İkisi de aynı gruba ait ilaçlar yumurta uyarmaya yarıyorlar pergoveris düşük doz gereken uygulamalarda kullanılıyor diye biliyorum, bir makale okumuştum Avrupa da tüp bebek denemelerinde bizde kullanılan dozun aksine amh düşük kadınlarda düşük dozda uyarılma protokolü uyguladıklarında daha başarılı olmuşlar diye( tabi kişinin değerlerine uygun olarak) emin olmak için yine de hemşireleri ara istersen stresli olmamalıyız aklında kalıp stres yapacağına emin olursunPergoveris ile gonal f arasında nasıl bir fark var arkadaşlar bilen var mı ? Beni aradılar iğnemi değiştirdiler şimdi .
Kullanacağın doz azsa onun içinde vermiş olabilirlerPergoveris ile gonal f arasında nasıl bir fark var arkadaşlar bilen var mı ? Beni aradılar iğnemi değiştirdiler şimdi .
Sizi hatırlıyorum evet aynı kaderi paylaşıyoruz
yani ortaya bi 5 çıktı o da gönülsüz ...Sizi hatırlıyorum evet aynı kaderi paylaşıyoruzbugun 3.gun,hastaneyi 2 kere aradik sonra öğle gibi donus yaptılar..8 yumurta toplandi,7tanesi olgun geldi,7tanesi döllendi...7tane nin 5tanesi iyi gibiydi ilk gün ,2 tanesi geriden geliyordu...ama bugün yeşim hanım ile görüşüldü, 5 tanesinden birisi öyle birisi soyle hücresi bölünmesi derken hepsinde birseyler vardi..yine de içimi ferah tutmaya çalışıyorum,tabi ister istemez modum düşüyor ama napim verecek olan Allah..şu süreçte sadece dua ediyorum ayrica ben neden öyle oldu translokasyon mu ,yumurta kalitesiz mi dedim yeşim hanima,o da yumurtanın dinamiği bu şekilde dedi bakalım nasip nasip..Allah im nasip edecek inşallah,elimden geleni yapıyorum dua mı ediyorum ,tevekkül den başka yapacak bir şeyimiz yok açıkçası
Tesekkur ederim,eksik olmayinyani ortaya bi 5 çıktı o da gönülsüz ...
Valla insanın içi gidiyor ,hakkaten .
Ben şunu da anlamış değilim ;"yumurta çok önemli" ya mübarekler madem yumurta kalitesi ,sayısı spermden daha önemli öyle niye gebelik oluşmuyor ,oluşsa da düşüyor ... Ne olursa olsun spermde iş olacak ki yumurta aktifleşsin .
Benim eşimin erkek kardeşi de aynı sorunda .
Eltim hamile kaldı , Beta HCG Cuma güne 0,83 müş bugün +0,100 üzerindeymiş ..
Düşük yaptığını düşünmüş , sağlık ocağında ki doktor Progesteron ve Vajinadan fitil vermiş ,ağrısı da lekelenmesi de kesilmiş .. Değeri artışa geçmiş . Diyesim geliyor hemen sevinmeyin diye , belli olmaz ,düşebilir kucağına alana kadar risk devam eder . Bunu dersem kötü elti olurum
Ben keza sizin durumunuza da inanıyorum , Rabbim büyük tevekkül ne güzel şey ...
Dualarımdasınız inş hayırlı haberlere uyanırsınız her güne ..
Bende ilk Memorial daki tedavimde kullandım pergoveris. Baskılama yapılmıştı büyütmek için daha yüklü hormon içerdiğini biliyorum Pergoveris in.Pergoveris ile gonal f arasında nasıl bir fark var arkadaşlar bilen var mı ? Beni aradılar iğnemi değiştirdiler şimdi .
Teşekkür ederim .Lh direnci mi ne varmış o yüzden vermişler .gerçekten artık kafam iyice karıştı.İkisi de aynı gruba ait ilaçlar yumurta uyarmaya yarıyorlar pergoveris düşük doz gereken uygulamalarda kullanılıyor diye biliyorum, bir makale okumuştum Avrupa da tüp bebek denemelerinde bizde kullanılan dozun aksine amh düşük kadınlarda düşük dozda uyarılma protokolü uyguladıklarında daha başarılı olmuşlar diye( tabi kişinin değerlerine uygun olarak) emin olmak için yine de hemşireleri ara istersen stresli olmamalıyız aklında kalıp stres yapacağına emin olursun
Bana da baskılama yaptılar . Yumurtaları çok baskıladılar galiba şimdi bununla büyütecekler anladığım kadarıyla . Neden o kadar baskıladılar anlamadım .Bende ilk Memorial daki tedavimde kullandım pergoveris. Baskılama yapılmıştı büyütmek için daha yüklü hormon içerdiğini biliyorum Pergoveris in.
Yumurtalarda asekron büyüme varsa yani biri önden gidiyor biri geriden büyüyor yumurta baskılayıp hepsi ayni boyutta büyüsün diye yapılan bir uygulama. Beni tanimadan ilk uygulamada asekron durum olmasın diyerek yapmıştı. Halbuki benim asekron durumum yoktu aslında. Baskilama bana iyi gelmemişti. Benim hep 6-7 yumurta toplanirken baskilama yapınca Pergoveris ilacı kullanilsada büyüme olmamıştı 4 yumurta toplanmıştı. Bende hatta bir daha yapmayalım benim bünyem baskılara gelmiyor demiştimBana da baskılama yaptılar . Yumurtaları çok baskıladılar galiba şimdi bununla büyütecekler anladığım kadarıyla . Neden o kadar baskıladılar anlamadım .
Canim benim insallh sonu da basi gibi cok guzel olur , masallh yumoşlarınaN Nurnur1010 @pastelkiz @Fatma8189
Kızlar bende tekrar tedaviye başladım. Umut Bey ilk kontrolümü yaptı. Yücel Bey ile çarşamba günü randevum var. Bu sefer en son tedavine göre bile durumunu daha iyi gördüm dedi. En son 7 yumurta toplanmıştı. Bu tedavide daha çok toplanır dedi Umut Bey. Valla hiç inanasım gelmiyorakışına bıraktım.
Sağ taraf
8
7,5
6
3-4 küçük (8-6 var 3-4)
Sol taraf
7
6,5
7
5
2 Küçük
Hayirli olsun, iyi ki gelmişim dedigin bir yer olur insallhBen de salı günü Şişli memorialde ön görüşme için randevu aldım. Tedaviye başlıyoruz. Umarım bu yolda emek veren tüm anne baba adaylarının yüzü Güler
Ahhh inşallah. Bugün saat üçte Yücel bey ile görüşeceğiz eşimle. Bakalım artık. Gazamız mübarek olsunHayirli olsun, iyi ki gelmişim dedigin bir yer olur insallh
Insallh guzel bir görüşme olur, muayene olacak mısın yoksa sadece ön görüşme mi ?Ahhh inşallah. Bugün saat üçte Yücel bey ile görüşeceğiz eşimle. Bakalım artık. Gazamız mübarek olsun
İnşallah canım benim bakalımCanim benim insallh sonu da basi gibi cok guzel olur , masallh yumoşlarınacok sevindim ❤ son 2 toplamayı unutturacak kadar güzel olacak insallh bu , haydi hep birlikte duaya
İnşallah bari herşey yoluna girerken bizimde herşey yoluna girer bu dönemi mutlulukla kapatırızCanim benim insallh sonu da basi gibi cok guzel olur , masallh yumoşlarınacok sevindim ❤ son 2 toplamayı unutturacak kadar güzel olacak insallh bu , haydi hep birlikte duaya
Aynen öyle olacak rabbimin izniyle , cok inanıyorum bu kez, perde mutlu kapanacakİnşallah bari herşey yoluna girerken bizimde herşey yoluna girer bu dönemi mutlulukla kapatırız
Ön görüşme ama muayene de olurum herhalde. Nasıl oluyor tam olarak bilmiyorumInsallh guzel bir görüşme olur, muayene olacak mısın yoksa sadece ön görüşme mi ?
Ya bende de hiç işe yaramadı baskılama hepsi ayrı telden çalıyor yumurtaların ,bir önceki adetimde çok yumurta var demişti semra hanım . Baskılamadan sonra 7-8 tane kaldı .Haklısın kişi kendi bünyesini daha iyi biliyorYumurtalarda asekron büyüme varsa yani biri önden gidiyor biri geriden büyüyor yumurta baskılayıp hepsi ayni boyutta büyüsün diye yapılan bir uygulama. Beni tanimadan ilk uygulamada asekron durum olmasın diyerek yapmıştı. Halbuki benim asekron durumum yoktu aslında. Baskilama bana iyi gelmemişti. Benim hep 6-7 yumurta toplanirken baskilama yapınca Pergoveris ilacı kullanilsada büyüme olmamıştı 4 yumurta toplanmıştı. Bende hatta bir daha yapmayalım benim bünyem baskılara gelmiyor demiştimYücel Bey haklısın dedi son iki tedavidir baskilama yapılmadı asekron durumum da yok. İnşallah seninde tedavin güzel ilerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?