İnşallah canım ben artık çok sorgulamiyorum. Akışına bıraktımYa bende de hiç işe yaramadı baskılama hepsi ayrı telden çalıyor yumurtaların ,bir önceki adetimde çok yumurta var demişti semra hanım . Baskılamadan sonra 7-8 tane kaldı .Haklısın kişi kendi bünyesini daha iyi biliyorBakalım yarın çatlatma cuma toplama dedi şimdi
Yücel bey . Hakkımızda hayırlısı arkadaşım, inşallah senin de gönlüne göre olur güzel sonuçlanır . Emeklerimiz boşa çıkmasın
Sol tüpte şişme vardı hidrosalpink gibi birşey diyorlar adına evet memorialde oldu işlemSizin neydi problem de sol tüp kapatıldı bir de memorial da mı oldu işlem?
Ne kadar verdiniz peki ?Sol tüpte şişme vardı hidrosalpink gibi birşey diyorlar adına evet memorialde oldu işlem
Aminn inşallah güzel haberler veririz hepimiz canımİnşallah canım ben artık çok sorgulamiyorum. Akışına bıraktımgüzel haberlerini bekliyoruz
Nasil gecti görüşmeniz?Ahhh inşallah. Bugün saat üçte Yücel bey ile görüşeceğiz eşimle. Bakalım artık. Gazamız mübarek olsun
Gayet güzel. İlk önce yumurta toplama işlemi yapılacak. Sonra laparoskopi ile tüplerim alınacak (tüplerim tıkalı ve hidrosalpinks), ameliyattan sonra iki ay iyileşme sürecim varmış. Sonrasında da hayırlısıyla transfer yapılacakNasil gecti görüşmeniz?
Ya cok şükür iyiyim diyeyim ,hersey pozitif olacak inşallah Allah in izniyle
İnsallah canim, hersey diledigince gonlunce olsun yarin cok guzel haberler gelsinYa cok şükür iyiyim diyeyim ,hersey pozitif olacak inşallah Allah in izniyle...bugün öğleden sonra gorusebildik Yeşim hanım ile, 1 tanesi onden gidiyor diğerleri Allah Kerim
bizim cocuklar biraz tembel çıktı..Cok pozitiflik durum olmasa da pozitif düşünmek istiyorum..Çünkü kendimi bıraksam ağlamaktan geberiyorum..
insallah yarin 5. Günüm, hepsi muhtesem tam gününde ,blastokist olmus, fragmantasyon olmamış,tertemiz 7 embriyo ve hepsinin pgt ye gitmiş olmasini,hepsinin sonuçlarının iyi gelmiş olmasını ve en kalitelisinin transfer edilmesini ve tam gününde pozitif sonuç almayi, sonra kese görmeyi, sonra kalp atışı ve sonra sağlıkla büyüyüp kucagima almayi diliyorum...Allah Cümlemizin gönlüne göre versin
Insallah inşallah hepimizin gönlüne göre olsunİnsallah canim, hersey diledigince gonlunce olsun yarin cok guzel haberler gelsin
Ayni dert bendede var , bende havuz ile embriyo sayimi arttırmaya çalışıyorum şuan , sonra benimde ameliyat ve transfer. Hayirlisi olsun hakkımızdaGayet güzel. İlk önce yumurta toplama işlemi yapılacak. Sonra laparoskopi ile tüplerim alınacak (tüplerim tıkalı ve hidrosalpinks), ameliyattan sonra iki ay iyileşme sürecim varmış. Sonrasında da hayırlısıyla transfer yapılacak
Kan verme odasına bırakabilirsin. Ordan alabilirizKızlar Gonal f 250 300 arası bir doz kaldı elimde Memorial’a yakınım ücretsiz verebilirim soğuk zincir i bozulmadı. 450 likti 162,5 kullandım
AminAyni dert bendede var , bende havuz ile embriyo sayimi arttırmaya çalışıyorum şuan , sonra benimde ameliyat ve transfer. Hayirlisi olsun hakkımızda
cahilliğime ver ama o ne demek ?Arkadaslar hayirli aksamlar , özellikle inversionu olan arkadaşlara sormak istiyorum , embriyonun genetik olarak tanısında inversion ile ilgili net bir sonuç elde edilemediğini söylemişti murat bey, bu durum benim kafamı cok karıştırıyor son zamanlarda , bu konudaki açıklamalar aklina yatan yada detaylı bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi ?
Yapılacak ameliyat sonrasi mevcut yumurta rezervimiz düşeceği icim öncesinde biriktirme yapılıyor, gerci senin yumurta rezervn iyi ise buna ihtiyaç kalmayabilir, bende rezerv azlığı da olduğu için havuz uygulanıyor. Bu ay başladınız mı tedaviye ?Aminhavuzu arttırma nasıl bir şey? Hiç öyle bir şeyden bahsedilmedi bana
bu "inversiyon" tabirinin açık anlamı ne oluyor ?6.kromozomda parasentrik inversiyonum var , murat bey ngs ile tam göremediklerini söylemişti, şuanda genetikten gelen ve saglikli denilen embriymun inversiyon olma ihtimali hala var , bu durum canımı sıkıyor
Kromozomda bir parçanın 180derece ters dönerek tekrar ayni kromozoma bağlanması şeklinde açıklanıyor, benim 6.kromozmda var. Eşininki yapışıklik diye mi geçiyor yoksa farklı tıbbi bir ismi var mi ?bu "inversiyon" tabirinin açık anlamı ne oluyor ?
Benim eşimde de genetik problem var 13-14 kromozomları yapışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?