- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
canım bnce genetik yaptır için rahat olsun en azından kayıpların var sonuçtabiz Soner hocayla ön görüşmeye gittiğimizde Embriyolara pgt isteyeceğiz sizden dedi. Bende ve eşimin genetik testlerinde bir sıkıntı yok şükür geçen hafta eşime DNA hasar testi yaptır dedim oda %1.10 çıkmış. Yani çok iyi seviyede orada da bir sorun yok. Ama geçmişim de bir kalbi duran gebeliğim var bir de 7 aylık preaklemspi den vefat eden bir bebeğim var. Sizce de mantıklı mı bizim için pgt? Maliyetler bu kadar yüksek olmasa varımızı yoğumuzu harcayacağız ama maliyetler çok yüksek ne yapacağını karar veremiyor insan
Başarısız gebelik geçirenler için yapılması gerekli olan bir uygulama kanaatimce . O kadar emek verilirken aklınızda soru işareti kalmasın derim .biz Soner hocayla ön görüşmeye gittiğimizde Embriyolara pgt isteyeceğiz sizden dedi. Bende ve eşimin genetik testlerinde bir sıkıntı yok şükür geçen hafta eşime DNA hasar testi yaptır dedim oda %1.10 çıkmış. Yani çok iyi seviyede orada da bir sorun yok. Ama geçmişim de bir kalbi duran gebeliğim var bir de 7 aylık preaklemspi den vefat eden bir bebeğim var. Sizce de mantıklı mı bizim için pgt? Maliyetler bu kadar yüksek olmasa varımızı yoğumuzu harcayacağız ama maliyetler çok yüksek ne yapacağını karar veremiyor insan
İnsallah canim , bugun senin guzel haberini alalim once sonra da insallah brn veririm guzel haberiInsallah inşallah hepimizin gönlüne göre olsun...senin nasıl gidiyor peki?3 gün geride kaldı, insallah 1 haftaya güzel haberinle burası yine şenlenecek...
Merhaba canim, nasil gidiyor yumoslarin gelisimi , guzel haberlerini bekliyoruzToplama işlemi oldu. 4 yumurtadan 1 i boş muş. Şu anda 3 yumurta vat. Bekleyip göreceğiz inşallah
Canım merhaba eğer 35 yaş üstü isen her halükarda genetik yapmanı öneririm genetik problemin olmasa bile yaştan dolayı maalesef yumurtalardan dolayı engelli yada devam etmeyen gebelikler oluyor( çok makale okudum bu konuda doktorların) ama kalbi duran bir gebeliğin var kesinlikle sen ve eşin önce genetiğe gidip (kadın Doğum doktorunuzun yönlendirdiğini söyleyin)pıhtılaşma kromozom tüm testleri yaptırmadan başlama tüp bebeğe , bu arada preaklempsi içinde ilk hamilelik anından Doğum sonrasına kadar sürekli kontrolde olup tedavi görmelisin inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsunbiz Soner hocayla ön görüşmeye gittiğimizde Embriyolara pgt isteyeceğiz sizden dedi. Bende ve eşimin genetik testlerinde bir sıkıntı yok şükür geçen hafta eşime DNA hasar testi yaptır dedim oda %1.10 çıkmış. Yani çok iyi seviyede orada da bir sorun yok. Ama geçmişim de bir kalbi duran gebeliğim var bir de 7 aylık preaklemspi den vefat eden bir bebeğim var. Sizce de mantıklı mı bizim için pgt? Maliyetler bu kadar yüksek olmasa varımızı yoğumuzu harcayacağız ama maliyetler çok yüksek ne yapacağını karar veremiyor insan
Maalesef 3 yumurtadan 1 i döllendi. Bugün 2. Günü. Yarın bilgi verecekler.Merhaba canim, nasil gidiyor yumoslarin gelisimi , guzel haberlerini bekliyoruz
Ozaman heyecanli bekleyise devamMaalesef 3 yumurtadan 1 i döllendi. Bugün 2. Günü. Yarın bilgi verecekler.
Bugün 1 tane embriyo genetiğe gidecek Allah in izniyle.İnsallah canim , bugun senin guzel haberini alalim once sonra da insallah brn veririm guzel haberi
Aminn canim.. Meger daha once hic duymadigim ne cok terim var Allah hepinizin hepimizin bu yolda yardimcisi olsun insalah emeklerimiz karsilik bulsun en guzel en hayirli sekildeBugün 1 tane embriyo genetiğe gidecek Allah in izniyle...geri kalanlara pek ihtimal vermiyorum dedi yeşim hanım..yinede 6.gune gidecekler.ama ben umutluyum 2 tane daha çıksa ohh mis...ama fragmantasyon fazla.. bir de bölünmeleri cok yavaş dedi...eger translokasyon olmasa 2 tane yavaş gelen bol fragmnastasyonlu olan embriyoyu koysak mi diye teklif ederdim...bakalım hayırlısı olsun inşallah...bekleyip göreceğiz..Allah hepimize güç kuvvet, bebeklerimize de aynen bize gelme ve tutunma gücü versin inşallah
Hayırlısı olsun canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMaalesef 3 yumurtadan 1 i döllendi. Bugün 2. Günü. Yarın bilgi verecekler.
Amin inşallah hepimizinHayırlısı olsun canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Devam bakalım. Teşekkür ederimOzaman heyecanli bekleyise devam
Amin inşallah inşallahAminn canim.. Meger daha once hic duymadigim ne cok terim var Allah hepinizin hepimizin bu yolda yardimcisi olsun insalah emeklerimiz karsilik bulsun en guzel en hayirli sekilde
Bugun evet 1 embriyomuz genetige gitti,cok şükürYa beni yönlendirdiler murat beye, görüştüm , genel olarak oyle olduğunu düşünüyorum. Sizin tedavi hangi aşamada, genetige gitti mi hiç embriyonuz?
bizde de translakasyon var ama bana tespit ediliyor dediler 1 sağlıklı embriyom geldi pgt denBugun evet 1 embriyomuz genetige gitti,cok şükürsonuçları max 15 güne gelecekmiş..ama translokasyon pgt ile tespit ediliyor mu yüzde yüz onu bilmiyorum ama hastaneye de sormak istemedim..bakalım hayırlısı.
Sag salim gelsin inşallah hepimizin sonuçları
Benimde 1 tane gitmisti dun sağlıksız haberini aldımBugun evet 1 embriyomuz genetige gitti,cok şükürsonuçları max 15 güne gelecekmiş..ama translokasyon pgt ile tespit ediliyor mu yüzde yüz onu bilmiyorum ama hastaneye de sormak istemedim..bakalım hayırlısı.
Sag salim gelsin inşallah hepimizin sonuçları
Insallah siz de ilk tedavinizde veya kendiliğinden güzel sonuç alırsınızBenimde 1 tane gitmisti dun sağlıksız haberini aldımsiz güzel sonuçlar alırsınız insallh, rabbim yardımcınız olsun
Super haber, maşallahbizde de translakasyon var ama bana tespit ediliyor dediler 1 sağlıklı embriyom geldi pgt den
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?