Çok teşekkür ederim. Karyotipim raporum vardı, setupa gerek yok diye biliyorum, bahsetmediler de.Hayirli ugurlu olsun. @hayrusz benim de tedavi kararima sekil veren cok kiymetli bir arkadasim olduben de pgtciyim, beni cok guzel yonlendirmisti, hakkini odeyemem insallah biz de onun gibi saglikli ve rahat bir gebelik geciririz ben pozitif sonucumu aldim ama henuz yeni oldugu icin yuregim hep agzimda
Pgt setup olmayacaksa surec cok da uzamaz, insallah birkac aya guzel haberini aliriz
Haberini bekliyoruzMerhaba canlar opudan çıktım şükür . Gönül Hanımı bekliyorum oda da . İnşallah güzel sonuçlar alırım
Kızlar bu konuda bilgisi olan yok mu? Memorial da taze transfer olan veya 3. Gün transferi olup bilgi verebilecek.Merhaba arkadaşlar taze ya da donmus transfere nasıl karar veriyorlar. Donmuş transfer için belli bir hazırlık süreci var galiba yazdiklarinizdan öyle anladım. Taze transfer için bir kontrol yapılmıyor mu? Diyelim 3. veya 5. gün transferine kara verildi önden bir hasteneye gidip rahim kalınlığı normal mi, herhangi bir problem var mı diye bakıyorlar mı? Yoksa gel bugün transferiniz mi yapiliyor deniliyor?
Canım benim 10 tane toplanmış ama kaç tanesi embriyo olur yarın belli olur dedi Gönül HanımHaberini bekliyoruz
Benim de aklımı kurcaladı sorduğunuz soru. Ben de aradaki farkı anlamadım. Benim de taze transfer olmayacakmış.Kızlar bu konuda bilgisi olan yok mu? Memorial da taze transfer olan veya 3. Gün transferi olup bilgi verebilecek.
Taze ya da donmus transfere hastanin durumuna ve embriyolarin genetik arastirmaya gidip gitmeyecegine gore karar veriyorlar. Eger cok fazla yumurta toplanmis ve yumurtaliklar cok uyarilmissa hastanin dinlenmesi gerekiyor, taze transfer olmuyor. Ohss denilen fazla uyarilmis yumurtaliklarin sebep oldugu bir sendrom var, onu engellemek icin bir regllik ara veriliyor.Kızlar bu konuda bilgisi olan yok mu? Memorial da taze transfer olan veya 3. Gün transferi olup bilgi verebilecek.
Merhaba başka yerde 3. Gün transferi oldum ama tutmadı 3 tane Denememde 2defa embriyo oluştu. Maalesef tutunmadı . Sonra makaleleri araştırdım eğer ki ilerlemesi iyi değilse 5 veya 6. Güne gidemeyecekse taze transfer yapıyorlar. Ki 5. Ve 6. Gün embriyolarının tutunma ihtimali daha yüksek. Taze transferde aldığın hormonlardan dolayı rahmin hazır olmayabiliyor o yüzden dondurup hem ilaçların vücuttan atılması sağlanıyor hemde rahim ile ilgili problemlerin varsa gözden geçiriliyor. Eşimle birlikte 5 güne giden olursa nasip dondurup histeroskopi olduktan sonra ( 2 tane embriyoya PGt yaptırıp) eğer ki varsa nasipte 3. Ay sonra transfer olmaya karar verdik. 40 yaşındayım bende yaş ile ilgili eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Umarım yardımcı olabilmişimdirKızlar bu konuda bilgisi olan yok mu? Memorial da taze transfer olan veya 3. Gün transferi olup bilgi verebilecek.
Umarım herşey gönlünce olur çok zor bu süreçte ancak biz birbirimizi anlıyoruz güldürsün Rabbim yüzünüBenim Memorial Hastanesi'nde 3. İzmir'de 3 daha vartoplamda 6. Oluyor oof ooff. Bakalım inşallah şaşırırım inşallah
Tutmayan 2. Ve 3. transferlerimde taze ve 3. Günlük embriyolar yüklendi .Kızlar bu konuda bilgisi olan yok mu? Memorial da taze transfer olan veya 3. Gün transferi olup bilgi verebilecek.
Teşekkür ederim ayrıntılı yazmisiniz anladigim kadariyla ilk deneme olanlara taze transfer yapılıyor tabi kısa sürede olmasi iyi bir şey benimde aklımı kullanılan ilaçların etkisi karıştırdi kendi istegimizle istemezsek dondurulacak ve tekrar transfer ücreti ödenecek büyük ihtimalle hakkımızda hayırlısı olur inşallah.Taze ya da donmus transfere hastanin durumuna ve embriyolarin genetik arastirmaya gidip gitmeyecegine gore karar veriyorlar. Eger cok fazla yumurta toplanmis ve yumurtaliklar cok uyarilmissa hastanin dinlenmesi gerekiyor, taze transfer olmuyor. Ohss denilen fazla uyarilmis yumurtaliklarin sebep oldugu bir sendrom var, onu engellemek icin bir regllik ara veriliyor.
Veya yumurta toplamadan once, histeroskopi veya laparoskopi karari verilmistir, transferden once operasyonlari yapmak icin yine ara veriliyor.
Bir de embriyolarin genetik arastirmaya gitmesi durumu var, bu durumda zaten kesinlikle dondurulmus embriyo transferi oluyor.
Tazenin isleyisini cok net bilmemekle beraber, embriyolarin durumuna gore 3. gun veya 5. gun transfer icin cagiriyorlar ama onden muayene var mi bilemiyorum. Burada taze transfer olan cok az, bir arkadas gelip aydinlatir umarim
Teşekkür ederim nasip kısmet galiba bir arkadaşım ilk deneme 3. Gün embriyoşu taze transfer oldu ve cok şükür hamile bir de 5. Gün olup dondurulmuş olup her şey düzenlenip olanlar da oluyor olmadı olmuyor. Allah hepimiz için hayırlısıni nasip etsin.Merhaba başka yerde 3. Gün transferi oldum ama tutmadı 3 tane Denememde 2defa embriyo oluştu. Maalesef tutunmadı . Sonra makaleleri araştırdım eğer ki ilerlemesi iyi değilse 5 veya 6. Güne gidemeyecekse taze transfer yapıyorlar. Ki 5. Ve 6. Gün embriyolarının tutunma ihtimali daha yüksek. Taze transferde aldığın hormonlardan dolayı rahmin hazır olmayabiliyor o yüzden dondurup hem ilaçların vücuttan atılması sağlanıyor hemde rahim ile ilgili problemlerin varsa gözden geçiriliyor. Eşimle birlikte 5 güne giden olursa nasip dondurup histeroskopi olduktan sonra ( 2 tane embriyoya PGt yaptırıp) eğer ki varsa nasipte 3. Ay sonra transfer olmaya karar verdik. 40 yaşındayım bende yaş ile ilgili eşimde morfoloji ve hız sorunu var. Umarım yardımcı olabilmişimdir
Dondurma ücreti ödüyorsunuz sadece artı olarak özellikle sormuştum ben muhasebeye transfer yapılmazsa paket ücretin %20 sini iade ediyorlar( hazırlık yumurta toplama transfer (transferiniz iki ay sonra da olabilir sorun değil demişti) ilk iki kontrol dahil pakete)Teşekkür ederim ayrıntılı yazmisiniz anladigim kadariyla ilk deneme olanlara taze transfer yapılıyor tabi kısa sürede olmasi iyi bir şey benimde aklımı kullanılan ilaçların etkisi karıştırdi kendi istegimizle istemezsek dondurulacak ve tekrar transfer ücreti ödenecek büyük ihtimalle hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Cok normal bende 37 gün sonra oldum. Sonrasında tekrar 28-30 arasi adet döngüme geri döndüm.Kızlar selam yumurta toplamadan 3-4 gün sonra adet oldum 1 ayı geçti adet olmadım daha sizler ne zaman oldunuz
Rica ederim ama odeme konusunu yanlis anlamissiniz. Bir ay dinlenme verdiklerinde tekrar transfer ucreti odemiyorsunuz, paketiniz ayni sekilde devam ediyor. Hatta o esnada dondurma ucreti de verilmiyor diye biliyorum. Bazi merkezlerde bu islemler rahim dinlendirme adi altinda hep ucretle oluyor ama Memorialde oyle degil.Teşekkür ederim ayrıntılı yazmisiniz anladigim kadariyla ilk deneme olanlara taze transfer yapılıyor tabi kısa sürede olmasi iyi bir şey benimde aklımı kullanılan ilaçların etkisi karıştırdi kendi istegimizle istemezsek dondurulacak ve tekrar transfer ücreti ödenecek büyük ihtimalle hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Yüzde 20 iade koşulu yumurta toplanamaz veya transfer edilecek yumurta olmazsa diye biliyorum keyfi olarak iade edeceklerini zannetmiyorum. O zaman transferi erteleyin denildiginde zaten paket içinde ucretini odedigim için tekrar transfer ücreti alınmıyor.Dondurma ücreti ödüyorsunuz sadece artı olarak özellikle sormuştum ben muhasebeye transfer yapılmazsa paket ücretin %20 sini iade ediyorlar( hazırlık yumurta toplama transfer (transferiniz iki ay sonra da olabilir sorun değil demişti) ilk iki kontrol dahil pakete)
Rica ederim ama odeme konusunu yanlis anlamissiniz. Bir ay dinlenme verdiklerinde tekrar transfer ucreti odemiyorsunuz, paketiniz ayni sekilde devam ediyor. Hatta o esnada dondurma ucreti de verilmiyor diye biliyorum. Bazi merkezlerde bu islemler rahim dinlendirme adi altinda hep ucretle oluyor ama Memorialde oyle degil.
Evet ama rahim dinlenirmeyi doktor uygun görürse fiyat öyle islemiyor mu? Menekşe hanima sormuştum ben doktor tıbbi nedenlerden dolayı ertelerse alınmıyor demisti çok detaylı konular tekrar tekrar arayip sormak gerekiyor.Yüzde 20 iade koşulu yumurta toplanamaz veya transfer edilecek yumurta olmazsa diye biliyorum keyfi olarak iade edeceklerini zannetmiyorum. O zaman transferi erteleyin denildiginde zaten paket içinde ucretini odedigim için tekrar transfer ücreti alınmıyor.
Evet doktor transferin ertelenmesine karar verirse ekstra ucret alinmiyor. Burada pek cogumuz bu sekilde yaptirdik transferimiziEvet ama rahim dinlenirmeyi doktor uygun görürse fiyat öyle islemiyor mu? Menekşe hanima sormuştum ben doktor tıbbi nedenlerden dolayı ertelerse alınmıyor demisti çok detaylı konular tekrar tekrar arayip sormak gerekiyor.
Çok soru sordum kusura bakmayın diyelim ki rahim dinlenirmelik bir durum yok siz ertelenmesini istiyorsunuz doktor yine de kabul ediyor mu? Aslında kafamı hiç karıştırmak istemiyorum sonuçta bu işi bilenler onlar en doğru şekilde yonlendirirler ben kendi istegimle süreci degistirmek de istemiyorum insan arastirdikca kafası karışıyor.Evet doktor transferin ertelenmesine karar verirse ekstra ucret alinmiyor. Burada pek cogumuz bu sekilde yaptirdik transferimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?