Canım sen ilaç bırakmış mıydın? Bugün gittim sordum yoktu. Belkide başka arkadaş aldıUmarım herşey gönlünce olur çok zor bu süreçte ancak biz birbirimizi anlıyoruz güldürsün Rabbim yüzünü
Aynen yumurta toplanamaz ve bu nedenle transfer yapılamaz iseYüzde 20 iade koşulu yumurta toplanamaz veya transfer edilecek yumurta olmazsa diye biliyorum keyfi olarak iade edeceklerini zannetmiyorum. O zaman transferi erteleyin denildiginde zaten paket içinde ucretini odedigim için tekrar transfer ücreti alınmıyor.
Perşembe bıraktım canım Nermin ve nergiz hemşire ordaydıCanım sen ilaç bırakmış mıydın? Bugün gittim sordum yoktu. Belkide başka arkadaş aldı
Tamam o zaman canımPerşembe bıraktım canım Nermin ve nergiz hemşire ordaydı
5 gun sonra olmustum ben genelde boyle oluyo diye biliyorum doktoruna danıştın mi ?Kızlar selam yumurta toplamadan 3-4 gün sonra adet oldum 1 ayı geçti adet olmadım daha sizler ne zaman oldunuz
Senin ne kadar kaldı yumurta toplamayaTamam o zaman canımihtiyacı olan almıştr o zaman bende bugün gittim sordumda
Adetin kaç gün sürüyor?Arkadaşlar ben perşembe günü akşama doğru mens oldum. Dün tedaviye başladım. Gonal-f 450, zitromax ve folik asit kullandım. Bugün kanamam durdu. Normal mi bu?
Bugün kontrolde Yücel Bey takip edeceğiz ileride olan yumurtalar izin verirse Perşembe toplama yaparız. Ama ileri de olan yumurtalar çatlama sinyali verirse carsamba toplama yaparız dedi. Yarın bir daha gideceğim kontrole. Bakalım öngörüleri nasıl olacak.Senin ne kadar kaldı yumurta toplamaya
Yarın benimde kontrolüm var Yücel beyeBugün kontrolde Yücel Bey takip edeceğiz ileride olan yumurtalar izin verirse Perşembe toplama yaparız. Ama ileri de olan yumurtalar çatlama sinyali verirse carsamba toplama yaparız dedi. Yarın bir daha gideceğim kontrole. Bakalım öngörüleri nasıl olacak.
4-5 günAdetin kaç gün sürüyor?
Canımm çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar, burada eskilerden biriyim bizim dönemden çok yazana denk gelmiyorum. 3 tedavi 4 transfer 3 kayıp sonrası oğlumu 2 yıl önce kucağıma almıştım.
İkinci için bir süredir buralardayım, yeni uygulama, pandemide eklenen prosedürler var mı diye bilgi sahibi olmak için.
Bir gun buraya bunları yazabilecegime inanmazdım ama transfer için bayram mi yaz mi geçse diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim. İstediğim planladığım bir şeydi ama normal yolla olabileceğini denesem de hayal edemiyordum sanırım. 13 haftayı tamamladık çok şükür, şimdilik bir sıkıntımız yok inşallah böyle de devam eder.
Kendimize yaptığımız psikolojik baskılar, acele edislerimiz, kendimize çoğu zaman vakit tanimamamiz normal yolla olabileceği ihtimalini ortadan kaldiriyormus gerçekten. Yaşayarak öğrenmiş oldum. Belki birilerine umut olabilirim diye yazmak istedim.
Şu an gün sayan, tedavi transfer sürecinde olan, test sonucu için o en zor bekleyişte olan herkes için dua ediyorum. İnşallah o güzel duyguyu tez vakitte tadarsiniz. Bir gün mutlu sona ulaşacağıniza hep inanın ve maddi olarak güç yetirebildiginiz surece denemekten vazgeçmeyin..
Benimde adetim maksimum 4 gün surer. En yoğun 2. Gün yaşarım. 3. Cok az gelir 4. Günde gelmemek derecesinde. İlaç kullanıp kesildiği olmadı. Dilersen danışırsın ama kötü bir sey olduğunu sanmıyorum. Olasılıklar arasında olabilir.4-5 gün
İnşallah güzel haberler alırsın canımBugün kontrolde Yücel Bey takip edeceğiz ileride olan yumurtalar izin verirse Perşembe toplama yaparız. Ama ileri de olan yumurtalar çatlama sinyali verirse carsamba toplama yaparız dedi. Yarın bir daha gideceğim kontrole. Bakalım öngörüleri nasıl olacak.
Çok teşekkür ederimBenimde adetim maksimum 4 gün surer. En yoğun 2. Gün yaşarım. 3. Cok az gelir 4. Günde gelmemek derecesinde. İlaç kullanıp kesildiği olmadı. Dilersen danışırsın ama kötü bir sey olduğunu sanmıyorum. Olasılıklar arasında olabilir.
Evet kullanıyorum yine. Sağlıklı bir doğum varsa onu taklit etmeliyiz dedi doktorum ve Danıştigim farklı bir doktor. Perinatolog hala gereksiz olduğu düşüncesinde benim için. Detaylı ultrason sonrası bırakabiliriz dedi ama nolur bilmiyorum.Canımm çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinkan sulandırıcı kullanıyor musun yine
İnşallah canımİnşallah güzel haberler alırsın canım
Transferim var bu sali dua et Allahin izniyle guzel hayirli sevindirici haberler alalimm :)@Civcivle01 transferinden hala güzel haber almayı bekliyoruz ,inş mutluluktan unutmuşsundur haber vermeyi ..
Kumrusumru Yarın sabah 3,5 yaşındaki hanım kıza kardeş için dualarımda olucaksın , Rabbim hayırlı güzel sonuçlar versin . Sağlıklı yumurtacıklar olsun .
@eluard @Rosang @dengtev taze hamişler, kaçıncı haftadasınız ?
@Esra00034 Sürece başladın mı ?
@pucky06 11 taneden 4 tane sağlıklı gelmesi az ama buna çoook şükür diyelim , transfere haber edersin zaten de şunu sormak istiyorum , tedaviye başlamadan önce eşinde ve sende herhangi bi kromozom sıkıntısı yoktu değil mi ?
@Kolonya90 2 tane dondurulmuşun mu vardı ? Tekrar deneme yapıcaktın ,gelişme var mı ?
@beyhude58 Histereskopi oldun mu ?
S Saylove Madem 6. tedavin ,tecrüben büyük .. O halde 6. tedavin nokta atışın olsun inşAllahOPU tarihin belli mi ?
Nameless Warrior Rabbim bu sefer ki tedavinde yüzünü güldürsün inşAllah .
12 tane kalan embriyo vardı ,dondurdun mu ?
R rededa 2. transferin ne zaman ? İlki negatifti demi ?
P Papatya_14 Senin 1 tanemiydi pgt li ... Sanki ara vermek istiyordun sanırım , dondurulmuşların da vardı ...Yanlış hatırlıyo olabilirim ksr bakma
@Guney_ 29 Haziran test gününüz değil mi ? Allahım inşAllah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın , bu son tedavin olsun .. Rabbimden her kadın için dileğim bu .. Herşey bizler için , inşAllah olacak ...
@Nurnur1010 Yani elinizde pgt li 1 embriyo mu mevcut ?
@Nhlky Aslında tekrar yumurta toplanması havuzlama işlemi falan olması sizin için ideal , dr ne diyor peki ? Şuan 1 embriyo varsa ..
@brcmmm Kaderdaşım
Kalbini ferah tut, Allahın izniyle o tertemiz gelecek , hep böyle düşün , inan senin için çok dua ediyorum . Eşimle bile paylaştığımda "İnşAllah olur , bize de umut olur" demişti. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip eylesin ..
Herbirinizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ..
Opu günlerinizde veya transferlerinizde evimde okuyabildiğim sureleri okuyorum .
Kalpten inanıyor ve Rabbime her darda kalan için sığınıyorum ...
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?