Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhabalar,tabi isterseniz 6 ay sonra gidip donmus embriyonuzu alabilirsiniz.paket içerisinde ücreti.en başta ödüyoruz zaten.sizden ekstradan bir transfer ücreti alınmıyor.

Aynen yumurta toplanamaz ve bu nedenle transfer yapılamaz ise

Arkadaşlar ben perşembe günü akşama doğru mens oldum. Dün tedaviye başladım. Gonal-f 450, zitromax ve folik asit kullandım. Bugün kanamam durdu. Normal mi bu?

Senin ne kadar kaldı yumurta toplamaya
Bugün kontrolde Yücel Bey takip edeceğiz ileride olan yumurtalar izin verirse Perşembe toplama yaparız. Ama ileri de olan yumurtalar çatlama sinyali verirse carsamba toplama yaparız dedi. Yarın bir daha gideceğim kontrole. Bakalım öngörüleri nasıl olacak.

Yarın benimde kontrolüm var Yücel beye inşallah sürpriz yapar tahminizden daha çok sayıda yumurta toplanır

Canımm çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan sulandırıcı kullanıyor musun yine

İnşallah güzel haberler alırsın canım

Çok teşekkür ederim

Canımm çok sevindim gerçekten Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kan sulandırıcı kullanıyor musun yine
Evet kullanıyorum yine. Sağlıklı bir doğum varsa onu taklit etmeliyiz dedi doktorum ve Danıştigim farklı bir doktor. Perinatolog hala gereksiz olduğu düşüncesinde benim için. Detaylı ultrason sonrası bırakabiliriz dedi ama nolur bilmiyorum.

Transferim var bu sali dua et Allahin izniyle guzel hayirli sevindirici haberler alalimm :)

Kızlar şimdi laboratuvar aradı 10 tane toplanmıştı 7 tanesi döllenmiş . Kaç tanesi 5. Güne gider acaba ? Sayı nasıl bilemedim . Daha pgtye de gidecek . Tecrübeli arkadaşlar 5. Güne gidene kadar kaç tanesi eleniyor? Kaç kalır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…