Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim 17 döllenmişti. 15 i gitti 5. Güne ama o çok değişiyor duruma göre inşallah hepsi gider 5. Güne

Masallah insallah hepsi gider ve pgt icin yeterli kalitede olurlar, guzel enerjimizi yollayalim miniklere
Benim 20 embriyonun hepsi 5. gune ulasmisti ama 9 tanesi pgt ye uygundu. Ama hepsi 5. gune ilerleyip pgtye uygun olan arkadasim da oldu. Cok degisken bir durum, insallah gonlunden gectigi gibi olsun bol sanslar

Yaa çok iyi maşallah 2-3 tane pgtye gitse yine yeter inşşah emeklerimiz boşa çıkmaz

Sonuçta embriyoyu rahme yerleştiriyorlar. Nasıl negatif oluyor? Nasıl dış gebelik oluyor? Hiç aklım almıyor.
Dış gebelik şöyle embriyo sonuçta sabit durmuyor hareket ediyor benim sol tüpümde de problem olduğu için gitmiş oraya tutunmuş. Negatif ile ilgili de Yücel hoca şöyle bir açıklama yaptı çok fazla yumurta toplandı ve donduruldu. Bunların içerisinden muhakkak çok kaliteli görünsede sağlıklı olmayıp tutunamayanlar çıkacaktır dedi. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi biraz da nasip kısmet işi imkanımız olduğu sürece demeyeceğiz. Umarım bu son olur

Yani geçen sefer benim 7 tane toplanmıştı. 6 sı döllenmişti. %50 kayıp öngörülüyor açıkçası nitekim benimde öyle oldu 5. güne 3 tane kaldı. Pgt önemli aslında pgtden 1 tane gidenin kimi zaman 1 tanesi sağlıklı gelip transfer ediliyor. Benim 3 tane gitti 3 ü sağlıksız geldi. Bence şuan harika bir adet akışına bırak 5 gün harika geçsin. iyi olur inşallah

Genetik teste gönderilmedi mi embriyolar? O zaman da tutunmama ihtimali var mı?

Genetiğe gönderilmedi Yücel bey gerek görmedi. Ama genetiğe gönderilenlerinde tutunmama ihtimali var tabi .
Bize de gerek yok dedi ama her ihtimale karşı göndermek istediğimizi söyledik. Genetiğe gidenlerin tutunma oranı artıyormuş.

Canımm hayırlısı inşallah 2-3 tane pgtye gitse keşke . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün . İnşallah senin güzel haberlerini de alalım

Herkese merhaba tekrar Biz de yarın başlıyoruz nasipse Daha önce Soner hocayla ön görüşme yapmıştık yine ona verdiler randevuyu vallahi çok heyecanlıyım inşallah her şey güzel bir şekilde ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…