- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Bı salı mı senin ki bende şimdi çıktım hastaneden haftaya salı da benim transferim varTransferim var bu sali dua et Allahin izniyle guzel hayirli sevindirici haberler alalimm :)
Canım benim 17 döllenmişti. 15 i gitti 5. Güne ama o çok değişiyor duruma göre inşallah hepsi gider 5. GüneKızlar şimdi laboratuvar aradı 10 tane toplanmıştı 7 tanesi döllenmiş . Kaç tanesi 5. Güne gider acaba ? Sayı nasıl bilemedim . Daha pgtye de gidecek . Tecrübeli arkadaşlar 5. Güne gidene kadar kaç tanesi eleniyor? Kaç kalır ?
Masallah insallah hepsi gider ve pgt icin yeterli kalitede olurlar, guzel enerjimizi yollayalim miniklereKızlar şimdi laboratuvar aradı 10 tane toplanmıştı 7 tanesi döllenmiş . Kaç tanesi 5. Güne gider acaba ? Sayı nasıl bilemedim . Daha pgtye de gidecek . Tecrübeli arkadaşlar 5. Güne gidene kadar kaç tanesi eleniyor? Kaç kalır ?
Maşallah çok güzelCanım benim 17 döllenmişti. 15 i gitti 5. Güne ama o çok değişiyor duruma göre inşallah hepsi gider 5. Güne
Yaa çok iyi maşallahMasallah insallah hepsi gider ve pgt icin yeterli kalitede olurlar, guzel enerjimizi yollayalim miniklere
Benim 20 embriyonun hepsi 5. gune ulasmisti ama 9 tanesi pgt ye uygundu. Ama hepsi 5. gune ilerleyip pgtye uygun olan arkadasim da oldu. Cok degisken bir durum, insallah gonlunden gectigi gibi olsun bol sanslar
Bu sali benimde canim senin kacinci transferin :)Bı salı mı senin ki bende şimdi çıktım hastaneden haftaya salı da benim transferim var
3. Olacak bu sefer ısrarlarım üzerine çift transfer edilecekBu sali benimde canim senin kacinci transferin :)
Daha önce de her şey bu kadar güzel gelişirken 2 transferiniz negatif ile mi sonuçlandı?Canım benim 17 döllenmişti. 15 i gitti 5. Güne ama o çok değişiyor duruma göre inşallah hepsi gider 5. Güne
Bi bakmissin olmus ikiz :)) hadi hakkimizda hayirlisi diyelim oyleyse pgtlimiydi embriyolarin3. Olacak bu sefer ısrarlarım üzerine çift transfer edilecek
İlki dış gebelik oldu gen ayki ikinci transferimde negatif oldu ne yazık kiDaha önce de her şey bu kadar güzel gelişirken 2 transferiniz negatif ile mi sonuçlandı?
Hayırlısı neyse o olsun diyoruzBi bakmissin olmus ikiz :)) hadi hakkimizda hayirlisi diyelim oyleyse pgtlimiydi embriyolarin
Sonuçta embriyoyu rahme yerleştiriyorlar. Nasıl negatif oluyor? Nasıl dış gebelik oluyor? Hiç aklım almıyor.İlki dış gebelik oldu gen ayki ikinci transferimde negatif oldu ne yazık ki
Dış gebelik şöyle embriyo sonuçta sabit durmuyor hareket ediyor benim sol tüpümde de problem olduğu için gitmiş oraya tutunmuş. Negatif ile ilgili de Yücel hoca şöyle bir açıklama yaptı çok fazla yumurta toplandı ve donduruldu. Bunların içerisinden muhakkak çok kaliteli görünsede sağlıklı olmayıp tutunamayanlar çıkacaktır dedi. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi biraz da nasip kısmet işi imkanımız olduğu sürece demeyeceğiz. Umarım bu son olurSonuçta embriyoyu rahme yerleştiriyorlar. Nasıl negatif oluyor? Nasıl dış gebelik oluyor? Hiç aklım almıyor.
Yani geçen sefer benim 7 tane toplanmıştı. 6 sı döllenmişti. %50 kayıp öngörülüyor açıkçası nitekim benimde öyle oldu 5. güne 3 tane kaldı. Pgt önemli aslında pgtden 1 tane gidenin kimi zaman 1 tanesi sağlıklı gelip transfer ediliyor. Benim 3 tane gitti 3 ü sağlıksız geldi. Bence şuan harika bir adet akışına bırak 5 gün harika geçsin.Kızlar şimdi laboratuvar aradı 10 tane toplanmıştı 7 tanesi döllenmiş . Kaç tanesi 5. Güne gider acaba ? Sayı nasıl bilemedim . Daha pgtye de gidecek . Tecrübeli arkadaşlar 5. Güne gidene kadar kaç tanesi eleniyor? Kaç kalır ?
Genetik teste gönderilmedi mi embriyolar? O zaman da tutunmama ihtimali var mı?Dış gebelik şöyle embriyo sonuçta sabit durmuyor hareket ediyor benim sol tüpümde de problem olduğu için gitmiş oraya tutunmuş. Negatif ile ilgili de Yücel hoca şöyle bir açıklama yaptı çok fazla yumurta toplandı ve donduruldu. Bunların içerisinden muhakkak çok kaliteli görünsede sağlıklı olmayıp tutunamayanlar çıkacaktır dedi. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Gerisi biraz da nasip kısmet işi imkanımız olduğu sürece demeyeceğiz. Umarım bu son olur
Genetiğe gönderilmedi Yücel bey gerek görmedi. Ama genetiğe gönderilenlerinde tutunmama ihtimali var tabi .Genetik teste gönderilmedi mi embriyolar? O zaman da tutunmama ihtimali var mı?
Bize de gerek yok dedi ama her ihtimale karşı göndermek istediğimizi söyledik. Genetiğe gidenlerin tutunma oranı artıyormuş.Genetiğe gönderilmedi Yücel bey gerek görmedi. Ama genetiğe gönderilenlerinde tutunmama ihtimali var tabi .
Evet ihtimal artıyormuş ama kesinliği yine yok. O zaman Yücel beyde Semra hanımda hiç gerek yok dediği için açıkçası bizde talep etmedik öyle birşeyBize de gerek yok dedi ama her ihtimale karşı göndermek istediğimizi söyledik. Genetiğe gidenlerin tutunma oranı artıyormuş.
Canımm hayırlısı inşallah 2-3 tane pgtye gitse keşke . Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün . İnşallah senin güzel haberlerini de alalımYani geçen sefer benim 7 tane toplanmıştı. 6 sı döllenmişti. %50 kayıp öngörülüyor açıkçası nitekim benimde öyle oldu 5. güne 3 tane kaldı. Pgt önemli aslında pgtden 1 tane gidenin kimi zaman 1 tanesi sağlıklı gelip transfer ediliyor. Benim 3 tane gitti 3 ü sağlıksız geldi. Bence şuan harika bir adet akışına bırak 5 gün harika geçsin.iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?