Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

N Nvsr Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?

Ek olarak şunu da sormak istiyorum , S Saylove -ki benim gibi bilmeyen hanımlar vardır muhtemelen ..
Elinizde kalan ilaçları satıyo musunuz ,böyle bi imkan oluyor mu ?Odaya bırakma veya ne bileyim ben mi yanlış anladım

S Saylove
Akşamdan sabaha inş en kaliteli hale gelir o yumurtacıklar . Rabbim zorlaştırmasın ,güzel haberlerini alalım Allah'ın izniyle

Matmazella
Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin , görüşmen inş olumlu olur ve sürecin de hayırla sonuçlanır .

Kumrusumru Maşallah Maşallah 9 embriyocuk olmuş ,daha ne ister gönül ... PGT yaptırcak mısın ?

kramer Düşük rezerv ve translokasyondan bahsetmişsiniz .. Hangi kromozomlar da problem ? Sizde mi eşinizde mi ?

Nameless Warrior Az kaldı kavuşmaya ... "Transferim olucak" cümlesi bile bende çarpıntı yapıyor,seni düşünemiyorum bile

R rededa
Ahhh canım.... "Transferim var" yazdığın anda , dua etmeden geçilir mi hiç ..
Duyguların nasıl ? Nasıl geçti ? Biraz bahseder misin ? Umuyorum güzel geçmiştir ve artık o muhteşem mucize yerini almıştır ... İyi uykuları olsun orda

Guney_ Sessizliğin heyecanından demi ? Hayırlı haberlerini alalım inş , 9 günde 9 doğurmak bu olsa gerek ..

Veeeee N Nesliist yarın sendeyiz , Rabbim bu sefer hüsrana uğratmasın.Mucizenle buluşmaya sayılı saatler kala, senin için dua ediyoruz . Allah'ın izniyle olucak . Stresni azaltmaya ve dua'dan ayrılmamak için gönlünü ferah eyle ..

Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Bu kez hiç umudum yok Allah biliyor ya neden bilmem ama bence bunların kalitesi iyi değil

Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Bu kez hiç umudum yok Allah biliyor ya neden bilmem ama bence bunların kalitesi iyi değil
PGT yaptırmadığını biliyorum ama kalitesiyle ilgili bi paylaşımın olmamıştı sanırım.
Keza hiç de öyle düşünme , ayrıca tıp bir yere kadar bizlere vesile olur ,sonrası Rabbimizin büyüklüğü ...
Umut etmekten de vazgeçme , sen Allah'tan iste , vermezse vardır bi hikmeti dersin ..
Günlünü ferah eyle , hayırlısıyla al ve gel

Suan benimle bakim insallah aramizda guclu ve kuvvetli bag baslar :)) allah razi olsun dua eden herkesdenn

Benimde yarın gönül hoca yapacak ilk defa o yapacak hiç de muayene olmadım nasildir bilmiyorum yücel beyi mi isteseydim dedim ☺ persembe cumayı izin alcam bende canım
Anladim canimmm ben ilk transferimdw gittim 4 gun kafam rahat olsun die izin aldim pisman oldum simdi yrn is basi ama allahtann home office

Çok teşekkür ederimm allah razı olsun

Canımcim bende yarın yumurta toplama sürecine gidiyorum. Bu arada kan verme odasında evet tedavisi biten arkadaşlar ilaçlarını oraya birakabilir. İhtiyacı olan ücretsiz alabiliyor. Yani girip çıkarken sorabilirsiniz. Benim elimde kalmadı kalsa bırakacaktım bende

Canımm çok teşekkürler . Evet ben de pgt yaptıracağım . 5. Güne gidenler olur inşallah

N Nesliist canım ya bende ilaç kısmını nasıl hallediyor acaba raporlu arkadaşlar diye merak etmiştim. Benim raporum çıkmak üzere ama raporu aldığım hastane biz ilaç yazmıyoruz dedi. Ama bazı hastanelerde raporu verirlerken toplu ilaçları da veriyormuş Ben ilaçları nerde nasıl yazdırabilirim bir akıl veren olur mu diye yazmıştım

Merhaba İlk 3 tedavimde 8-9 tane yumurtam çıkmıştı 4. Denemem bunda 11 tane toplanıp 8 tane döllendi ,7 tanesi 4 hücreli 1 tanesi 3 hücreliydi , başta 4 tanesi iyi gidiyordu dün 1 tanesinin durduğunu 3 tanesinin 2ab güzel devam ettiğini (5. G ün) 3 tanenin arkadan geldiğini söylediler 2 tanesini dondurdular her ihtimale karşı dün , bugün kalan 4 tane için tekrar Bilgi verecekler.
İlaçlarımdan gonalf artmıştı hemşire odasına bıraktım kimin ihtiyacı varsa kullansın diye satmıyorum .
Daha önce histeroskopi oldum yapışıklığım yoğundu , adetim yine parçalı ve koyu geliyor yapışıklığn devam etme ihtimali yüksek o yüzden tekrarlayan yapışıklığım olabilir diye histeroskopi yapıp bakalım istiyorum.
Bu arada ne güzel takip etmişsiniz .

Canım bize raporlu ilaç veren eczane bulmaniz gerekiyor oranin da kotasında varsa doktora yazdirip alabilirsiniz dediler ama benim raporum ciktiktan sonra tedaviye hemen baslamam gerekiyordu o yüzden ugraşcak vaktimiz yoktu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…