Ağustos’ta histeroskopi Eylül nasipse bakalımTransfer ne zaman?
Hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerini alırızAğustos’ta histeroskopi Eylül nasipse bakalım
PGT yaptırmadığını biliyorum ama kalitesiyle ilgili bi paylaşımın olmamıştı sanırım.Yaaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım. Bu kez hiç umudum yok Allah biliyor ya neden bilmem ama bence bunların kalitesi iyi değil
Suan benimle bakim insallah aramizda guclu ve kuvvetli bag baslar :)) allah razi olsun dua eden herkesdennN Nvsr Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?
Ek olarak şunu da sormak istiyorum , S Saylove -ki benim gibi bilmeyen hanımlar vardır muhtemelen ..
Elinizde kalan ilaçları satıyo musunuz ,böyle bi imkan oluyor mu ?Odaya bırakma veya ne bileyim ben mi yanlış anladım
S Saylove
Akşamdan sabaha inş en kaliteli hale gelir o yumurtacıklar . Rabbim zorlaştırmasın ,güzel haberlerini alalım Allah'ın izniyle
Matmazella
Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin , görüşmen inş olumlu olur ve sürecin de hayırla sonuçlanır .
Kumrusumru Maşallah Maşallah 9 embriyocuk olmuş ,daha ne ister gönül ... PGT yaptırcak mısın ?
kramer Düşük rezerv ve translokasyondan bahsetmişsiniz .. Hangi kromozomlar da problem ? Sizde mi eşinizde mi ?
Nameless Warrior Az kaldı kavuşmaya ... "Transferim olucak" cümlesi bile bende çarpıntı yapıyor,seni düşünemiyorum bile
R rededa
Ahhh canım.... "Transferim var" yazdığın anda , dua etmeden geçilir mi hiç ..
Duyguların nasıl ? Nasıl geçti ? Biraz bahseder misin ? Umuyorum güzel geçmiştir ve artık o muhteşem mucize yerini almıştır ... İyi uykuları olsun orda
Guney_ Sessizliğin heyecanından demi ? Hayırlı haberlerini alalım inş , 9 günde 9 doğurmak bu olsa gerek ..
Veeeee N Nesliist yarın sendeyiz , Rabbim bu sefer hüsrana uğratmasın.Mucizenle buluşmaya sayılı saatler kala, senin için dua ediyoruz . Allah'ın izniyle olucak . Stresni azaltmaya ve dua'dan ayrılmamak için gönlünü ferah eyle ..
Anladim canimmm ben ilk transferimdw gittim 4 gun kafam rahat olsun die izin aldim pisman oldum simdi yrn is basi ama allahtann home officeBenimde yarın gönül hoca yapacak ilk defa o yapacak hiç de muayene olmadım nasildir bilmiyorum yücel beyi mi isteseydim dedim ☺ persembe cumayı izin alcam bende canım
Çok teşekkür ederimm allah razı olsunN Nvsr Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?
Ek olarak şunu da sormak istiyorum , S Saylove -ki benim gibi bilmeyen hanımlar vardır muhtemelen ..
Elinizde kalan ilaçları satıyo musunuz ,böyle bi imkan oluyor mu ?Odaya bırakma veya ne bileyim ben mi yanlış anladım
S Saylove
Akşamdan sabaha inş en kaliteli hale gelir o yumurtacıklar . Rabbim zorlaştırmasın ,güzel haberlerini alalım Allah'ın izniyle
Matmazella
Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin , görüşmen inş olumlu olur ve sürecin de hayırla sonuçlanır .
Kumrusumru Maşallah Maşallah 9 embriyocuk olmuş ,daha ne ister gönül ... PGT yaptırcak mısın ?
kramer Düşük rezerv ve translokasyondan bahsetmişsiniz .. Hangi kromozomlar da problem ? Sizde mi eşinizde mi ?
Nameless Warrior Az kaldı kavuşmaya ... "Transferim olucak" cümlesi bile bende çarpıntı yapıyor,seni düşünemiyorum bile
R rededa
Duyguların nasıl ? Nasıl geçti ? Biraz bahseder misin ? Umuyorum güzel geçmiştir ve artık o muhteşem mucize yerini almıştır ... İyi uykuları olsun orda
Guney_ Sessizliğin heyecanından demi ? Hayırlı haberlerini alalım inş , 9 günde 9 doğurmak bu olsa gerek ..
Veeeee N Nesliist yarın sendeyiz , Rabbim bu sefer hüsrana uğratmasın.Mucizenle buluşmaya sayılı saatler kala, senin için dua ediyoruz . Allah'ın izniyle olucak . Stresni azaltmaya ve dua'dan ayrılmamak için gönlünü ferah eyle ..
Canımcim bende yarın yumurta toplama sürecine gidiyorum. Bu arada kan verme odasında evet tedavisi biten arkadaşlar ilaçlarını oraya birakabilir. İhtiyacı olan ücretsiz alabiliyor. Yani girip çıkarken sorabilirsiniz. Benim elimde kalmadı kalsa bırakacaktım bendeN Nvsr Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?
S Saylove
Matmazella
R rededa
Canımm çok teşekkürler . Evet ben de pgt yaptıracağım . 5. Güne gidenler olur inşallahN Nvsr Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?
S Saylove
Matmazella
R rededa
Yoktur canim, yuzustu de yatabilirsin demisti hemsirelerArkadaşlar transferden sonra yan yatmanın zararı yok değil mi ?
Ay Allah razi olsunnnYoktur canim, yuzustu de yatabilirsin demisti hemsireler
Merhaba İlk 3 tedavimde 8-9 tane yumurtam çıkmıştı 4. Denemem bunda 11 tane toplanıp 8 tane döllendi ,7 tanesi 4 hücreli 1 tanesi 3 hücreliydi , başta 4 tanesi iyi gidiyordu dün 1 tanesinin durduğunu 3 tanesinin 2ab güzel devam ettiğini (5. G ün) 3 tanenin arkadan geldiğini söylediler 2 tanesini dondurdular her ihtimale karşı dün , bugün kalan 4 tane için tekrar Bilgi verecekler.N Nvsr Sizin 8 yumurta toplanmamış mıydı geçmiş mesajlarda öyle yazıyordu sanki ,keza daha evvelden de histereskopi olmamış mıydınız ?
Elinizde kalan ilaçları satıyo musunuz ,böyle bi imkan oluyor mu ?Odaya bırakma veya ne bileyim ben mi yanlış anladı
Çok sevindim canım hayırlı olsunSlm kızçeler7 tane toplandı. Bakalım yarın neler diyecekler
Çok iyi maşallah inşallah hepsi 5.güne iyi kalite gelip en az biri sana evlat olurSlm kızçeler7 tane toplandı. Bakalım yarın neler diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?