Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy ben bunu şimdi görüyorum. Hadi senin gibi olsun keşke 6 tanem 5. Günü görse 3 temmuz 3. Gün bilgisi arayacaklar sonra 5 temmuz 5. Gün elimizde ne var bakacağız

cgdm5525 canım iyi ki yaptırmışsın testlerini senin adına sevindim gerçekten de en önemli değer sende mutantlı çıkmış. Siz Temmuz da mı başlıyorsunuz nasipse
Geçtiğimiz hafta Yücel Hocayla Whatsapp üzerinden 20 dk görüntülü görüştük. Hatta video olarak da telefonuma kaydettim eşime izletmek için
Hatta hoca şöyle bi cümle kurdu,”ınstagramda canlı yayın yapıyor gibi hissettim sizinle olan görüşmemizi, nokta atışında sorular soruyorsunuz” diyerek biraz tebessüm ettik

Pazartesi günü Samsun’dan İstanbul’a gidiyoruz fakat bu başlamak için değilde hocanın bizden istediği , özellikle eşimi Ürolojiden Mehmet Hocanın görmesi gerektiğini ve Sperm Fısh testi istedi..
Sonucu 15 günü bulabileceği için , erkenden 1 günlük için gidiyoruz.

Eğer spermde DNA hasar %40 üzerinde gelirse tüp bebek bile hayal olucak…

Memorial ‘da sadece şu konuda biraz tezatlık buluyorum ..
Tüp Bebek sürecinde muayene madem ücretsiz , mübarekler Üroloji bu işin kilit noktası … Niye Tüp bebek ekibinden sayılmıyor da 790₺ cik isteniyor

Progesteron yumurtalık tarafından üretilen bir hormondur. Progesteron, adet döngüsünün ortasında bir yumurta bırakıldığında, yani yumurtlama döneminde salgılanır. Progesteron, döllenmiş bir yumurtanın (embriyonun) rahim duvarına yapışmasını veya tutunmasını sağlamak için endometriumu (rahim duvarını) hazırlar.

Yüksek olunca hamilesin gibi düşünülüyor tam sökülme olmamış gibi.

Menopoz sonrası ve adet döngüsünün başlangıcındaki kadınlarda: 1 ng/mL veya altında
Adet döngüsünün ortasındaki kadınlarda: 5 ila 20 ng/mL
Hamileliğinin ilk trimesterinde olan kadınlarda: 11.2 – 90 ng/mL
Hamileliğinin ikinci trimesterinde olan kadınlarda: 25.6 – 89.4 ng/mL
Hamileliğinin üçüncü trimesterinde olan kadınlarda: 48.4 – 42.5 ng/mL

Evet maalesef bazı testlerin ücretleri fazla oluyor. Şimdiden hayırlı yolculuk size. Rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün hayırlısıyla Bir sürü insan gelip gidiyor oraya yıl içerisinde, bazısının kucağı hemen doluyor, bazısı negatifler hayal kırıklıkları derken imtihanları devam ediyor. Allah’ım evlat hasreti ile yanan gönüllere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Çocuk imtihanımızı kolaylaştırsın

Herkese merhabalar,
Benide biraz önce aradılar. 7 tane yumurta toplanmıştı. 6 tanesi olgun gelmiş 6 sı da döllenmiş. Ctesi 3 temmuzda tekrar arayacaklarmış beklemeye devam
Cenab-ı Allah gönlünün muradını versin bir tanem benim . Dualarım buradaki tüm arkadaşlara

Kolonyacim hayirli ugurlu olsun, insallah bu sefer olacak
Embriyon hatched embriyoymus demekki, bu cok iyi bir sey tutunmaya daha elverisli oluyorlar

Kolonyacim hayirli ugurlu olsun, insallah bu sefer olacak
Embriyon hatched embriyoymus demekki, bu cok iyi bir sey tutunmaya daha elverisli oluyorlar
Aynen oyle hatched dediler ilk defa duydum bende peki neden iki tane pgt ye gonderebilmisken daha iyise onu gondermemisler. Giden iki tane 6aa , 6ba ydi

@cig
Bazı sağlık sorunlarım oldu cnm bu yüzden inşallah ağustosa erteledim

Aynen oyle hatched dediler ilk defa duydum bende peki neden iki tane pgt ye gonderebilmisken daha iyise onu gondermemisler. Giden iki tane 6aa , 6ba ydi
Aa,ab,ba,bb iyi kabul ediliyor, rakamdan sonra c geliyorsa birinci ve ikinci satırda Bunlar düşük kalite kabul ediliyor, artı seninkiler güzel büyümüşler 5-6 en iyi kalitelerden , birde hücre yapıları da güzel sadece tutunması geriye kalmış güzel haberler aşırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…