- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Aynen arkadaşında dediği size genetik tarama önerirler az yumurta ile ilgili de bilmiyorum bizim hastanede yapılıyor mu başka merkezlerde havuz yöntemi uygulanıyorZaten çok az yumurta toplanıyor onu da genetiğe mi gönderirler ki
Canım hayırlısı olsun inşallah baya da detaylı açıklama yapmışlar. Sen embriyoskop istemiş miydin o yüzden mi hücre sayılarını falan net söyleyebiliyorlar acabaSlm kızlar,
Bugün 3.gün ben aradım. 6 embriyo kalmıştı. 6 si da gelişimine devam ediyor ama bir tanesini saymasakta olur gidici gibi konuştu. Geriye kalan 5 tane içinde yorumları bugün 3. Gün olması nedeniyle embriyoların 6 hücreli olmasını bekleriz dedi. Bunu yakalayan 2 embriyon var diğer 3ü 4-5 hücreli dedi biraz yavaş gelişiyor belki gün ortasında durumu yakalar yada yarında yakalar bilemiyoruz dedi. Pgt ye gideceği için 5-6 güne kadar blastokist yani biyopsi için uygunluk bakabiliriz dedi. Genel gidişat yorumu için orta kalite diyebiliriz dedi.
Bir şey olmaz canım inşallah Allah’a emanetKizlarr merbaha uyurken esim yanlislikla kasigimin oraya vurdu bisi olmamistir degil mi
Olabilir canım genetik inceleme yapılacak benim embriyolara. Gecen sefer 3 tane gitti ama olumsuz geldi 3ü de.Canım hayırlısı olsun inşallah baya da detaylı açıklama yapmışlar. Sen embriyoskop istemiş miydin o yüzden mi hücre sayılarını falan net söyleyebiliyorlar acaba
Sagol canim benim cok tesekkur ederimmmmBir şey olmaz canım inşallah Allah’a emanetsen gönlünü ferah tut
Bu 5aa 6aa falan oluyor o şekilde mi canım ? Ben hiç anlamıyorum bu kalite vs işlerinden.inşallah pgt ye gidebilir hepsiSlm kızlar,
Bugün 3.gün ben aradım. 6 embriyo kalmıştı. 6 si da gelişimine devam ediyor ama bir tanesini saymasakta olur gidici gibi konuştu. Geriye kalan 5 tane içinde yorumları bugün 3. Gün olması nedeniyle embriyoların 6 hücreli olmasını bekleriz dedi. Bunu yakalayan 2 embriyon var diğer 3ü 4-5 hücreli dedi biraz yavaş gelişiyor belki gün ortasında durumu yakalar yada yarında yakalar bilemiyoruz dedi. Pgt ye gideceği için 5-6 güne kadar blastokist yani biyopsi için uygunluk bakabiliriz dedi. Genel gidişat yorumu için orta kalite diyebiliriz dedi.
Merhaba Amh değeriniz çok da düşük değil benim de 0.8 di en son baktırdığımda ve 7 yumurta toplanıyor 4 tane pgt ye de gidebilecek embriyo oluşuyor. Ayrıca havuz sistemi de var fakat bize önermemislerdi , mutlaka en azindan bir ön görüşme yapın
Ön görüşme yaptık soner hoca ile WhatsApp üstünden görüşme yaptık istediği tahlilleri de yaptırdık sadece korkuyorum yine kimyasal olur diye işteMerhaba Amh değeriniz çok da düşük değil benim de 0.8 di en son baktırdığımda ve 7 yumurta toplanıyor 4 tane pgt ye de gidebilecek embriyo oluşuyor. Ayrıca havuz sistemi de var fakat bize önermemislerdi , mutlaka en azindan bir ön görüşme yapın derim şimdiden hayırlı olsun
E2 yüksek olması güzel 10 -11 tane yumurta değeri bildiriyor şuan değerin. E2 deki 200 de bir deger bir olgun yumurtaya işaret oluyor. E2 değeri /200 e cikan değer kadar yumurtan toplanır. Lh catlama riskini içeriyor. Şuan riskli durumun yok gibi LH değerin 12-14 gibi değer cikarsa catlama riskini gosterir. Hemen toplarlar.Arkadaşlar kan testi verdim bugün. Lh ve E2 ye bakıldı. Lh değerim 0.83, E2 değerim 2253 çıkmış. Lh’ın bu kadar düşük, E2 değerimin bu kadar yüksek olması kötü bir şey mi? Bilgisi olan var mı acaba?
Şuan değerleri söylemiyorlar elde kalanlar için o değerlendirme yapılacak. 05.07.2021 bakalım elimizde kalan olursaBu 5aa 6aa falan oluyor o şekilde mi canım ? Ben hiç anlamıyorum bu kalite vs işlerinden.inşallah pgt ye gidebilir hepsi.
Çok çok teşekkür ederimE2 yüksek olması güzel 10 -11 tane yumurta değeri bildiriyor şuan değerin. E2 deki 200 de bir deger bir olgun yumurtaya işaret oluyor. E2 değeri /200 e cikan değer kadar yumurtan toplanır. Lh catlama riskini içeriyor. Şuan riskli durumun yok gibi LH değerin 12-14 gibi değer cikarsa catlama riskini gosterir. Hemen toplarlar.
Canım valla hiç transfer olamamiş gibiyim hatta sakaryaya gezmeye bile gittik ☺ bu hafta böyle geciyor ama haftaya başlar benim test yapsam mı kuruntularım
Maşallah Maşallah en güzelini yapıyorsunCanım valla hiç transfer olamamiş gibiyim hatta sakaryaya gezmeye bile gittik ☺ bu hafta böyle geciyor ama haftaya başlar benim test yapsam mı kuruntularımsen nasılsın var mı bir belirti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?