Masallah masallahKızlar dün transfetim oldu kolanya 90 olarak katilmıstim ismimi düzelttimembriyonun kalitesi 6ab dediler kabuğundan çıkmış dediler soramadım bu iyi birşey mi anlamadım aklıma takıldı bu sekilde transfer olan var mı aramizda ?
Valla inşallah bende bu tedavide çok umut besleyemiyorumAmin canım insallah tutarda çok umutsuz transfer oldum bakalım ne olacak . Seni de yakindan takip ediyorum bana çok benziyor tedavi gidişatın insallah çok sayıda sağlıklı gelir
Olumlu düşün canım . Olacak olacak bu sefer olacakBen kendimi o kadar şanslı görmüyorum ama bakalım şaşırırız inşallah
Bende buraya sonucumu eklesem yorum yapabilir misiniz ,ben hiç anlamıyorum çünkü?İyiki yaptirmissin Cigdemcim Faktor 5 en onemli pihtilasma geni, mutant cikmis sende. İgne kullanman gerekecek Allah kismet ederse gebelik oldugundaBunu bilmeden gebe kalip kayip yasamak cok talihsizce oluyor, cok kadinin basina geliyor malesef. Sanslisin
Çok sağol valla sen benden umutlusunOlumlu düşün canım . Olacak olacak bu sefer olacak
Maşallah kolonyacım çok güzel bir embriyoyu transfer etmişler sağlıkla ilerlesinAa,ab,ba,bb iyi kabul ediliyor, rakamdan sonra c geliyorsa birinci ve ikinci satırda Bunlar düşük kalite kabul ediliyor, artı seninkiler güzel büyümüşler 5-6 en iyi kalitelerden , birde hücre yapıları da güzel sadece tutunması geriye kalmış güzel haberler aşırsın inşallah
Bakariz tabii, ama Faktor 5 ve Faktor 2 disindaki mutasyonlarda doktorlarin bile bir fikir birligi yok malesef. Sadece bu iki genin dusuge sebep olabilecegini soyleyen doktorlar cogunlukta. Memorial de bunlara dahil.Bende buraya sonucumu eklesem yorum yapabilir misiniz ,ben hiç anlamıyorum çünkü?
Cok tesekkur ederim..Bakariz tabii, ama Faktor 5 ve Faktor 2 disindaki mutasyonlarda doktorlarin bile bir fikir birligi yok malesef. Sadece bu iki genin dusuge sebep olabilecegini soyleyen doktorlar cogunlukta. Memorial de bunlara dahil.
Ama mesela Pai'nin de onemli oldugunu, zor elde edilmis kiymetli gebeliklerde gozardi edilmemesi gerektigini savunan doktorlar da var. Ben o yuzden igne kullanmayi tercih ettimtabii perinatolog tavsiyesiyle.
Ben de Bulent Kars a gittim, pihtilasma icinCok tesekkur ederim..
Ben bir kere Bülent Kars diye bir dr a muayne olmuştum, o dr bu raporu gördüğünde direkt pıhtılaşma var hamile kaldığında kan sulandırici kullanman gerek dedi.ama memeorial da beril hoca pıhtılaşma yok dedi. Ama yine de inşallah gebelik oluştuğunda Ben kullanırım diye düşünüyorum..
Raporum da bu şekilde,değerli yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2881159
Tesekkur ederimBen de Bulent Kars a gittim, pihtilasma icinEvet, Pai homozigotmus, Bulent bey icin yeterli bunu gormek zaten. Benim de Mthfr c677 ve pai heterozigot, Bulent bey igne ve coraspin yazdi. İcim rahat etsin diye kullaniyorum, aksi halde aklim cok takilacakti
İnsallah, bebek olsun da igneyi tum aylarda kullaniriz tabiikiTesekkur ederimbende inşallah hamile kaldığımda kullanacağım o zaman.genetik ile alakalı hep sınırlı bilgi var nedense
Hem dr larda hemde genel kaynaklarda..bakalım o sürece hayirla sağlıkla gelelim
Kaç mm de opu oluyo? Benm 8. Gün 11mmde tam büyümemiş dedilerBenim de 2.kontrolüm Semra hanıma denk geldi yüzü düştü yumurtaların hiç büyümemiş diye.dozu arttırdılar.11 tane olgun yumurta oldu.10 tanesi döllenip,4 tanesi 5.güne geldi şükür.inşallah seninkiler de büyüyecektir merak etme
Canım 15 ten sonra şans artıyor olgun çıkması için. 15 mm büyükten sonra şans arıyorlar. Memorial hastanesinde gördüğüm 20 ve üzerinin 5. Günü göreceği inancı var.Kaç mm de opu oluyo? Benm 8. Gün 11mmde tam büyümemiş dediler
18-22 mm arası iyi diye biliyorum canım ben.opu kişiden kişiye göre değişir diye düşünüyorumKaç mm de opu oluyo? Benm 8. Gün 11mmde tam büyümemiş dediler
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla tekrarlayan düşükler yada kimyasal gebeliklerde bir takım genetik testler ve pıhtılaşma testi isteyip sonuçlarına göre hareket ediyorlar.Arkadaşlar ben Semra hocaya gideceğim ama kimyasal gebeliklerim oldu hep bi tane de dış gebeliğim kimyasala şişli de bi çözüm bulunabilir mi acaba
Evet onları yaptırdım gönderdim hastaneye bi sorun gözükmüyor amh 0.7Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla tekrarlayan düşükler yada kimyasal gebeliklerde bir takım genetik testler ve pıhtılaşma testi isteyip sonuçlarına göre hareket ediyorlar.
Size büyük ihtimal pgt yani genetik tarama önerirler diye düşünüyorum kayıplarınızdan dolayıArkadaşlar ben Semra hocaya gideceğim ama kimyasal gebeliklerim oldu hep bi tane de dış gebeliğim kimyasala şişli de bi çözüm bulunabilir mi acaba
Zaten çok az yumurta toplanıyor onu da genetiğe mi gönderirler kiSize büyük ihtimal pgt yani genetik tarama önerirler diye düşünüyorum kayıplarınızdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?