Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım valla hiç transfer olamamiş gibiyim hatta sakaryaya gezmeye bile gittik ☺ bu hafta böyle geciyor ama haftaya başlar benim test yapsam mı kuruntularım sen nasılsın var mı bir belirti
Valla canim bende ayni ilkinde daha cok belirti vardi bunda hic transfer olmamis gibi sadece arada sqga bazende sol kasigima agri girio bide bacagimla kalcama vuruo agri

ben de haziran 26 si 5 gun embriyosu transferi oldum.agrilarim cok regl olacakmis gibi.bugun idrar testi yapdimm coooll cokkk silik ikinci cizgiyi gordum.kan tahlili gunum 5temmuz.sizlerde nasil belirtiler falan varmi
Kan testi yaptir canim o ilaclarin etkisi olabilir benim de erken gebelik testinde cok silik bir cizgi cikti ama kan verdim beta hcg 14 cikti kanda en dogrusu cikar

Son düzenleme:
Hadi insallah . Ben de hiç belirti yok canım daha önce pozitif olan bir gebeligimde de pozitifi ögrendikten sonra bel ağrılarım başlamışti daha bugün 3.günüm zaten çok yeni belirti imkansız

Bence kanda çıkar ben 8.günümde yaptırdığımda 44 çıkmıştı biraz daha sabredin çok zor ama düsünmemeye çalışın hayırlısı olsun insallah

ben de haziran 26 si 5 gun embriyosu transferi oldum.agrilarim cok regl olacakmis gibi.bugun idrar testi yapdimm coooll cokkk silik ikinci cizgiyi gordum.kan tahlili gunum 5temmuz.sizlerde nasil belirtiler falan varmi
Bende de adet ağrıları vardı 7.gün kan testi yaptırdım sizin de bugün 7. Gün test yaptırsanız çıkar

Ya ilkte gittim erken gebelik testi aldim 6.gun silik cikmistii sonra 7.gun gittik kan testi yaptirdik kanda 14 cikti sonrada test gununde de yaptirdigimda 7 cikti yaniltici oluyo diye yaptirmak istwmiyorum sen yapican mi :)
Yok canım benimde normalde cuma günü test günüm persembe iğnem var o yüzden persembe yaptırabilirim geçen seferde aynı durum vardı önce yaptırdım olumsuzu gördüm bu kez cumayı mi beklesem bilemedim batıl inanç ama işte

Bende hamilelik dusundugum andan beri hep ayni yerde kan testi yaptirtiodum bu sefer bnde orada yaptirmak istemiyorummmm

Cok cok tesekkur ederim Insallah hayirla saglikla normal seyrinde ilerleyecek ,dularimizdasin normalde memorial da tedavi görmüştün değil mi, sonrasında mi Bülent hoca ya gittin?yani transfer sonrası mi görüştün?

Cok cok tesekkur ederim Insallah hayirla saglikla normal seyrinde ilerleyecek ,dularimizdasin normalde memorial da tedavi görmüştün değil mi, sonrasında mi Bülent hoca ya gittin?yani transfer sonrası mi görüştün?
Cook saol, sizler de benim dualarimdasiniz Evet tabi, tum tedavi Memorialde oldu, transferden sonra gittim Bulent beye, cok methini duydum, ozellikle pihtilasma konusunda iyi yonlendirecegini dusunerek gitmistim. Cok da memnun kaldim, gidemiyorum ama aklim onda kaldi

Insallah ben de transfer aşamasına geldiğimde gideyim.o zaman.o aşamaya geldiğimde ilave sorularım olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…