- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
Canım hayırlı olsun merak etme 2 ye katlar inşllah öenmli olan 2 ye katlaması :)Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Yaa bak sen kendi değerine korkuyorsun gayet iyisin iyimaşallah
Rabbim yar ve yardımcınız olsun . Sağlıkla sıhhatle evlat nasip etsinCanım ya çok sevindimDeğerin düşük değil bence rabbim inşallah bana da nasip etsin Az önce aradılar yarın 17.30 da transferim var
100 üstünde değeri 11-12. Gün bekliyorlar diye biliyorum. Senin testin biraz erken yapıldı sanki.Yaa bak sen kendi değerine korkuyorsun gayet iyisin iyimaşallah
Ay bilemedim ki100 üstünde değeri 11-12. Gün bekliyorlar diye biliyorum. Senin testin biraz erken yapıldı sanki.
Sağol canım benim inşallahCanım hayırlı olsun merak etme 2 ye katlar inşllah öenmli olan 2 ye katlaması :)
İnşallah iki katını görüp öyle rahat edeceğimeveeeet işte bu . Maşallah canımmm. Değerin kat kat artsın inşaallah . Çok çok sevindim
Gelsin bakalım iki günOleeeytebrik ederim. Degeri simdi hic kafana takma, inssllah katlamis olacak iki gune ve tam bayram yapicaz saglikla ilerlesin
İnşallahAy bilemedim kiinşallah güzel haberler vermeye devam ederim
Olacak evelallah . Başta benim de öyleydi. Hem 12. gün de olmadı . Bence için rahat olsun sonuç güzelİnşallah iki katını görüp öyle rahat edeceğim
Yaaaa şükürler olsunCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Ayyy canım çook sevindimmmCanlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim
Hadi güzel geçsin inşallahCanım ya çok sevindimDeğerin düşük değil bence rabbim inşallah bana da nasip etsin Az önce aradılar yarın 17.30 da transferim var
Yaa ne iyi yapmışsınız nasıl özendim. Bizimde bayramiçin köyünde kaz dağı eteklerinde bağımız var . Benim hayalim ilerde bağ evi yapıp yerleşmek şu lanet istanbul’dan kurtulmakYaşı bekleyip erken emeklilik kararı veren İstanbulluyuz bizde Çanakkale kazdağlarının bir köyünde
Çok aminYaaaa şükürler olsunbence değerin kötü değil inşallah iki gün sonra ikiye katladığını göreceğiz. sonra kese kalp atışı derken güzel günler göreceğiz inanıyorum ben
Bende yarim saat yattım. Ertesi gün 19:00 de izmire uçakla döndüm hatta.Transfer süreci yaşamış olan arkadaşlarım transferden sonra hastanede ne kadar yatmıştınız acaba? Memorial yarım saat diyor ama sizlere de danışmak istedim
İnan ben özel bir sey yemedim ya. Balık falan tükettim hadi. Ama evime gelince supurgemi de yemeğimi de yaptım. Yoruldum mu dinlendim ama full asla yatmadim. İlk iki gün dikkat etmeye çalıştimKızlar Allah razı olsun amin inşallah Güzel haberleri alıp vermeyi nasip etsin allahımYalnız ben bildiğim her şeyi unuttum transfer sonrası ne yapmalıyım ne yemeliyim ne içmeliyim hep yatmalı mıyım kafam çok karışık
Yaa öyle mi ay ne güzel haberAyyy canım çook sevindimmmRabbim emeklerini boşa çıkarmadı . Merak etme canım devamı gelir ben kızıma hamileyken 30 falandı katlanarak artıı sonra . 2 gün sonra kat kat artacak inşallah Darısı bize olsun inşalllahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?