Benim kendi doktorum önermiyor canım çok kararsızdım ama can da tatlı bu aralar gebelerle ilgili çok şeyler duydum o nedenle oldumHadi bakalım doktora danışıp mi vuruldun canım. Bazi doktorlar vurulmasını da önermedigi oluyor.
Benim ablamda 3 ayını doldurduğunda biontech aşı oldu. Bende o aşamalara gelir korkmazsam vurulurum artıkBenim kendi doktorum önermiyor canım çok kararsızdım ama can da tatlı bu aralar gebelerle ilgili çok şeyler duydum o nedenle oldum
Allah razı olsun canım korkulacak bir şey yoktur Allahın izniyleBenim ablamda 3 ayını doldurduğunda biontech aşı oldu. Bende o aşamalara gelir korkmazsam vurulurum artıkhayırlısı olsun canim şifa olsun
Sen olduysan ben kesin olurumAllah razı olsun canım korkulacak bir şey yoktur Allahın izniyleçok direndim ama sonunda pes ettim
Yaa canımsınSen olduysan ben kesin olurumumutcanım
Merhabba,Selam,
seni taaa en baştan beri takip ediyorum. Seni okuyup ben de umutlanıyordum :) 3 te 1 tutturmuştun. Yaşımızı düşününce çok iyi bir oran. Ayyyy diyoyordum ben de 1 tane de olsa sağlam 1 embriyo bulabilir miyim acaba? :)
3 tedaviden toplam 12adet 6aa embriyo göndermiştik pgt ye. 2 embriyo sağlam gelmişti.
Sonunda 41 yaşımda oğlumu doğurdum. 18 ayı bitti.
Ocak a transfer için hazırlanıyorum.
Umarım güzel bir haber alırsın. Sağlıkla doğurursun...
Merhabba,
Saglikla bebeginizi kucaginiza alirsi kz insallah.
Ben sizin eski mesajlarinizdan endo inceligi durumunuzla ilgili olan mesajlarinjzj okudum once, sonra cok sukur gebelikler olusmus.
Rahim kalinligi icin uygulanan tedavi ve sizin uyguladiginiz herhangibir bitkisel ya da ilac destegi oldu mu?
ona bugun bende başladım canım 10 gibi koydum bende muallakta kaldım çubuğun tamamıyla mı koymak lazım kiKızlar bu lutinus koyduktan 4 saat sonra bir kısmı geri çıktı normal mi çok içeriye doğru koyamadım mı
Ben 8.30 gibi koydum elimle 1 saate yakın sırt üstü yatakta kaldım sonra kalktım işlerimi hallettim kahvaltı falan saat 1 gibi lavaboya gidince geri geldi birazıona bugun bende başladım canım 10 gibi koydum bende muallakta kaldım çubuğun tamamıyla mı koymak lazım ki
Bebek çok çok küçük olduğu için ihtiyaçlarını her türlü karşılıyor canım. Genetik, pıhtılaşma, bağışıklık sistemi bozuklukları vs olmadığı sürece bebek pek birşeyden etkilenmeden gelişmeye devam ediyor. Kimi kadınlar hatta istemeden gebe kalıp bebeklerini düşürmek için birsürü şey yapıyorlar da düşüremiyorlar biliyorsun. Birşey olmamıştır. Sen içini ferah tut, moralini yükselten birşeylerle oyalan ve dinlenip iyileşmeye çalış.Kızlar selam, benim içim çok huzursuz, dün çok kötü ishal oldum afedersinizVe sonrasında bayılacak dereceye geldim tansiyonum düşmüş ve kulak çınlamasından sonra bir dakika falan duymam boğuklaştı Çok korkuyorum bir şey olmuş mudur bebişe diye
Yaa Allah razı olsun böyle bir mesaja ihtiyacım vardıBebek çok çok küçük olduğu için ihtiyaçlarını her türlü karşılıyor canım. Genetik, pıhtılaşma, bağışıklık sistemi bozuklukları vs olmadığı sürece bebek pek birşeyden etkilenmeden gelişmeye devam ediyor. Kimi kadınlar hatta istemeden gebe kalıp bebeklerini düşürmek için birsürü şey yapıyorlar da düşüremiyorlar biliyorsun. Birşey olmamıştır. Sen içini ferah tut, moralini yükselten birşeylerle oyalan ve dinlenip iyileşmeye çalış.
canım içinde aparatıyla koydum ben kullanma klavuzunu okudum zaten gelir sıvı şekilde diye düşünüyorum kullananlar görürse yazarlar bakalımBen 8.30 gibi koydum elimle 1 saate yakın sırt üstü yatakta kaldım sonra kalktım işlerimi hallettim kahvaltı falan saat 1 gibi lavaboya gidince geri geldi birazı
içini ferah tut canım o zaten tutunmuştur çoktannn hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle.. ben de bundan öncekilerde hep kabızlık cekmistim cok korkmuştum ama tutunmuştu. sen güzel düşünKızlar selam, benim içim çok huzursuz, dün çok kötü ishal oldum afedersinizVe sonrasında bayılacak dereceye geldim tansiyonum düşmüş ve kulak çınlamasından sonra bir dakika falan duymam boğuklaştı Çok korkuyorum bir şey olmuş mudur bebişe diye
Amin inşallah Canım Allah razı olsuniçini ferah tut canım o zaten tutunmuştur çoktannn hiçbirşey olmaz Allah’ın izniyle.. ben de bundan öncekilerde hep kabızlık cekmistim cok korkmuştum ama tutunmuştu. sen güzel düşün
evet ya alcağını alıyordur vucut artık, gerisini bırakıyor demek ki..Amin inşallah Canım Allah razı olsunbu arada lutinus u bende nasıl kullanacağımı bilemedim o çubukla ne yapacağım dedim sonra çubuksuz yerleştiriyorum öyle iyi oldu. Tabi illaki geri geriyor ona yapacak bir şey yok
Merhaba içinizi rahatlatmak için yazmak istedim, ben de aynısını yaşadım hatta tekerlekli sandalyeyle acile taşıdılar hamileyken şuanda bebişim kucağımda hiç korkmayın birşey olmaz miniğeKızlar selam, benim içim çok huzursuz, dün çok kötü ishal oldum afedersinizVe sonrasında bayılacak dereceye geldim tansiyonum düşmüş ve kulak çınlamasından sonra bir dakika falan duymam boğuklaştı Çok korkuyorum bir şey olmuş mudur bebişe diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?