Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kese kontrolu için kan tahlilinden kaç gün sonra çağırıyorlar canım?
Bana 29.08.21 transfer oldu. 07.09.21 ilk kan testi günü idi 66 çıktı. 09.09.21 kan testi tekrarlandı 181 çıktı. Aslında ilk değer yüksek çıksaydı 3 hafta sonra kese ve kalp atımı kontrolü için gitmem söylenecekti. Şimdi benim durumumdan dolayı 10 gün sonra kese kontrolü dedi. 20.09.21 de kese kontrolüne gideceğim. 08:40 ta randevum var inşallah yüzümüz gülmeye devam eder.

Çok haklısın bende seni takip ediyordum. Sen tüp bebek tadevisi için beklerken kendiliğinden hamile kalma şansına erişenlerdesin demi seninki zaten mucizelerle gelmis artık annesiyle inşallah o mucizeyi bizlere de taddırsın arkadaşlarım bebeklerini bile tutarken tedirgin oluyorum ve her ani endişe ama paha biçilemez

CANIM NASIL GİDİYOR BELİRTİLER NASIL DEVAM MI FARKLI BİR BELİRTİ VAR MI

Çok çok sevindim gerçekten. Allah tamamına erdirsin. Telaş sonuna kadar devam edecek herhalde ama olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Yüce ALLAHIM pozitif haberini almak nasip etsin inşallah
İşleriniz rast gele inşallah
Olumsuz düşünme lütfen hatta olmuş gibi yüreğinde içinde hisset

Yüce ALLAHIM pozitif haberini almak nasip etsin inşallah
İşleriniz rast gele inşallah
Olumsuz düşünme lütfen hatta olmuş gibi yüreğinde içinde hisset
Teşekkür ederim desteklerin için hep dua ediyorum allahım 2 kişi gidiyoruz 3 kişi dönelim evladımız bizimle kalsın rahmime sıkıca tutunsun diye inşallah herşey yolunda gider

Evettt transfer olacağım ay regl olmayınca baktım ki hamileyim Ve şuanda çok şükür minik oğluşum 42 günlük oldu bile Darısı sizlere hep hep dua ettim halada ediyorum isteyen herkesin kucaklarını doldursun Rabbim Kocaman sevgiler

Evet çok sağol baksana hala buradasin desteğini eksik etmiyorsun yavrunu allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerde sonuç kısmına geliriz

Bende arkadaşım için sormuş olayım gün ücreti ne kadar? Oda kahvaltı
10 gün için 2550 ödedim tek kişilik oda fiyatına 2 kişilik oda ayarladılar eşim 11. gün geleceği için . Ordan bir eczane ile anlaştım ilaçlarımın listesi gelince otele getirdiler. Yada taksi ile İdil eczanesinden aldım orasının fiyatı daha uygun gibi , (taksi gidiş geliş 30 tuttu hastane de) İlaçlarımı otelin mutfağındaki dolaba koydurdum. Soğuk zincir kırılmasın diye, yürüyerek en fazla 20 dakika hastaneye, eşim için 100 tl fark ödedim oda+kahvaltı , spor salonu spa sı var.
Çok yazdım

inşallah canım teşekkürler bilgilendirdiğin için.. güzel haberler hep devam etsin Allah’ın izniyle

Harika bilgiler verdin canım bu vesile herkes bilgilendi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…