Maşallah değeriniz gayet iyi tebrik ediyorum8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Amin canım Allah razı olsun ama benim daha transferin 4. GünüMerhaba içinizi rahatlatmak için yazmak istedim, ben de aynısını yaşadım hatta tekerlekli sandalyeyle acile taşıdılar hamileyken şuanda bebişim kucağımda hiç korkmayın birşey olmaz miniğeAllah sağlıkla kavuştursun kuzunuza Rabbim önce burdakilere sonra isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhhh
Teşekkür ederimMaşallah değeriniz gayet iyi tebrik ediyorumAllah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Ben apart kullanmıyorum elimi dezenfekte edip parmağımla iterek koyuyorum. Eldivenle yapılabilir tabi.Amin inşallah Canım Allah razı olsunbu arada lutinus u bende nasıl kullanacağımı bilemedim o çubukla ne yapacağım dedim sonra çubuksuz yerleştiriyorum öyle iyi oldu. Tabi illaki geri geriyor ona yapacak bir şey yok
Bencede gayet iyi benim 66 çıktı8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Evet onun öyle bir durumu oluyor. Şimdilerde reçete de yazdıkları progestron dex 25 mg kullanıyorum o öyle yapmıyor çok.prolutex [progestan}vurduğum yer sert ve acıyor normal mi
Çok güzel bir değer canım hayırlı olsun8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Çok tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Sağol canımÇok güzel bir değer canım hayırlı olsunkat kat katlansın değerlerin
Teşekkür ediyorum dileyen herkese nasip etsin inşallahÇok tebrik ederim. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayyyy yine heyecanladım ya ,8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Amin inşallah canımAyyyy yine heyecanladım ya ,
Böyle mesajları duyunca tebessüm edip bi mutlu oluyorum ki anlatamam …
Rabbim bizlere de taddırsın inşAllah …
Tebrik ederim , Allahım sağlıkla büyümesine fırsat versin
Amin canım Allah razı olsun ama benim daha transferin 4. Günüama inşallah benimledir ve dün de etkilenmemiştir
Ah demek ki tutundu size minnoşunuz Allah söyletti belki deAmin canım Allah razı olsun ama benim daha transferin 4. Günüama inşallah benimledir ve dün de etkilenmemiştir
Ah sizi merak ediyordum pozitifi görmüşsünüz çok sevindim maşallah katlanarak artsın değeriniz hayırlısıylaBencede gayet iyi benim 66 çıktı
Bu arada sizde ki problem neydi ?Amin inşallah canım
Pko varBu arada sizde ki problem neydi ?
Aminn inşallah Canım Allah razı olsun güzel dileklerin içinAh demek ki tutundu size minnoşunuz Allah söyletti belki degüzel düşünün pozitif enerjimizi yollayalım hayırlıysa dünyaya gelsin inşallah öncelikle herşeyin hayırlısı
Çok teşekkür ederim kese kontrolü de olsun öyle rahatlayacagimAh sizi merak ediyordum pozitifi görmüşsünüz çok sevindim maşallah katlanarak artsın değeriniz hayırlısıyla
Keseyi görürsünüz sonrasında kalp atışları ikili üçlü testler derken bir bakmışsınız detaylı ultrasondasınızÇok teşekkür ederim kese kontrolü de olsun öyle rahatlayacagim
kese kontrolu için kan tahlilinden kaç gün sonra çağırıyorlar canım?Çok teşekkür ederim kese kontrolü de olsun öyle rahatlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?