Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canım Allah razı olsun ama benim daha transferin 4. Günü ama inşallah benimledir ve dün de etkilenmemiştir

Ben apart kullanmıyorum elimi dezenfekte edip parmağımla iterek koyuyorum. Eldivenle yapılabilir tabi.

8. Gün transferimin beta hcg 110 çıktı nasıl kızlar hemşirem çok iyi dedi sekizinci güne göre
Ayyyy yine heyecanladım ya ,
Böyle mesajları duyunca tebessüm edip bi mutlu oluyorum ki anlatamam …

Rabbim bizlere de taddırsın inşAllah …
Tebrik ederim , Allahım sağlıkla büyümesine fırsat versin

Amin canım Allah razı olsun ama benim daha transferin 4. Günü ama inşallah benimledir ve dün de etkilenmemiştir
Ah demek ki tutundu size minnoşunuz Allah söyletti belki de güzel düşünün pozitif enerjimizi yollayalım hayırlıysa dünyaya gelsin inşallah öncelikle herşeyin hayırlısı

Çok teşekkür ederim kese kontrolü de olsun öyle rahatlayacagim
Keseyi görürsünüz sonrasında kalp atışları ikili üçlü testler derken bir bakmışsınız detaylı ultrasondasınız Kaygı hiç bitmiyor aslında hep bir endişe doğunca bile ama her adımı öyle güzel ki size ve isteyen herkese yaşatsın Rabbim bu güzelliği, mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…