Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

AYNEN CANIM SENDE AĞRILAR NE DURUMDA KASIKTA ĞRILAR BATMALAR OLUYOR MU ARA ARA

cgdm5525 canım

anti beta 2 glikoprotein Igm bu deger yüksek çıkmış Beril hoca coraspirin 100 mg yazmis yolladi hemşire.

Onemli bir değer mi bu biliyor musunuz ?

o test ne canım bize hiç sormadılar kan pıhtılaşman mı var
Canim aslında oyle bir sey yoktu ben kendim gidip yaptirdim genetik pıhtılaşma testlerini doktorum istememisti . Baya şeye bakildi 1 tanesi yüksek gelmis diyerek corasprin basla dedi Beril Hoca .
Anladığım kadarıyla pıhtılasmanin asıl önemli olan sonuçları iyi cikmis cok şükür

S.a Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.
Ben 2016 da şişli memorial de tedavi gördüm.Allah bana bir kız evlat nasib etti.inşaallah ikinciyi düşünüyoruz 6 tane dondurulmuş embriyolarımız var.

Hangi doktoru tavsiye edersiniz? 5 yılda çok şey değişmiştir biraz bilgi edinmek istiyorum.
Transfer ücreti ne kadar?
Yardımcı olursanız sevinirim

Progestan dex yerine prolutex aldım kızlar prolutex kullanan var mı hemşire hergün göbekten vurulacaksın dedi transfer günüm çarşamba
Ben ilk yedi gün prolutex kullandım. Hemşire hattına da paylaştim uygun mu diye tamam kullanabilirsin dedi

cgdm5525 canım

anti beta 2 glikoprotein Igm bu deger yüksek çıkmış Beril hoca coraspirin 100 mg yazmis yolladi hemşire.

Tapılan tahlilin mahiyeti elbette önemlidir ama bu tahlilin o attığın evrakta yazmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Kan sulandırıcı yazmış ,tedbir amaçlı olduğunu düşünüyorum . Gönlünü ferah tut

cgdm5525 canım

Bende daha evvel yaptırmıştım , örnek olarak kıyasla istersen

Eklentiler

• 5DED89C5-F9B1-4CAF-9479-8E2DD1F25962.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 88
Rabbim , sağlık sıhhat versin inşAllah .
Zamanında iyi bi tercih yapmışsınız
Bizlerde inşAllah sizin gibi mutlu sona kavuşuruz
Bana 1 ay kadar önce verilen fiyatlandırma evrakını ekliyorum , incelersiniz fakat sanıyorum ki yılsonu itibariyle değişkenlik oluşur.
2016 döneminde hangi ekip vardı bilmiyorum ama sık ismini duyduğum 3 hoca var .
Yücel Hoca
Beril Hoca ve Gönül Hoca ..
Ben Yücel Hocayı tercih etmiştim fakat hepsi birbirinden kıymetli profesyonel ekip .
Dilerim sorunsuz ilerlersiniz

Eklentiler

• 121F8FB4-5DA2-4E10-8AAC-10D9D965AE1C.webp
    73,7 KB · Görüntüleme: 83
İstanbulda kalacak yer konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar salı günü gidiyoruz İstanbul’a 1 hafta kalacak yer arıyorum

Bende daha evvel yaptırmıştım , örnek olarak kıyasla istersen
Canim tesekkur ederim Beril hoca aradı. Riskli bir durum yok aslında diğerleri normal ama ben önlem amaçlı kullanmani istedim 6. Hafta tekrar bu testi yaptırıp muhtemelen corasptin kesebiliriz dedi .

Bununla bağlantılı antikardi... li bisey var sanirim oda önemliymiş onların hepsi normal çıktığı için mühim bir durum değilmiş

Kızlar ;
Size bir şey danışmak istiyorum .Fikirlerinize ihtiyacım var .
Çoğu merkezde fazla yumurtası toplanan kişilerin OHSS riskine karşın transferi 2. adete kadar dinlendirmeleri söz konusu..

Ben daha OHSS 'nin doğru düzgün tam teşekküllü tanımını bilmiyorum . Daha doğrusu şöyle ki ;
30 yumurta toplandı .4-5 gün antibiyotik kullandım .Herhangi bir ağrım falan da olmadı .Sadece yaklaşık 10-15 gün boyunca ilişkide zorlandım ,mantar oldum ,geçti.

Sizce ben de 2. adetimi beklemeliyim ... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…