- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
AYNEN CANIM SENDE AĞRILAR NE DURUMDA KASIKTA ĞRILAR BATMALAR OLUYOR MU ARA ARATabi zaten simdiye daha sancın olurdu dediğin gibi. Keseyi ve çocuğu kesin görürsün sen canım. İlk deger yüksek çıktığı için sana direk 3 hafta sonraya kese ve kalp atışı kontrolü vermişler. Bende önemli amacli anlaşılan direk dedikleri bir sey yok ama
Kasıklardan çok karın bölgemde adet sancısı gibi devam ediyor.AYNEN CANIM SENDE AĞRILAR NE DURUMDA KASIKTA ĞRILAR BATMALAR OLUYOR MU ARA ARA
benim karnımda da oldu sonra geçi ama kasıklarda batma hergün ara ara yokluyor sende de batma şeklinde miKasıklardan çok karın bölgemde adet sancısı gibi devam ediyor.
Evt evet ara ara yoklama var. Batma şeklinde ama şuan karın gıdıklanma şeklinde ağrısı devam ediyor.benim karnımda da oldu sonra geçi ama kasıklarda batma hergün ara ara yokluyor sende de batma şeklinde mi
o zaman iyiye işarettir canım hadi güzel haberlere devam etmeyi nasip etsin Allah bize :)Evt evet ara ara yoklama var. Batma şeklinde ama şuan karın gıdıklanma şeklinde ağrısı devam ediyor.
İnşallah inşallaho zaman iyiye işarettir canım hadi güzel haberlere devam etmeyi nasip etsin Allah bize :)
o test ne canım bize hiç sormadılar kan pıhtılaşman mı varcgdm5525 canım
anti beta 2 glikoprotein Igm bu deger yüksek çıkmış Beril hoca coraspirin 100 mg yazmis yolladi hemşire.
Onemli bir değer mi bu biliyor musunuz ?
Canim aslında oyle bir sey yoktu ben kendim gidip yaptirdim genetik pıhtılaşma testlerini doktorum istememisti . Baya şeye bakildi 1 tanesi yüksek gelmis diyerek corasprin basla dedi Beril Hoca .o test ne canım bize hiç sormadılar kan pıhtılaşman mı var
Ben ilk yedi gün prolutex kullandım. Hemşire hattına da paylaştim uygun mu diye tamam kullanabilirsin dediProgestan dex yerine prolutex aldım kızlar prolutex kullanan var mı hemşire hergün göbekten vurulacaksın dedi transfer günüm çarşamba
Benim en büyük yumurtam 21.5 , e2 800 lerdeydiProgesteron kaçtı hatırlıyormusun
Tapılan tahlilin mahiyeti elbette önemlidir ama bu tahlilin o attığın evrakta yazmıyordu yanlış hatırlamıyorsam.cgdm5525 canım
anti beta 2 glikoprotein Igm bu deger yüksek çıkmış Beril hoca coraspirin 100 mg yazmis yolladi hemşire.
Bende daha evvel yaptırmıştım , örnek olarak kıyasla istersencgdm5525 canım
Rabbim , sağlık sıhhat versin inşAllah .S.a Rabbim evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin.
Ben 2016 da şişli memorial de tedavi gördüm.Allah bana bir kız evlat nasib etti.inşaallah ikinciyi düşünüyoruz 6 tane dondurulmuş embriyolarımız var.
Hangi doktoru tavsiye edersiniz? 5 yılda çok şey değişmiştir biraz bilgi edinmek istiyorum.
Transfer ücreti ne kadar?
Yardımcı olursanız sevinirim
"Airbnb" diye bi uygulama var ,istersen telefonuna indirip bi araştırma yapabilirsin .İstanbulda kalacak yer konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar salı günü gidiyoruz İstanbul’a 1 hafta kalacak yer arıyorum
Canim tesekkur ederim Beril hoca aradı. Riskli bir durum yok aslında diğerleri normal ama ben önlem amaçlı kullanmani istedim 6. Hafta tekrar bu testi yaptırıp muhtemelen corasptin kesebiliriz dediBende daha evvel yaptırmıştım , örnek olarak kıyasla istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?