canım sen beklemek istemesen de memorial tedbir amaçlı mutlaka 2 adet geçmesini bekliyorKızlar ;
Size bir şey danışmak istiyorum .Fikirlerinize ihtiyacım var .
Çoğu merkezde fazla yumurtası toplanan kişilerin OHSS riskine karşın transferi 2. adete kadar dinlendirmeleri söz konusu..
Ben daha OHSS 'nin doğru düzgün tam teşekküllü tanımını bilmiyorum . Daha doğrusu şöyle ki ;
30 yumurta toplandı .4-5 gün antibiyotik kullandım .Herhangi bir ağrım falan da olmadı .Sadece yaklaşık 10-15 gün boyunca ilişkide zorlandım ,mantar oldum ,geçti.
Sizce ben de 2. adetimi beklemeliyim ... ?
Ben yarın Yücel Hoca'ya bi mesaj atayım o halde ..canım sen beklemek istemesen de memorial tedbir amaçlı mutlaka 2 adet geçmesini bekliyorben 15 üzeri yumurta toplanıp da bekletmedikleri kimseyi görmedim açıkçası..
İlaçlarda nasıl bir yan etki oluşuyorsa aynı durum tüp bebekte yumurtalıkların fazla uyarılması sonucu oluşan yan etkiler, yumurtası az yada çok olan genç ve zayıf olan kişilerde görülme ihtimali çok yüksek , sende bu gruptasın sanırım ilaçların bünyeden atılması yaklaşık iki ay beklemek en doğrusu hafif yada ağır belirtileri olabilir (Alt karın bölümünde ağrının şiddetine bağlı ) 2 adetini bekle bence canımKızlar ;
Size bir şey danışmak istiyorum .Fikirlerinize ihtiyacım var .
Çoğu merkezde fazla yumurtası toplanan kişilerin OHSS riskine karşın transferi 2. adete kadar dinlendirmeleri söz konusu..
Ben daha OHSS 'nin doğru düzgün tam teşekküllü tanımını bilmiyorum . Daha doğrusu şöyle ki ;
30 yumurta toplandı .4-5 gün antibiyotik kullandım .Herhangi bir ağrım falan da olmadı .Sadece yaklaşık 10-15 gün boyunca ilişkide zorlandım ,mantar oldum ,geçti.
Sizce ben de 2. adetimi beklemeliyim ... ?
Merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ben tıbbi genetik bölümüne gittim ve pıhtılaşma testlerini istedim sağolsun yardımcı oldu doktorlar devlet hastanelerinde yaptırdım trombofili paneli deniyor, ayrıyeten de farklı bi çok teste bakıldı benim aile geçmişimde kalp hastalığı pıhtılaşma vs. Çok fazla olduğu için. Ayrıca heterozigot çıktı sonuçlarım yani taşıyıcıymışım. Ama semra hanım yinede kan sulandırıcı iğne kullandırdı gebeliğimde aile geçmişi olduğu için ne kadar gerekliydi bilmiyorum, önlem amaçlı kullanmıştım bende. Umarım ilk tedavinizde bebeğinize kavuşursunuzYok canım malesef ilk denememi devlette yapacağım maddiyattan dolayı.memorial i çok beğeniyorum tedavi görenler hep çok memnun ama şu an oraya gücüm yetmez.iste bende öyle duydum devlet yapmıyor 2 düşük olmayınca falan diye ama tam emin değildim.peki özelde bu testlerin maileyeti ortalama nedir acaba.aile düşük vs gecmisi yok bende de yok.kimyasalik dahi olmadi hiç 2 seneden fazladır.
Merhaba,ben İstanbul'dayım tıbbi genetik den de randevu aldım hem kendim hem eşime de inşallah testlere bakarlar yaa biizde de kalp rahatsızlığı var ailede pıhtılaşma hiç duymadim ama belki vardır bilmiyorum.gidince ne desem yaparlar acaba testleri, düşük vs gecmisi yok. birde eşimde ayrıca gidicek demi ikimiz birden baktirmamiz lazım.cok teşekkür ederim umarım bu yolla kavuşurum bebeğimeMerhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ben tıbbi genetik bölümüne gittim ve pıhtılaşma testlerini istedim sağolsun yardımcı oldu doktorlar devlet hastanelerinde yaptırdım trombofili paneli deniyor, ayrıyeten de farklı bi çok teste bakıldı benim aile geçmişimde kalp hastalığı pıhtılaşma vs. Çok fazla olduğu için. Ayrıca heterozigot çıktı sonuçlarım yani taşıyıcıymışım. Ama semra hanım yinede kan sulandırıcı iğne kullandırdı gebeliğimde aile geçmişi olduğu için ne kadar gerekliydi bilmiyorum, önlem amaçlı kullanmıştım bende. Umarım ilk tedavinizde bebeğinize kavuşursunuz
Canım şifa olsun en doğru kararı verdinKızlar aşı olmaya karar verdim aşıya gidiyorum ne kadar çok korksam da ...
Tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallahTransferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Tebrikler inşallah güzel artışlar ve kese kalp sesiyle taçlanirTransferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Amin inşallahTebrikler inşallah güzel artışlar ve kese kalp sesiyle taçlanir
Teşekkür ediyorumTebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
Ne güzel erken gebelik haberi böyle tebrik ederim .Transferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Teşekkür ediyorumNe güzel erken gebelik haberi böyle tebrik ederim .
Allah kucağınıza da almayı nasip eylesin sağlıkla büyüsün ilerlesin
Sağolasın canım inşallah .. evet biontech oldum hayırlısıyla şifa olsun İnşallahCanım şifa olsun en doğru kararı verdinEğer rabbim bana da nasip ederse bende olurum inşallah 3.dozumu. Biontech mi olacaksın
Hayırlı uğurlu olsunTransferimin yedinci günü kızlar Buda testim sonunda mutlu haber
Teşekkür ediyorumHayırlı uğurlu olsun
Hadi bakalım doktora danışıp mi vuruldun canım. Bazi doktorlar vurulmasını da önermedigi oluyor.Sağolasın canım inşallah .. evet biontech oldum hayırlısıyla şifa olsun İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?