Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım sen beklemek istemesen de memorial tedbir amaçlı mutlaka 2 adet geçmesini bekliyor ben 15 üzeri yumurta toplanıp da bekletmedikleri kimseyi görmedim açıkçası..

canım sen beklemek istemesen de memorial tedbir amaçlı mutlaka 2 adet geçmesini bekliyor ben 15 üzeri yumurta toplanıp da bekletmedikleri kimseyi görmedim açıkçası..
Ben yarın Yücel Hoca'ya bi mesaj atayım o halde ..
Ya da Hemşire Hattına mı yazsam ..?

İlaçlarda nasıl bir yan etki oluşuyorsa aynı durum tüp bebekte yumurtalıkların fazla uyarılması sonucu oluşan yan etkiler, yumurtası az yada çok olan genç ve zayıf olan kişilerde görülme ihtimali çok yüksek , sende bu gruptasın sanırım ilaçların bünyeden atılması yaklaşık iki ay beklemek en doğrusu hafif yada ağır belirtileri olabilir (Alt karın bölümünde ağrının şiddetine bağlı ) 2 adetini bekle bence canım

Merhaba hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ben tıbbi genetik bölümüne gittim ve pıhtılaşma testlerini istedim sağolsun yardımcı oldu doktorlar devlet hastanelerinde yaptırdım trombofili paneli deniyor, ayrıyeten de farklı bi çok teste bakıldı benim aile geçmişimde kalp hastalığı pıhtılaşma vs. Çok fazla olduğu için. Ayrıca heterozigot çıktı sonuçlarım yani taşıyıcıymışım. Ama semra hanım yinede kan sulandırıcı iğne kullandırdı gebeliğimde aile geçmişi olduğu için ne kadar gerekliydi bilmiyorum, önlem amaçlı kullanmıştım bende. Umarım ilk tedavinizde bebeğinize kavuşursunuz

Merhaba,ben İstanbul'dayım tıbbi genetik den de randevu aldım hem kendim hem eşime de inşallah testlere bakarlar yaa biizde de kalp rahatsızlığı var ailede pıhtılaşma hiç duymadim ama belki vardır bilmiyorum.gidince ne desem yaparlar acaba testleri, düşük vs gecmisi yok. birde eşimde ayrıca gidicek demi ikimiz birden baktirmamiz lazım.cok teşekkür ederim umarım bu yolla kavuşurum bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…