Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlr bu lutinus fitil ve progestan 25 mg göbek iğnesi devlet hastanelerinde falan yazdırsak daha uyguna geliyor mu deneyen varmı? ilaçlar 380₺ tuttu her hafta almak lazım yazılıyorsa gidip yazdırayım diye düşündüm

Burdan birkaç arkadaş muadillerini kullanmıştı onlar hamile kaldılarsa bizde deneyebiliriz daha uygundu ve dozajları aynıydı diye hatırlıyorum ama kimlerin kullandığını hatırlamıyorum

Burdan birkaç arkadaş muadillerini kullanmıştı onlar hamile kaldılarsa bizde deneyebiliriz daha uygundu ve dozajları aynıydı diye hatırlıyorum ama kimlerin kullandığını hatırlamıyorum
Ben son kutuyu progestan 100lük fitil olarak aldım. Lutinus her eczanede olmadığı için. Hamile kaldım bu arada. Memorial progestan olmaz dedi ama hiç akla yatkın değil bence. Keşke başından beri progestan kullansaymışım diğer hastaneler onu veriyor. Tüp bebek başarısının progesteron desteğinin çeşidi ile bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Lutinus hem çok pahalı hem de kullanımı zor.

Memorial'in reçeteleri sgk anlaşması olmadığı için karşılanmıyor. Sorunuza gelince sgk anlaşmalı hastanelerde progestan iğneyi yazdırarak karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Ama lutinusu zaten yazmıyorlar.

Aca
Acaba bu lutinus la progestan arasında ki farkı hocaya soran arkadaş var mı

Aca

Acaba bu lutinus la progestan arasında ki farkı hocaya soran arkadaş var mı
Bebisin tutunması için destekleyici ilaçlar diye biliyorum. Rahimi kalınlaştırıp tutanma destekleyici her ikisi de. Progesteron dex 25 mg yerine prolutex 25 mg kullandım evet ama lutinus yerine progesteron 100 fitili kullanamam doğrusu. Evet daha önceleri kullandığım tedaviler oldu ama hiç hamile kalmadım. O riski alamam şahsen.

Ben sordum canım aradaki fark gibi değil de lutinus yerine progestan kullansam olmaz mı dedim azarı yedim onu kullanmanı isteseydik onu verirdik tarzı bir cümleyle
Bu da mantıklı bi cevap
Fakat bizlerin yerinde kendileri olsa acaba naparlar
Herşeyi öğrenmek , sorgulamak bizim ilk görevimiz , haliyle bedavadan sormuyoruz adam gibi açıklama yapsınlar canımmm aaa

Elbette riske atılmaz aynı fikirdeyim , lakin mutlaka bi açıklaması vardır diye düşünüyorum. Onca para döktüğümüze göre 300-500 de veririz artık napalım

Benim şirketim özel sağlık sigortası yapıyor çalışanlarına. Ben özel sağlık sigortasından %100 ünü karşılatıyorum Allah'tan ilaçlara para vermiyorum.

Benim şirketim özel sağlık sigortası yapıyor çalışanlarına. Ben özel sağlık sigortasından %100 ünü karşılatıyorum Allah'tan ilaçlara para vermiyorum.
Teminatınız limitsizse süpermiş. Benimki limitli, ilacı karşılatırsam doğum teminatından düşüyormuş bugüne kadar hep cepten ödedim. Ama mesela kan sulandırıcının ücreti de çok(355 tl sanırım haftalık). Onun için gidip sgk anlaşmalı hastanedeki doktora rapor çıkarttım. Şimdi ücretsiz.

Benim hem ayakta tedavi tanımlı hemde tamamlayıcı tanımlı. Doğum teminatı ayrı benimde. Her Mayıs'ta yenileniyor. Zaten ilaclar 10. Haftaya kadar. Benim hersey normal giderse haziranda dogurcam zaten o zamana yenilecek

Benim hem ayakta tedavi tanımlı hemde tamamlayıcı tanımlı. Doğum teminatı ayrı benimde. Her Mayıs'ta yenileniyor. Zaten ilaclar 10. Haftaya kadar. Benim hersey normal giderse haziranda dogurcam zaten o zamana yenilecek
Doğum teminatları doğum başınadır emin misiniz yenileneceğinden. Yani doğum zamanından bağımsızdır limit. Hatta bana bilgi olarak şunu da söylediler. Allah korusun ilerleyen haftalarda yaşanan kayıplarda teminat bozulmuş oluyormuş.

Ben 9 senedir özel sağlık sigortasılıyım şirketim 9 senedir ödüyor. Daha öncede 10. Haftaya kadar gebelik tecrübem olmuştu. Kürtajımı bile doğum teminatından karşıladım. Sonra tekrar yenilendi

sen naptın canım birdaha kan verdin mi hiç belirtilerin devam mı bende iştahsızlık başladı ama kasık ağrılarına devam
Bende karın ağrıları azaldı. Batmada sanki yok gibi. Kan testi yapmadım bir daha valla. 20.09.21 bekliyorum artık. Benim karnım şişti cildim bozuldu. Göğüs hassasiyetim var bir. Senin kese kontrolü 17 si miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…