Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

18 imde canım benim ğöğüs hassiyeti kasık ağrıları devam büyüdükçe kasık ağrısı artıyor sanırım açıklamalar hep öyle ama

18 imde canım benim ğöğüs hassiyeti kasık ağrıları devam büyüdükçe kasık ağrısı artıyor sanırım açıklamalar hep öyle ama
Güzel şeyler sen gittiğinde tabi kalp atışını da duyacaksın bana onlar daha var. Ben daha kese göreceğim. Güzel çıksında önemli değil

Hayırlı olsun güzel haberler gelir insallah transferiniz taze miydi dondurulmus mu pgt yapıldı mı kalitesi nasıl özel değilse

Pozitif sonuçlanan canim anneler bir sey sormak istiyorum . Progestron iğnesi icin yaptığınız bir taktik bir yöntem var mi ? Yer kalmadı gobegimde sag taraf morardı hep oraya yapamıyorum sol taraftayim bu günlerde orasi da moraricak diye korkuyorum daha hızlı iyileşmesini sağlayacak bir sey var midir

Benim de regl olacak gibi agrilar oluyor ara ara canim cogu kiside oluyormuş bu belirti forumda gördüğüm kadarıyla

Progesterone iğnesini bilmiyorum ama kan sulandırıcı iğne de çok morartıyordu. Buz uygulamaya başladım iğneden hemen sonra morarmıyor artık.

Çok tesekkur ederimm , bunu mutlaka deneyeceğim
İğneden önce buz uygulayın vuracaginiz yere, iğneyi batirdiktan sonra ilacı yavaş yavaş verin kontrol sizde zaten daha az yakar:) iğneyi çıkardıktan sonra uygulama yerine nokta şeklinde kolonyalı pamuk ile 4-5 dk bastırın sabit bir şekilde ovalamadan. En son vaktiniz varsa yine buz uygulayabilirsiniz. İlk hamileliğimde doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım şimdi yine kullanıyorum bu şekilde uygulayinca ağrı sızı da az oluyor morarma da. Yoksa iğne saatine yakın stres başlıyordu yine acıyacak ve moraracak diye

Bu arada embriyo kalite durumu nedir ?
Benim 2 tane 3. Gün embriyom var en iyi kalite olan transfer edilecek oda çok çok kaliteli değil ama elimizde bu embriyolardan başka seçenek yoktu bizim sadece 7 sperm 10 yumurta vardı en son 3. Güne 2 embiriyo kaldı bizim için mucize embiriyo onlar bizi bırakmayacaklar inanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…