- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
18 imde canım benim ğöğüs hassiyeti kasık ağrıları devam büyüdükçe kasık ağrısı artıyor sanırım açıklamalar hep öyle amaBende karın ağrıları azaldı. Batmada sanki yok gibi. Kan testi yapmadım bir daha valla. 20.09.21 bekliyorum artık. Benim karnım şişti cildim bozuldu. Göğüs hassasiyetim var bir. Senin kese kontrolü 17 si miydi?
Güzel şeyler18 imde canım benim ğöğüs hassiyeti kasık ağrıları devam büyüdükçe kasık ağrısı artıyor sanırım açıklamalar hep öyle ama
İnşallahhhh inşallah güzel geçer de canım heyecanı var şimdidenGüzel şeylersen gittiğinde tabi kalp atışını da duyacaksın bana onlar daha var. Ben daha kese göreceğim. Güzel çıksında önemli değil
Çok heyecanlıyım kafamız dağılsın diye taksime gittik yorulmuşuz inşallah sağ saglim transfer oluruz hayırlısıyla Allah hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder
Yarim saat hastanede yattiktan sonra hic fark etmiyo ister gez ister yuz ustu yan sirt ustu yatTransfer olan arkadaş transferden sonra gece hep sırt üstü mü yattınız yanda yattınız mı
Valla ben yüzüstü yatıyorum suan bileTransfer olan arkadaş transferden sonra gece hep sırt üstü mü yattınız yanda yattınız mı
İnşallah canım bende yüzüstü yatarım geneldeValla ben yüzüstü yatıyorum suan bileen sevdiğim yatma sitili İnşallah güz el haberlerle gelirsin
canım transferin ne zaman yarın mı? benım de cuma günü.. inşallah güzel sonuclarla karşılaşırızİnşallah canım bende yüzüstü yatarım genelde
Benim de regl olacak gibi agrilar oluyor ara ara canim cogu kiside oluyormuş bu belirti forumda gördüğüm kadarıyla18 imde canım benim ğöğüs hassiyeti kasık ağrıları devam büyüdükçe kasık ağrısı artıyor sanırım açıklamalar hep öyle ama
Benim bütün takibi mi Beril hoca yapti cok cok memnunum Allah razı olsun ondan ayrica Doc. Kendisiberil hanımı ilk defa duyuyorum merkezde yücel bey gönül hanım gibi mi bakıyor hastalara
Bu arada embriyo kalite durumu nedir ?Çok heyecanlıyım kafamız dağılsın diye taksime gittik yorulmuşuz inşallah sağ saglim transfer oluruz hayırlısıyla Allah hepimize evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder
Progesterone iğnesini bilmiyorum ama kan sulandırıcı iğne de çok morartıyordu. Buz uygulamaya başladım iğneden hemen sonra morarmıyor artık.Pozitif sonuçlanan canim anneler bir sey sormak istiyorum . Progestron iğnesi icin yaptığınız bir taktik bir yöntem var mi ? Yer kalmadı gobegimde sag taraf morardı hep oraya yapamıyorum sol taraftayim bu günlerde orasi da moraricak diye korkuyorum daha hızlı iyileşmesini sağlayacak bir sey var midir
Çok tesekkur ederimm , bunu mutlaka deneyeceğimProgesterone iğnesini bilmiyorum ama kan sulandırıcı iğne de çok morartıyordu. Buz uygulamaya başladım iğneden hemen sonra morarmıyor artık.
İğneden önce buz uygulayın vuracaginiz yere, iğneyi batirdiktan sonra ilacı yavaş yavaş verin kontrol sizde zaten daha az yakar:) iğneyi çıkardıktan sonra uygulama yerine nokta şeklinde kolonyalı pamuk ile 4-5 dk bastırın sabit bir şekilde ovalamadan. En son vaktiniz varsa yine buz uygulayabilirsiniz. İlk hamileliğimde doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım şimdi yine kullanıyorum bu şekilde uygulayinca ağrı sızı da az oluyor morarma da. Yoksa iğne saatine yakın stres başlıyordu yine acıyacak ve moraracak diyeÇok tesekkur ederimm , bunu mutlaka deneyeceğim
Evet bugün transferim var inşallah güzel sonuçlar alırızcanım transferin ne zaman yarın mı? benım de cuma günü.. inşallah güzel sonuclarla karşılaşırız
Benim 2 tane 3. Gün embriyom var en iyi kalite olan transfer edilecek oda çok çok kaliteli değil ama elimizde bu embriyolardan başka seçenek yoktu bizim sadece 7 sperm 10 yumurta vardı en son 3. Güne 2 embiriyo kaldı bizim için mucize embiriyo onlar bizi bırakmayacaklar inanıyoruzBu arada embriyo kalite durumu nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?