Çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu bu bilgiler mutlaka deneyeceğim bugünden itibarenİğneden önce buz uygulayın vuracaginiz yere, iğneyi batirdiktan sonra ilacı yavaş yavaş verin kontrol sizde zaten daha az yakar:) iğneyi çıkardıktan sonra uygulama yerine nokta şeklinde kolonyalı pamuk ile 4-5 dk bastırın sabit bir şekilde ovalamadan. En son vaktiniz varsa yine buz uygulayabilirsiniz. İlk hamileliğimde doğuma kadar kan sulandırıcı kullandım şimdi yine kullanıyorum bu şekilde uygulayinca ağrı sızı da az oluyor morarma da. Yoksa iğne saatine yakın stres başlıyordu yine acıyacak ve moraracak diye
A plus ne oluyor ?Kızlar 1 saat sonra transfere gireceğim embiriyom 3. Gün a plus kalitedeymiş çok mutlu oldum benim için dua edin lütfen embiriyom bana tutunsun Antalya’ya 3 kişi dönelim
Amin amin inşallah hepimiz canım benimA plus ne oluyor ?
6AA falansa çok güzel ..
Herşey bahane , Rabbim hayırlısıyla evladına kavuştursun … Dakikalar sonra sende Hamiş kadrosundasın Allah’ın izniyle inşAllah..
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar 1 saat sonra transfere gireceğim embiriyom 3. Gün a plus kalitedeymiş çok mutlu oldum benim için dua edin lütfen embiriyom bana tutunsun Antalya’ya 3 kişi dönelim
Aslında burda herkes tecrübeli , sürece başlayan , yol alan ,stresli süreçleri deviren her kadına ödül lazımcgdm5525 merhaba canım geçen gün yazismistik seninle.biz sürece başladık hayırlısıyla dün kurul randevum vardı bugünde öyle cumada gideceğim.bugun kan aldılar EKG akciğer filmi vs vs.kan sonuclarim cikmisda sen tecrübelisin diye yazmak istedim aptt bakmışlar 27.5 sn çıkmış nornal aralikta görünüyor.protrombin zamanı diye bişey bakmış pr inr ve pt sn diye 2 ayrı deger bunlarda normal birde şey var fibrinojen bu değer 193 ile 412 olması lazımmış benimki 415 cikmis bir fikrin varmı acaba bunlar nedir.
Atayim canım, valla o kadar yoğun bir gün geçirdim ki kan alicaz dediler bende verdim ne testi bakdilarini bile bilmiyordum acikcasiAslında burda herkes tecrübeli , sürece başlayan , yol alan ,stresli süreçleri deviren her kadına ödül lazım
Soruna gelecek olursak , bana o tahlillerden yapılmadı , en iyisi sonuçlara dair ekran görüntüsü at , mutlaka fikri olan arkadaş olur , olmadı araştırırız
Ayriyetten “bu test ne için” alıyor diye hemşireye sorsaydın keşke .
Benim azalıp çoğalıyor umarım normal birşeydir buBenim göğüs hassiyetim hiç geçmedi. Başından beri var devam ediyor.
Senden güzel haberler bekliyoruz inşallah sıkı sıkı tutunurKızlar 1 saat sonra transfere gireceğim embiriyom 3. Gün a plus kalitedeymiş çok mutlu oldum benim için dua edin lütfen embiriyom bana tutunsun Antalya’ya 3 kişi dönelim
Yani normaldir ya. Bence 3 güne zaten kavusacaksiniz az kaldıBenim azalıp çoğalıyor umarım normal birşeydir bu
Canım KolonyaCanım bizim de 6AA idi hatta hatching di bu zamana kadar çok güzel embriyo diyolardı dün muayenede semra hoca top bi embriyo degil dedi bence ne dedikleri de belli degil bisey bulamayınca embriyo kalitesi demeye basladılar çok canım sıkıldı
Yüksek MCV’nin ortak nedenleri şunlardır:Atayim canım, valla o kadar yoğun bir gün geçirdim ki kan alicaz dediler bende verdim ne testi bakdilarini bile bilmiyordum acikcasihemogramda da 3 değer referans dışı görünüyor.rapor almak için kurul onayı almaya çalışıyorum da.hakliisn burda herkes tecrübeli bende o yolda ilerliyorum arkamdan gelenlere yardımcı olurum inşallah.cok teşekkür ederim
Yüksek MCV’nin ortak nedenleri şunlardır:
– Bazı ilaçların yan etkileri
– Karaciğer hastalığı (siroz)
– B12 eksikliği anemisi
– Aşırı alkol tüketimi
– Hipotiroidi
– Hemolitik anemi
– Folik asit eksikliği anemisi
– Miyelodisplastik sendrom
– Aplastik anemi
HCT yüksekliği görülen kişiler, demir içeren, kan yapan besin tüketimini azaltmalıdır. Bol bol su içmeye özen göstermelidir. Kan bağışı yapmak, eritrosit fazlalığını kısmi olarak azaltacağı için tavsiye edilir.
Fibrinojen Yüksekliği Tedavisi
Fibrinojen seviyelerinin yüksek olduğu çoğu durumda tedaviye, yalnızca damar veya arterde kan pıhtısı oluştuğunda ihtiyaç duyulur. Antikoagülanlar ilaç tedavisi ile kanın pıhtılaşma kabiliyetini azaltır ve ek pıhtı oluşumunu önlenmeye çalışılır. Fibrinojen yüksekliği tedavisinde antikoagülan ilaç tedavisi yanında K vitamini açısından zengin gıdaların diyette tüketilmemesi gibi diyet değişikliklerini içeren bir diyet uygulaması da başlatılabilir. Çünkü lahana, ıspanak, brokoli gibi K vitamini açısından bazı besinler antikoagülan ilaçların etkinliğini azaltan özelliktedir.
Canım yapılan testlerinle ilgili hiçbir fikrim yok ama nette biraz baktım , seninle de paylaşayım..Trombofili Panelinden birkaç test sanırım ... Ayrıca öyle yüksek değil , her lab. değer aralığı farklı ,senin ki de bi tık sınara dayanmış . Daha netlik durumu mutlaka doktorun yapıcaktır
Tabiki tabiki hemen basla ilaclaraKızlar transferim oldubirşey soracağım sabah akşam yaptığımız lutinusu bu akşamda yapacağım demi sormayı unutmuşum ilaçlara devam edeceksiniz dediler ama yinede kafama takıldı
Merhaba eşinizin sadece kromozom analizi vermesi yeterli sizde verin. Eşinizin pıhtılaşma testlerini yaptırmasına gerek yok. Hamile kalacak olan sizsiniz o yüzden pıhtı testleri yapılıyo ki düşük falan için önlem alınsın :) tüp bebek drum istiyor deyince yapıyorlar ben haseki ve bezmialemde yaptırmıştımMerhaba,ben İstanbul'dayım tıbbi genetik den de randevu aldım hem kendim hem eşime de inşallah testlere bakarlar yaa biizde de kalp rahatsızlığı var ailede pıhtılaşma hiç duymadim ama belki vardır bilmiyorum.gidince ne desem yaparlar acaba testleri, düşük vs gecmisi yok. birde eşimde ayrıca gidicek demi ikimiz birden baktirmamiz lazım.cok teşekkür ederim umarım bu yolla kavuşurum bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?