- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Doğru söylüyorsunuzMerhaba eşinizin sadece kromozom analizi vermesi yeterli sizde verin. Eşinizin pıhtılaşma testlerini yaptırmasına gerek yok. Hamile kalacak olan sizsiniz o yüzden pıhtı testleri yapılıyo ki düşük falan için önlem alınsın :) tüp bebek drum istiyor deyince yapıyorlar ben haseki ve bezmialemde yaptırmıştım
Amin canım güzel duaların için cuma günü opu olacak bugün gittim 9 yumurta görünüyor ama 7 si birbirine yakın 19 20 nm . Yumurta rezervine sıkıntılı demiyor iste suanda hic bisey bulamıyolar en son embriyo kaliteniz top seviyede değil diyor yani ben anlamadım 6AA neresi top olmuyor . Gecen muayenede pgt gerek yok sizde diyor bu muayenede pgt yapalım diyor gerçekten sasırmıs durumdayım. Tutan kisilerin hep top seviyede mi anlamıs degilim kızlar varsa düsük kaliteli olup tutan yazabiiir mi ?Canım Kolonya
Seni anlayamamak mümkün değil , onca denemeye rağmen ...
Yumurta rezerv sıkıntın vardı değil mi ?
Yanlış yorum yapmak istemem ama nolur sende tevekkül eylemeye çalış ,hiçbir merkez dört dörtlük değil ,olamaz da ..Mutlaka eksi yönleri , içinden çıkamadıkları durumlar olucaktır.
Yani bilmiyorum ama Rabbim herşeyin güzelini nasip eylesin ..Hepimiz bi umutla buralardayız ,
Ne demişler ;
"İnanç ,mucizeyi mümkün kılarmış" ..
Allah'ım kimseyi bu yolda gözü yaşlı koymasın ..
Çok haklısın , peki doktorun kim ?Amin canım güzel duaların için cuma günü opu olacak bugün gittim 9 yumurta görünüyor ama 7 si birbirine yakın 19 20 nm . Yumurta rezervine sıkıntılı demiyor iste suanda hic bisey bulamıyolar en son embriyo kaliteniz top seviyede değil diyor yani ben anlamadım 6AA neresi top olmuyor . Gecen muayenede pgt gerek yok sizde diyor bu muayenede pgt yapalım diyor gerçekten sasırmıs durumdayım. Tutan kisilerin hep top seviyede mi anlamıs degilim kızlar varsa düsük kaliteli olup tutan yazabiiir mi ?
Aynen , belki protokol değişir..Bu sefer yücel hoca ile basladık canım ben de anlamıs degilim ama embriyo kalitesine takılan semra hoca , transfer olduğum pgt li 6ba idi, sonra pgtsiz 6aa oldum ikisi de tutmadı
Ben normalde bu ay transfere gidiyodum ,takiii sağolsun burdan arkadaşlar 2. Adeti beklememi söyledikleri an durdum . Meğer hoca bana söylemeyi unutmuşİnşallah canım sen ne durumdasın şuanda ?
Tıbbi Genetik ..Kızlar selam. Benden ve eşimden detaylı testler istendi. İst da Devlet hastanesinde yaptırmayı planlıyorum ama bölüm olarak genetikten mi kadın doğumdan mı randevu almam gerektiğine emin olamadım. İstenenler:
Eşimin ve benim periferik kanda kromozom analizimiz
Benim trombofili biyokimya paneli trombofoli 1 (protein c vs hepsi seçili)
Trombofoli 2 (factor 2 ve factor 5)
Yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba benden de hepsini istemişlerdi önlem amaçlı soru işareti kalmasın diye.. orası pahalı gelmişti bulunduğun şehirde yaptırdım kan tahlillerimi özel hastanede. 3/1 ini ödedim oranın fiyatına göreKızlar selam. Benden ve eşimden detaylı testler istendi. İst da Devlet hastanesinde yaptırmayı planlıyorum ama bölüm olarak genetikten mi kadın doğumdan mı randevu almam gerektiğine emin olamadım. İstenenler:
Eşimin ve benim periferik kanda kromozom analizimiz
Benim trombofili biyokimya paneli trombofoli 1 (protein c vs hepsi seçili)
Trombofoli 2 (factor 2 ve factor 5)
Yardımcı olursanız çok sevinirim
merhaba sizin sorun neydi acaba? histeroskobi, rahim filmi herşey yapıldı mı? bana da hepsi detaylı istenmişti merak ettim.embriyo kaliteniz de çok güzelmişBu sefer yücel hoca ile basladık canım ben de anlamıs degilim ama embriyo kalitesine takılan semra hoca , transfer olduğum pgt li 6ba idi, sonra pgtsiz 6aa oldum ikisi de tutmadı
Çook teşekkür ederim aldım hemencecik randevumu, malum uzun sürüyor sonuçlar. Size de şimdiden hayırlı transferler olsun diyeyimTıbbi Genetik ..
Devlette Kadın Doğumcu istek yapmaz bunlara
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimmerhaba benden de hepsini istemişlerdi önlem amaçlı soru işareti kalmasın diye.. orası pahalı gelmişti bulunduğun şehirde yaptırdım kan tahlillerimi özel hastanede. 3/1 ini ödedim oranın fiyatına göre
aynen ne yalan canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..Çook teşekkür ederim aldım hemencecik randevumu, malum uzun sürüyor sonuçlar. Size de şimdiden hayırlı transferler olsun diyeyimara ara takipteyim topiği
Bilgilendirme için çok teşekkür ederimharcamamız çok, ne kadar kısabilsek kardır tabii
Merhaba , Histereskopi yapıldı hic bisey cıkmadı yani bi sorun bulunamıyor hatta embriyologlar siz kendi kendinize de hamile kalabiliirsiniz diyor ama bu 5. Tedavi olacak sadece bir 6 haftalık düsük oldu o kadarmerhaba sizin sorun neydi acaba? histeroskobi, rahim filmi herşey yapıldı mı? bana da hepsi detaylı istenmişti merak ettim.embriyo kaliteniz de çok güzelmiş
Neden 2. Adeti bekliyosun canım ? Bu tedavide covid testini 48 saat öncesine cekmisler bana da bunu söylemeyi unuttular bende gittim pazar günü yaptım yani anlayamadığım bi durumlar var memorialda ama bakalım hayırlısı artık bu son olsunda kurtulalım şu hastanelerden hayırlısıylaBen normalde bu ay transfere gidiyodum ,takiii sağolsun burdan arkadaşlar 2. Adeti beklememi söyledikleri an durdum . Meğer hoca bana söylemeyi unutmuş
Yani Ekim de yolcuyum ..
İlk kontrolü orda sonrakileri Samsun’da planlıyorum …
Süreç çok uzun çünkü transfer için , kalması , izni derken pek mümkün olmuyor ..
Rabbim güzel ve hayırlı eylesin diyelim
Siz hangi hastaneye randevu aldınız? Tedavinizi nerede başlayacaksınız? Ben süleymaniyede denemiştim çapadada dosyam vardı orası çok uğraştırdı bezmialem de aşılama olmuştum, birde devlet destekli özel bi yerde tüp denemiştim ama orayıda beğenmedim. Eğer ki fazla bi sıkıntı yoksa devlette çok pozitif alan biliyorum. Ama özellerde memorial ve bahçeci tek geçerim. Memorial ilk tercihim oldu. Bahçeci biraz daha para odaklı sankiDoğru söylüyorsunuzeşim ne alaka pıhtılaşma demi çok teşekkürler eşim kromozom analizi bende hem kromozom hem pıhtılaşma isteyeceğim bu durumda.tup bebek hastasiyim deyince yapıyorlarsa süper.cekiniyordum yapmazlar diye.
Fazla yumurta toplanan hastalarda “HİPERSTİMÜLASYON” riskini önleyebilmek adına mecbur bekletiyorlarmış.Ne kadar sorunum yok desemde ara ara varla yok arası hafif kaşıntı bile doğabiliyor.Haliyle beklemekte fayda varmışNeden 2. Adeti bekliyosun canım ? Bu tedavide covid testini 48 saat öncesine cekmisler bana da bunu söylemeyi unuttular bende gittim pazar günü yaptım yani anlayamadığım bi durumlar var memorialda ama bakalım hayırlısı artık bu son olsunda kurtulalım şu hastanelerden hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?