Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

]

benim eşimde memur biz sorduk rapor verırız ama devlet hastenasıne onaylatmanız gerek dedıler. müfür yrdımcımız refakat yazısı al dedi o yazıyı alacaz izinli sayılcaz

teşekkürler arkadaşlar, eşim için bir belge vermiyor mu hastane, refakat belgesi verirler mi? rapor niye vermiyor aslında hastane, sonuçta şehir dışından gelen bir çok hastası var.

Haklısın canım yapacak bişey yok sonuçta bekleyip görücez. Senin neden düşük oldu ki acaba değerlerin de güzelmiş. Doktor niye geriler dedi. Geçmiş olsun canım Allah en yakın zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah. Moral verdiğin için çok sağol canım benim

ben bir sene önce gebelik oldu ilk sonuçum hatırlıyorum 83 tü iki sonra 160 küsürdü sonrada yükseldi benimki klomen+çatlama iğnesi ile hamile kalmıştım adetim bir gün geçmişti ama sonuç olan 83 küsürü görünce öyle söyledi kese geç gözükdü sonrada kalp atışını duymadık kürtaj oldum ama benim tüp bebek değildi ve bende pko var genellikle pkolarda düşük oluyor ama sen benim gibi değilsin bence herşey normal bence kendi strese sokma zaten artma olmuş illa ikiyemi katlanacak artıyor düşmüyor bak buna çok sevin bence herşey yolunda

hep aynı artacak dıye bsy yok ama senın bence ıyı değerlerın... ınsalalh güzel sonuçlar alırsan...rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu güzel duyguları

İ
inşallah bitanem ya ne güzel moral veriyosun Allah razı olsun. Senin çok basit bi tedaviyle gebe kalman da çok güzelmiş tüp bebeğe gerek var mı aşılama fln denesen kesin hamile kalırsın bence. Sperm sorunu varmıydı sizde? Bi de niye pko lularda düşük oluyo daha fazla neye bağlıyo bunu doktorlar canım

İnş
hep aynı artacak dıye bsy yok ama senın bence ıyı değerlerın... ınsalalh güzel sonuçlar alırsan...rabbım ısteyen herkese nasıp etsın bu güzel duyguları
inşallah hayatım inşallah dünkü değer biraz moralimi düzeltti inşallah devam eder böyle

canım gebeliğin üzerinden geçeli bir sene oldu ama bir aşılama bir kaç kez yumurtalama takibi yaptım sonuç negatif bende mart sonu nisan başı tüp bebek tedavisine başladım nisan 12 opu oldu çok yumurta geliştiği için ohss riski vede rahim dinlensin diye iki ay süre verdiler haziran adetim ramazan denk geliyor o yüzden ramazan sonrası inş transfer deneyeceğim doktorum daha iyi olur dedi rahim dinlenmiş olur dedi şuan beklemediyim sperm sorunumuz çok şükür yok hepsinde düşük olmayabilir ama riski yüksek belki yumurta kalitesizliğinde olmuş olabilir çünkü pko birnevi yumurta tembelliği oluyor tüp bebek başarı oranı yüksek olan grup demişti doktor tabi bu işler kısmet nasip varsa hemen herşey olur kısmet artık inş. güzel sonuçlar alırız ama sizin güzel haberleriniz duydukça inan umudum daha çok artıyor çok mutlu oluyorum

canim benim doktorum yucel bey.sakin biri.iyle kendiliginden pek birsey anlatmiyor ama sordugunda sakin sakin anlatiyor.bizde simdi hastaneden geldik.yucel beyle konustum anlattim boyle boyle.olur mu dedi aklinizda soru isareti kalmamasi lazim elbette.iyi ki gelmissiniz dedi.igneye gerek olmadigini anlatta pihtilasma yok dedi.son arastirmalar bize bunu gosteriyor dedi.endiselenmeyin dedi.sonra lobiye inip hasta iliskilerine sikayetimi yaptim dedim beni naskl azarlar.ben sabahtan aksama kadar bekledim kizmasi gereken benken birde azarladi beni konusturmadi.iki kelime diyecekti alttarafi dedim.ya ben istanbulda olmasaydim dedim.benim telle haber almami engellediniz taa istanbulun bi ucundan kalktim geldim sirf buyuzden dedim.al al vurul istiyorsan bana diyor sanki ben can atiyorum igne vurmaya kendime dedim.haklisiniz haklisiniz dediler.dedim hakli olmam yetmiyor yaptirim uygulamanizi bekliyorum.yaptigi yanina kar kalmasin anlasin neyi yanlis yaptigini.ben neden memoriala gelmeliyim o zaman dedim.yonetim kuruluna ve semra hanima iletilecekmis hemsirelerin ilgisizligi deoyle dediler bakalim

slm canım doktorum aylin hanımdı benimde 4. güne 30 taneydi 5. güne bu kadarı kaldı ohss olursun dediler ama çok hafif geçti sadece biraz şişliğim oldu senin transferin olmadımı ohss olmadıysan niye yapmadılar

canım pco olanlar yani yumurta rezervi çok olanlara oluyo genelde dondurup vücudu dinlendiriyolar transfer 2 ay sonra oluyo

iyi yapmışsın canım en azından rahatlamışsındır ben sana demiştim benden testi istemişlerdi sonucu gösterince bana açıklamıştı benim durumumla senin durumun aynı bende kullanmayacağım sonucu transfere kadar çıkmasını istemişti ozaman semra hanım sonra normal herşey dediler inan bazen diyorum ilk gebelikte bilinçsizce doktorlar corasprin verdiler biliyorsun ilk üç ay bebek annenin kanından besleniyor ya benim düşüğüm kanım çok sulandı ondan mı kalp durdu çünkü ayrıntılı ultransanda demişti üç gün filan atmış durmuş diye bir önceki hafta gittiğimde belli belirsiz olan kalp atımı sonraki hafta yoktu demem o ki gerek yoksa bu ilaçları içmek doğru değil düşünüyorum hayırlısı canım sıkma artık kendini keyfini çıkar transferin rabbim inşallah hayırlı evlat nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum...allah havale ediyorum o dokdoruda eminim ona bu yaptıklarını sorarlar kesin değerlendirirler ben iki kez semra hn denk geldim hemşirelere ve doktora fırça atıyordu hastayı bilgilendirin diye merak etme hiç inan ben çok utanmıştım doktoru azarlarken ilkin kızkardeşim ikincisinde eşimin yanında yaptı semra hanım bunu mutlaka değerlendirir...

benim kahraman beyle başladım sonra hande hanımla devam ettim ama senin 4.güne giden daha fazla yumurtan varmış benim iğne dozajım çok azdı günlük 100 ıu vuruldum sonraki iki gün 125 ıu vuruldum semra hn aşılama tedavisinde bu tozla başlıyoruz sendedemi pko var çünkü daha çok pko larda oluyor böyle çok yumurta

En iyisini yapmışsın. Bence de yanına kar kalmamalı ve sana davrandığı gibi bir iki kişiye daha davranırsa zaten çok kalamaz orada. Kaç defa Semra Hanımla görüşmem oldu koskoca profesörüm deyip konuşması, davranışı asla kötü olmadı. Hep seviyeli hem asildi konuşması tavırları. Aynı şekilde diğer doktorlarım da aynı şekilde hele son tedavimde Ayşe hanım bana bildiğin tahammül etti :) 4. tedavimdi, deneme yapmayacaktım başka, bildiğin sorguladım yaptığı tedaviyi, her şeyi sordum. Neden böyle yapmıyoruz, bu ilacı bana neden vermiyorsunuz diye sordum. Bir kere bile terslemedi, yüzünü bile düşürmedi. Hepsinde açıkladı, güler yüzünü eksik etmedi. Çok sinirleniyorum böyle şeylere ne demek hasta azarlamak. Bir hocamın lafı vardı, strese gelemiyorsan git tarlada patates ek diye :) Tamam çok zor meslekleri yoğun çalışıyorlar hep zorlu vakalarla uğraşıyorlar ama hiçbiri bahanesi olamaz.

BENCEDE HAKLI HERŞEY OLACAĞINA VARIRI STRES YAPMA ŞİMDİDEN

canım pco olanlar yani yumurta rezervi çok olanlara oluyo genelde dondurup vücudu dinlendiriyolar transfer 2 ay sonra oluyo

YANİ SORMAK İSTEDİĞİM BENDE OLUR MU YANİ YUMURTA REZERVİN İYİ DEDİ 150 İLE BAŞLAMALI SANA DEDİ BAKARIZ BİLMEMNE OLURSA DEDİ ORAYI ANLAMADIM DONDURURUZ DEDİ BELKİ EMRİYO DONDURMAKTAN MI SÖZ ETTİ CÜNKÜ GEÇEN SEFER 30 YUMURTADAN HİÇ KALMAMIŞTI ONA ŞAŞIRDI VALLA PARANOYAK OLDUM

aynencanim dedim kafama gore ilac kullanacaksan buraya niye geliyorum internetten arastirir yaparim.valla dedim rahatladim ohhh simdi o duunsun.kuzucugum da iyidir insallah.dogarsacok cadi olacak simdiden boyle basladik bakalim bundan sonra hp guzel haberler verelim insallah canim birbirimize

valla hocanin ellerinden opuyorum aynen semra hanimla konustugumda kadin herseyi tek tek anlatiyor neden sonuc iliskisini.ve hastasini rahatlatior.bana ameliyat dedi oyle guzel anlatti ki hic acaba demedim dirakt oldum.yesin fircayi zaten geri donmezlerse de arayacagim dedim sanki lutfedipte tedavi ediyor.ben hiznet alanim o bana hizmet etmek zorunda.valla huurlu hissediyorum kendimi ohhh.gorumcem dedi onlr icin cerez parasi olabilir ama insanlar herseyini buraya yatiriyor ya da onun icin 5 dklik bi islem olabilir ama insanlar hayatlarini buna bagliyor. eger bi gelisme olursa yazarim buradan tekrar .

Benide bilgilendireceklerdi bi konuda bekliyorum aramiyolar birde dediler biz saat 15kadar aramazsak siz arayin aradim doncez size bekle bekle yok aksam saat bes oldu tekrar aradim daha oncede aramistiniz bekleyin dexik doncez size dedim.mesai saati bitiho siz boyle demistiniz siz kapatin doncez size arada cikiyo boyleleri takmaya degmez canim saglikla mutlulukla gecir transfer sonrasi hamis haberini alincaya kadar

iste gel de sinir olma.canim inan bana doktor oyle bagirmasaydi sikayet etmez sesim cikmazdi.ama delirdim ozelliklede beni oyle aglarken gorunce gorumcemler delirdi.hemen aradi.isler boyle gelisti.simdi cok rahat ve pozitifim artik onbir hazirana kadar gunlerimi huzur icinde gecirmek istiyorum.insallah sizlere o guzel haberi de verebilirim.Allah hepimize bebeklerimizi kucagimiza almyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…