Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amin canim insallah sonunda yavrularimiza kvusuyz.peki siz tedavide hangi asamadasiniz

biz iki defa tedavi olduk,birinde 2 yumurta toplandı biri gelişti 3.gü transfer yapıldı.negatif çıktı. 2.tedavide de 2 yumurta toplandı ikisi de sorunlu döllendi. biri 5.güne gidince pgt yapıldı.belki kendini yenilemiştir diye yapıldı. o da temiz çıkmadı. şimdi öyle durgun aşamadayım. hatta evlat edinsemmi diye de düşünüyorum. çünkü yaş 36 olacak şansım düşük belli.olmassa bir tedavi daha görürüm.zaten bir sonraki tedavide de embriyo da genetik bozukluk olursa ortada aşılmayacak sorun olduğu belli oluyormuş. bakalım öyle bişey olursa evlat edinmeyi düşünüyoruz

canim Allah yarsimciniz olsun.imtihan zor gercekten.nacizane sana diyebilecegim dua dua.Allah kulunun umidini kesmeden ettigi butun dualari labul eder.bazen dusunuyorum belkide hep bu umutla yasadigimiz icin imtihan zorlasip mukafati artiyor.rabbim gonlune gore versin canim

kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa

canım genetiğe giderse biliniyor,ama yine de ısrar da etsen söylemiyorlar. ben genetik bozuk olan embriyomun cinsiyetini bile söyletemedim ya..

Kızlar selam negatif sonuctan sonraki gün adet oldum geçen ay, bu ayki adetim 10 gün gecikti normal mi test yapsam mi bilemedim böyle oluyor mu bilen var mi acaba

her ihtimale karşı test yap canım için rahatlasın stres yapmassın

ben şaşırdım doğrusu bana yazmışlardı., enteresan bir doktor banu hanım.bence semra hanımı iste onunla görüş ve bu durumu anlat derim. ne o ya bağırmak

A
anladım canım inşallah ramazan sonrası güzel haberleri senden alıcaz. Zor kısmı atlatmışsın neyseki sıra en güzel kısmına gelmiş bol ibadetli bi ramazan sonrası hayırlısıyla gelsin bebişin canımcım

ben şaşırdım doğrusu bana yazmışlardı., enteresan bir doktor banu hanım.bence semra hanımı iste onunla görüş ve bu durumu anlat derim. ne o ya bağırmak

Ya zaten Semra hanımın mail adresi var hastanenin sitesinde ona bir mail atsa asistanı alıyor ve kesinlikle ilgilenir durumla Yasemin hanımı tanıyorum böyle durumlarda çok çabalıyor.

Amin canım inşallah tek temelli bu rabbim nasip eder inş...hayırlısıyla

canim yucel beyle gorustum bugun degerlendirmeyi beraber yapiyorlarmis senin icin gerek yok dediler bana.zatn sikayetim de hen yonetim kuruluna hemde bolum baskanina gidecekmis bu isin pesini birakmayacagim anlasin hatasini.bana bunu yapti baskasina yapamasin.zaten bu banu hanimla benim hic alakam yok ne doktorum nede baska bisey.nereden buldu beni anlamadim.sadece o gunku transferlere o giriyormus diye transferime girdi o kadar.tuhaf bi tip

Ya zaten Semra hanımın mail adresi var hastanenin sitesinde ona bir mail atsa asistanı alıyor ve kesinlikle ilgilenir durumla Yasemin hanımı tanıyorum böyle durumlarda çok çabalıyor.
canim simdi sikayet ettigim icin bir daha mail atmak istemedim.ama sonuc alamazsam onuda yaparim yok oyle .hem dunyanin parasini alip hemde hizmet etmeye nazlanmasin kimse.daha ciddi bi durumda olabilirdi.doktor olarak hastayi rahatlatmayi bilmeliler ben onun gel gitlerini cekemem haddini bildirtecekler yada bildirecegiz

Arkadaslar size birsey sorabilirmiyim catlatma ignesi öncesi e2 degerlerinz kacti soylermisinz benim 1504 cikmis bugun muhtemelen yarin catlatna ignesi olacam ama bu degerdn birsey anlamadim ohss riskim var mi iyi mi fazla mi az mi; (

arkadaşlar benım pazar yada pazartesi yumurtalarım toplanacak ama transfer 2 ay sonra yapılacakmış. bu transfer zamanına kadar tekrar hastaneye gitme durumumuz olacak mı kontrol için yoksa adetin 2. günü gel mi diycekler

canım gitmene gerek kalmayacak opudan sonra adet olursun 2 veya 3 gün sonra bu adet olacaksın bu adet birinci ve ikinci bir adet olacaksın üçüncü adetin ikinci günü doktora gidip muayene olacaksın zaten opuda verecekler reçeteyi bende senin gibi bekliyorum rahim dinlenmesi için yapıyorlar e2 hormonun yüksek çıkmıştır adetin ikinci günü gel dedi bana doktor ben o zaman gideceğim kısmetse sanırım sen ağustos adetinle başlayacaksın rabbim yardımcın olsun

Arkadaslar size birsey sorabilirmiyim catlatma ignesi öncesi e2 degerlerinz kacti soylermisinz benim 1504 cikmis bugun muhtemelen yarin catlatna ignesi olacam ama bu degerdn birsey anlamadim ohss riskim var mi iyi mi fazla mi az mi; (
yardımcı olmak isterdim ama hiç e2 değerim bilmedim sadece yüksek dendi ve ertelendi

tşk ederım canım epeyi yumurta oluştu şu anda bakalım nasıl olacak

evet canım pko var bendede amh değerim 6.4 dü 177.5 du ilaç dozum hep ben başından beri aylin hanımlaydım az çok farketmiyo bize şuan 1 tanesi yetiyo rabbim nasip eder hepimize inşallah

hiç paranoyak olma içini ferah tut ohss demiştir belki ozaman rahim dinlensin diye embriyoları donduruyolar iyi bir merkezdeyiz güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah amh değerin kaçtı senin

evet canım pko var bendede amh değerim 6.4 dü 177.5 du ilaç dozum hep ben başından beri aylin hanımlaydım az çok farketmiyo bize şuan 1 tanesi yetiyo rabbim nasip eder hepimize inşallah
Benim amh 17 küsürlerdeydi ama ilaç dozu az verdiler önden gidenler arkadan gelenler vardı e2 çok yükselince dozu artıramadılar 49 yumurtanın 19 tanesi olgun olup 17 tane döllenmişti 5 gündeki sayı bir anda 7 olunca çok şaşırmıştım bir anda bu kadar düşermi diye ama doktorum çatlama iğnesini yapsaydın sayı daha artar dı dedi ama şimdide korkmaya başladım donan embriyolar çözülerken birşey olurmu yapmadım ya çatması iğnesi bilmiyorum ya bir an önce aylar geçse istiyorum

Zaten o iğne yumurtalar toplarken gerekli 5. Gunu embriyolar 7 tane dondurulmus çözülür ken o iğneyle alakali bi durum yok canım takılma ona sen UOTE="fintoz44, post: 41259715, member: 227138"]Benim amh 17 küsürlerdeydi ama ilaç dozu az verdiler önden gidenler arkadan gelenler vardı e2 çok yükselince dozu artıramadılar 49 yumurtanın 19 tanesi olgun olup 17 tane döllenmişti 5 gündeki sayı bir anda 7 olunca çok şaşırmıştım bir anda bu kadar düşermi diye ama doktorum çatlama iğnesini yapsaydın sayı daha artar dı dedi ama şimdide korkmaya başladım donan embriyolar çözülerken birşey olurmu yapmadım ya çatması iğnesi bilmiyorum ya bir an önce aylar geçse istiyorum[/QUOTE]
Za

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…