- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
amin canim insallah sonunda yavrularimiza kvusuyz.peki siz tedavide hangi asamadasiniz
canim Allah yarsimciniz olsun.imtihan zor gercekten.nacizane sana diyebilecegim dua dua.Allah kulunun umidini kesmeden ettigi butun dualari labul eder.bazen dusunuyorum belkide hep bu umutla yasadigimiz icin imtihan zorlasip mukafati artiyor.rabbim gonlune gore versin canimbiz iki defa tedavi olduk,birinde 2 yumurta toplandı biri gelişti 3.gü transfer yapıldı.negatif çıktı. 2.tedavide de 2 yumurta toplandı ikisi de sorunlu döllendi. biri 5.güne gidince pgt yapıldı.belki kendini yenilemiştir diye yapıldı. o da temiz çıkmadı. şimdi öyle durgun aşamadayım. hatta evlat edinsemmi diye de düşünüyorum. çünkü yaş 36 olacak şansım düşük belli.olmassa bir tedavi daha görürüm.zaten bir sonraki tedavide de embriyo da genetik bozukluk olursa ortada aşılmayacak sorun olduğu belli oluyormuş. bakalım öyle bişey olursa evlat edinmeyi düşünüyoruz
kızlar yumurta ile sperm birleşip transfer edilirken cinsiyeti bilinio mu bugün baya iddialaştık daa
Kızlar selam negatif sonuctan sonraki gün adet oldum geçen ay, bu ayki adetim 10 gün gecikti normal mi test yapsam mi bilemedim böyle oluyor mu bilen var mi acaba
kizlar moralim cok bozuldu.hastane bana kan sulandirici vermemisti mthfr 1298 homozigot polimorfizm vardi.sabah aradim aksam 6 da donduler.dr banu aradi.azarladi resmen beni al vurul o zaman biz gerek gormedik dedi.dedim merakli degilim igne vurulmaya nasil azarladi beni.konusamadim bile.sonra gebelik olmazsa ondan bileceksin dedi ama cok kotu davrandi bana
anladım canım inşallah ramazan sonrası güzel haberleri senden alıcaz. Zor kısmı atlatmışsın neyseki sıra en güzel kısmına gelmiş bol ibadetli bi ramazan sonrası hayırlısıyla gelsin bebişin canımcımcanım gebeliğin üzerinden geçeli bir sene oldu ama bir aşılama bir kaç kez yumurtalama takibi yaptım sonuç negatif bende mart sonu nisan başı tüp bebek tedavisine başladım nisan 12 opu oldu çok yumurta geliştiği için ohss riski vede rahim dinlensin diye iki ay süre verdiler haziran adetim ramazan denk geliyor o yüzden ramazan sonrası inş transfer deneyeceğim doktorum daha iyi olur dedi rahim dinlenmiş olur dedi şuan beklemediyim sperm sorunumuz çok şükür yok hepsinde düşük olmayabilir ama riski yüksek belki yumurta kalitesizliğinde olmuş olabilir çünkü pko birnevi yumurta tembelliği oluyor tüp bebek başarı oranı yüksek olan grup demişti doktor tabi bu işler kısmet nasip varsa hemen herşey olur kısmet artık inş. güzel sonuçlar alırız ama sizin güzel haberleriniz duydukça inan umudum daha çok artıyor çok mutlu oluyorum
ben şaşırdım doğrusu bana yazmışlardı., enteresan bir doktor banu hanım.bence semra hanımı iste onunla görüş ve bu durumu anlat derim. ne o ya bağırmak
Amin canım inşallah tek temelli bu rabbim nasip eder inş...hayırlısıylaA
anladım canım inşallah ramazan sonrası güzel haberleri senden alıcaz. Zor kısmı atlatmışsın neyseki sıra en güzel kısmına gelmiş bol ibadetli bi ramazan sonrası hayırlısıyla gelsin bebişin canımcım
canim yucel beyle gorustum bugun degerlendirmeyi beraber yapiyorlarmis senin icin gerek yok dediler bana.zatn sikayetim de hen yonetim kuruluna hemde bolum baskanina gidecekmis bu isin pesini birakmayacagim anlasin hatasini.bana bunu yapti baskasina yapamasin.zaten bu banu hanimla benim hic alakam yok ne doktorum nede baska bisey.nereden buldu beni anlamadim.sadece o gunku transferlere o giriyormus diye transferime girdi o kadar.tuhaf bi tipben şaşırdım doğrusu bana yazmışlardı., enteresan bir doktor banu hanım.bence semra hanımı iste onunla görüş ve bu durumu anlat derim. ne o ya bağırmak
canim simdi sikayet ettigim icin bir daha mail atmak istemedim.ama sonuc alamazsam onuda yaparim yok oyle .hem dunyanin parasini alip hemde hizmet etmeye nazlanmasin kimse.daha ciddi bi durumda olabilirdi.doktor olarak hastayi rahatlatmayi bilmeliler ben onun gel gitlerini cekemem haddini bildirtecekler yada bildirecegizYa zaten Semra hanımın mail adresi var hastanenin sitesinde ona bir mail atsa asistanı alıyor ve kesinlikle ilgilenir durumla Yasemin hanımı tanıyorum böyle durumlarda çok çabalıyor.
canım gitmene gerek kalmayacak opudan sonra adet olursun 2 veya 3 gün sonra bu adet olacaksın bu adet birinci ve ikinci bir adet olacaksın üçüncü adetin ikinci günü doktora gidip muayene olacaksın zaten opuda verecekler reçeteyi bende senin gibi bekliyorum rahim dinlenmesi için yapıyorlar e2 hormonun yüksek çıkmıştır adetin ikinci günü gel dedi bana doktor ben o zaman gideceğim kısmetse sanırım sen ağustos adetinle başlayacaksın rabbim yardımcın olsunarkadaşlar benım pazar yada pazartesi yumurtalarım toplanacak ama transfer 2 ay sonra yapılacakmış. bu transfer zamanına kadar tekrar hastaneye gitme durumumuz olacak mı kontrol için yoksa adetin 2. günü gel mi diycekler
yardımcı olmak isterdim ama hiç e2 değerim bilmedim sadece yüksek dendi ve ertelendiArkadaslar size birsey sorabilirmiyim catlatma ignesi öncesi e2 degerlerinz kacti soylermisinz benim 1504 cikmis bugun muhtemelen yarin catlatna ignesi olacam ama bu degerdn birsey anlamadim ohss riskim var mi iyi mi fazla mi az mi; (
tşk ederım canım epeyi yumurta oluştu şu anda bakalım nasıl olacakcanım gitmene gerek kalmayacak opudan sonra adet olursun 2 veya 3 gün sonra bu adet olacaksın bu adet birinci ve ikinci bir adet olacaksın üçüncü adetin ikinci günü doktora gidip muayene olacaksın zaten opuda verecekler reçeteyi bende senin gibi bekliyorum rahim dinlenmesi için yapıyorlar e2 hormonun yüksek çıkmıştır adetin ikinci günü gel dedi bana doktor ben o zaman gideceğim kısmetse sanırım sen ağustos adetinle başlayacaksın rabbim yardımcın olsun
Hayırlısı artık inşallah 5.güne giden kaliteli yumurtların olsuntşk ederım canım epeyi yumurta oluştu şu anda bakalım nasıl olacak
evet canım pko var bendede amh değerim 6.4 dü 177.5 du ilaç dozum hep ben başından beri aylin hanımlaydım az çok farketmiyo bize şuan 1 tanesi yetiyo rabbim nasip eder hepimize inşallahbenim kahraman beyle başladım sonra hande hanımla devam ettim ama senin 4.güne giden daha fazla yumurtan varmış benim iğne dozajım çok azdı günlük 100 ıu vuruldum sonraki iki gün 125 ıu vuruldum semra hn aşılama tedavisinde bu tozla başlıyoruz sendedemi pko var çünkü daha çok pko larda oluyor böyle çok yumurta
hiç paranoyak olma içini ferah tut ohss demiştir belki ozaman rahim dinlensin diye embriyoları donduruyolar iyi bir merkezdeyiz güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah amh değerin kaçtı seninBENCEDE HAKLI HERŞEY OLACAĞINA VARIRI STRES YAPMA ŞİMDİDEN
YANİ SORMAK İSTEDİĞİM BENDE OLUR MU YANİ YUMURTA REZERVİN İYİ DEDİ 150 İLE BAŞLAMALI SANA DEDİ BAKARIZ BİLMEMNE OLURSA DEDİ ORAYI ANLAMADIM DONDURURUZ DEDİ BELKİ EMRİYO DONDURMAKTAN MI SÖZ ETTİ CÜNKÜ GEÇEN SEFER 30 YUMURTADAN HİÇ KALMAMIŞTI ONA ŞAŞIRDI VALLA PARANOYAK OLDUM
Benim amh 17 küsürlerdeydi ama ilaç dozu az verdiler önden gidenler arkadan gelenler vardı e2 çok yükselince dozu artıramadılar 49 yumurtanın 19 tanesi olgun olup 17 tane döllenmişti 5 gündeki sayı bir anda 7 olunca çok şaşırmıştım bir anda bu kadar düşermi diye ama doktorum çatlama iğnesini yapsaydın sayı daha artar dı dedi ama şimdide korkmaya başladım donan embriyolar çözülerken birşey olurmu yapmadım ya çatması iğnesi bilmiyorum ya bir an önce aylar geçse istiyorumevet canım pko var bendede amh değerim 6.4 dü 177.5 du ilaç dozum hep ben başından beri aylin hanımlaydım az çok farketmiyo bize şuan 1 tanesi yetiyo rabbim nasip eder hepimize inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?