Aaa cnm sabah transfer olmadin mi senBekliyorum kuzum transferi, ahh çok şükür geldi mi regl24 nisanda olmuştum regli işte
Aaa cnm sabah transfer olmadin mi sen
Hadi hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorumYok canım 18.00 de oldum tam
Ya bi kac yerde sormadan imha edildiğini okudum aklımda orda olmazsa yarın ariyim yaEtmezler cnm genelde bilgi veriyolar ama yine ara bence garantiye al
İnşallah haftaya gideceğim görüşme için. Dediğiniz konusunda da çok haklısınız.Bence bi ön görüameye gidin derim. Cunkü doktor hasta arasindaki o elektirik de cok onemli bence. Daha net karar verirsiniz iciniz rahat olur.
Hadi hayırlı olsun güzel haberlerini bekliyorum
Hadi bakalim güzel haberler insallah vereceksin cnm.Yok canım 18.00 de oldum tam
Bu arada senin doktor kimdi cnm transferi de kendi doktorun mu yaptiYok canım 18.00 de oldum tam
Sağol kuzum, umut bey benim doktorum transferimi de o yaptıBu arada senin doktor kimdi cnm transferi de kendi doktorun mu yapti
Merhaba Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi bizde 2.tüp bebek yaptırmayı istiyoruz eğer memorial de yaptırdıysanız doktorlar doğumdan kaç ay sonra 2.tüp bebeği öneriyorlar bu konuyu çok merak ediyordum çok şükür karşıma çıktıMerhaba canım yazını gördüm bende yazmak istedimbenim de ilk tüp bebekle oğlum oldu şükür 28 aylık.ben geçtiğimiz Eylül ayında tuvalet eğitimi verdim oğluma Ekim’de de 2.transferim oldu.evimiz dubleks ve banyomuz yukarda.transfer döneminde in aşağı çık yukarı hep kucağımdaydı oğlum ve aşırı hareketli.dediğiniz gibi bir de sürekli oyun oyun.ani hareket dışında kendimi hiç kasmadım günlük yaşantıma devam ettim.verilen bazı ilaçları kullanmadım bile.şükür 28 haftalık bir kız bebeğim olacak allah nasip ederse.diyeceğim o ki allah nasip edecekse her şekilde oluyor.ağır işler yapmamak şartıyla günlük hayatınıza devam edebilirsiniz.inşallah 2.bebişi de kucağınıza almak nasip olur
Ne zaman önerdiklerini bilmiyorum açıkçası.ben istediğim zaman gittim.yalnız sezeryan ameliyatı olunca 6 ay 1 yıl geçse daha iyi olur diye biliyorumMerhaba Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi bizde 2.tüp bebek yaptırmayı istiyoruz eğer memorial de yaptırdıysanız doktorlar doğumdan kaç ay sonra 2.tüp bebeği öneriyorlar bu konuyu çok merak ediyordum çok şükür karşıma çıktı
Cnm ne yapiyorsun nasil gidiyor sürec. Bu arada bi kac gün sonra idrar testi yapmayi düsünüyor musun yoksa direkt kan testi mi vereceksin?Sağol kuzum, umut bey benim doktorum transferimi de o yaptı
Şuan 15 aylık kızım bana kalsa hemen istiyorum ama doktor en azından 1 buçuk yıl geçsin diyor birde 2.sefer de çift embriyo koyuyorlar mı bilginiz var mıNe zaman önerdiklerini bilmiyorum açıkçası.ben istediğim zaman gittim.yalnız sezeryan ameliyatı olunca 6 ay 1 yıl geçse daha iyi olur diye biliyorum
Anladım canım.istiyorsan bence tam zamanı en azından ikisi bir büyür.çift transfer yapmıyorlar diye biliyorum eğer önemli bir durum yoksaŞuan 15 aylık kızım bana kalsa hemen istiyorum ama doktor en azından 1 buçuk yıl geçsin diyor birde 2.sefer de çift embriyo koyuyorlar mı bilginiz var mı
3 tane embriyo vardı 2 tane kaldı beril hoca ile görüştük ama telefonda sanırım yüz yüze görüşmek daha iyi olacak bu konudaAnladım canım.istiyorsan bence tam zamanı en azından ikisi bir büyür.çift transfer yapmıyorlar diye biliyorum eğer önemli bir durum yoksa
Cnm ne yapiyorsun nasil gidiyor sürec. Bu arada bi kac gün sonra idrar testi yapmayi düsünüyor musun yoksa direkt kan testi mi vereceksin?
2 embriyo tek tüpte dondurulduysa çift transfer yaparlar3 tane embriyo vardı 2 tane kaldı beril hoca ile görüştük ama telefonda sanırım yüz yüze görüşmek daha iyi olacak bu konuda
İnşallah öyle olur ilkini çift istedik koymamışlar dı2 embriyo tek tüpte dondurulduysa çift transfer yaparlar
Polis evi wardı kalıyordu. Haritalarda açık telefondan yakın yerler çıkıyorMerhaba kizlar, ben yarin baslayacagim tedaviye insallah. Sorum şu, şehirdışından gelen varsa, nerede kalıyosunuz bu sürecte? Şişlide bir oteldeyiz şuan, yurume mesafesi her gün yarım saat gidiş yarım saat geliş. Sizce iyi mi ve tavsiye edebileceginig uygun oteller var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?