Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi bizde 2.tüp bebek yaptırmayı istiyoruz eğer memorial de yaptırdıysanız doktorlar doğumdan kaç ay sonra 2.tüp bebeği öneriyorlar bu konuyu çok merak ediyordum çok şükür karşıma çıktı

Ne zaman önerdiklerini bilmiyorum açıkçası.ben istediğim zaman gittim.yalnız sezeryan ameliyatı olunca 6 ay 1 yıl geçse daha iyi olur diye biliyorum

Ne zaman önerdiklerini bilmiyorum açıkçası.ben istediğim zaman gittim.yalnız sezeryan ameliyatı olunca 6 ay 1 yıl geçse daha iyi olur diye biliyorum
Şuan 15 aylık kızım bana kalsa hemen istiyorum ama doktor en azından 1 buçuk yıl geçsin diyor birde 2.sefer de çift embriyo koyuyorlar mı bilginiz var mı

Şuan 15 aylık kızım bana kalsa hemen istiyorum ama doktor en azından 1 buçuk yıl geçsin diyor birde 2.sefer de çift embriyo koyuyorlar mı bilginiz var mı
Anladım canım.istiyorsan bence tam zamanı en azından ikisi bir büyür.çift transfer yapmıyorlar diye biliyorum eğer önemli bir durum yoksa

Anladım canım.istiyorsan bence tam zamanı en azından ikisi bir büyür.çift transfer yapmıyorlar diye biliyorum eğer önemli bir durum yoksa
3 tane embriyo vardı 2 tane kaldı beril hoca ile görüştük ama telefonda sanırım yüz yüze görüşmek daha iyi olacak bu konuda

Cnm ne yapiyorsun nasil gidiyor sürec. Bu arada bi kac gün sonra idrar testi yapmayi düsünüyor musun yoksa direkt kan testi mi vereceksin?

İyi gidiyor canım beklemece bekliyoruz şimdilik yapmayı düşünmüyorum zaten 20’sinde kan ver dedi 9 gün sonra oluyo baya erken baktığında direk kanı bekleyebilirim o yüzden

Merhaba kizlar, ben yarin baslayacagim tedaviye insallah. Sorum şu, şehirdışından gelen varsa, nerede kalıyosunuz bu sürecte? Şişlide bir oteldeyiz şuan, yurume mesafesi her gün yarım saat gidiş yarım saat geliş. Sizce iyi mi ve tavsiye edebileceginig uygun oteller var mı?

Polis evi wardı kalıyordu. Haritalarda açık telefondan yakın yerler çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…