Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba.Kayseride önereceğiniz doktor ve merkez hangisidir acaba?
Merhaba, ben tüm süreci semih zeki uludağ memorialde geçirdim. Sonuç benim için henüz olumlu olmadı ama kendisi harika bir hekim ve çok önemlisi çok iyi bir insan. Kayseride ondan başka benim gidebileceğim hekim yok. Benim şuan şehir dışında gidecğim hekimler ve onları bile kendisine danışıyorum . Hiç ego yapmadan fazlasıyla yardımcı oluyor.

Kizlar merhaba, tedavilerde ve dogumlarda herkese bol sanslar diliyorum

Transfer ettirmedigimiz embriyolari dondurmak icin odedigimiz ucret 1 yillik dondurma ucreti miydi kac yil icin oduyorduk o ucreti?

Kizlar merhaba, tedavilerde ve dogumlarda herkese bol sanslar diliyorum

Transfer ettirmedigimiz embriyolari dondurmak icin odedigimiz ucret 1 yillik dondurma ucreti miydi kac yil icin oduyorduk o ucreti?
şubat ayı gibi almıştım listeyi. Sorunun cevabı burada olabilir mi

Eklentiler

• 4FE87BBD-657F-45E6-B8A5-DF22C7241EF8.webp
    130,7 KB · Görüntüleme: 98
Kizlar benim bi kac ay sonra dondurma sürem bitiyor bana sormadan embriyomu imha etmezler değil mi uzatmak istiyorum çünkü süreyi

Merhaba çok mesaj olduğu için buraya öylece bi soru sormak istedim yazmak isteyen cevaplamak isteyenler olursa diye. Öncelikle hiç tüp bebek deneyimim yok istanbul Avrupa yakasında doktor arayışındayım. Aklımda Bahçeçi kliniği birde Şişli memorial Beril Yüksel hanım var. Ancak Bahçeçi kliniği yoğun olduğu için sanırım doktor ile iletişim biraz zor olduğuna dair olumsuz yorumlar gördüm. Sizin tavsiyeleriniz nedir ilk defa olacağı için de açıkçası siz deneyimli olanlardan tavsiyeler almayı çok isterim şimdiden teşekkürler

Merhaba hayırlı olsun bende iki merkez arasında kararsız kalmıştım bahçede olumsuzluklar yaşadım randevu Dr vs o yüzden memoriale geçtim çok memnun kaldım

Merhaba hayırlı olsun bende iki merkez arasında kararsız kalmıştım bahçede olumsuzluklar yaşadım randevu Dr vs o yüzden memoriale geçtim çok memnun kaldım
Bende o konularda çok şikayet okumuştum. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için her bilgi çok kıymetli şuanda benim için sağolun

Vuruldum kuzum 5’inde çatlatmayı vuruldum. 7’sinde verdikleri ilaçlara başladım. Çarşamba günü de transfer inşallah. Bu arada yine test istiyolar transfer içinde bilgin olsun
Hadi cnm hayirli guzel sonuclar olsun insallah. Su an uzaniyorsundur diye tahmin ediyorum. Sıkı sıkı tutunmasini nasio etsin Rabbi..Adetin kacinci günü transfer oluyorsun. Ben de adet oldum bugün bakalim

Bence bi ön görüameye gidin derim. Cunkü doktor hasta arasindaki o elektirik de cok onemli bence. Daha net karar verirsiniz iciniz rahat olur.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Allah tez vakitte hayırlı bir evlat versin

Hadi cnm hayirli guzel sonuclar olsun insallah. Su an uzaniyorsundur diye tahmin ediyorum. Sıkı sıkı tutunmasini nasio etsin Rabbi..Adetin kacinci günü transfer oluyorsun. Ben de adet oldum bugün bakalim
Bekliyorum kuzum transferi, ahh çok şükür geldi mi regl 24 nisanda olmuştum regli işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…