- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Merhaba henüz iyileşme aşamasındayım transferim olmadı Bi kaç ay daha beklememiz gerekiyormuş.Merhaba histeroskopiden sonra mi hamile kaldınız??
Evet 3 yaşında Bi kızım var.kardeş için gittiğimizde Sezaryen sonrası rahim içindeki dikişlerde sıkıntı olmuş onun için iki ay önce histereskopi ile düzeltme ameliyatı oldum düzensiz kanamalarım oluyorduHım ben hamilelik günlüğü yazınca doğum yaptiniz sanmistim
Merhabalar …Merhaba bebeginizi insallah saglikla kucaginiza almistirsiniz. Ben yurtdisinda yasiyorum ve Turkiyede dalinda cok iyi bir doktor ariyorum. Semra hanimi soyluyor esim ama krndisi artik fazla yapmiyor diye okudum ve duydum onun disinda sizin bahsettiginiz Yucel beyi okudum cok yerde. Mumkunse adini varsa eger tlfn numarasini verebilirmisiniz? ❤❤❤❤
Canım sen ne zaman tekrar başlayacaksın Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahCnm İnşaAllah denk gelmemiştir translokasyona sağlıkla kucağına alırsın naptın ikinci test sonucun nasıl
Amin canım hepimizinCanım sen ne zaman tekrar başlayacaksın Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
Geçmiş olsun geçmedi henüz daha var dedi doktorum ameliyatımı Ahmet Göçmen yaptıEvet açık ameliyat oldum ama iyileşmenin şimdi histeroskopi denildi siz nerde oldunuz ara kanamalarının histeroskopiden sonra geçti mi??
İnşallah biran önce iylesirsin çok güzel haberler verirsinAmin canım hepimizinbelli değil Bi kaç ay sonra iyileşme durumuna bağlı olabilir dedi yücel bey. Sen nasılsın çoğu gitmiş azı kalmış sağlıkla gelsin inş cinsiyeti belli olmuştur heralde
Yara gibi düşünün dedi Dr zamanla düzelecekmiş İnşaAllahAllah Allah niye geçmiyor acaba ne kadar zaman oldu peki zamanla iyileşir denildi mi??
Geçmiş olsun cnm İnşaAllah zamanında sağlıkla kucağına alırsınİnşallah biran önce iylesirsin çok güzel haberler verirsinbenim birazcık şekerim yükseliyor bebek 29 haftalık ama görünüş 31 haftalık , suyum 1 cm fazla diyetisyene ve endokrine gidiyorum şimdilik kontrol altına alındı 2 ay daha sabreder bebeğim inşallah canım cinsiyeti erkek darısı senin başına minik meleğinin duası kabul olsun Rabbim ona hayırlı sağlıklı bir kardeş nasip etsin inşallah sayfada bebek isteyen herkesin başına inşallah canım
Hayırlısı olsunMerhaba hanımlar. Benim de transfer hazilrlik surecindeydik dogal siklus olacakti bugün 16. Gün adetten itibaren ama iptal olma durumu var cünkü yumurtam 16 mm iki gündur. Hormonlarimda yukselmemiş. Ilacli transfere gecebilirmisiz. Yani iptal edilip diger ay veya daha sonra. Daha once de covidden iptal olmustu biliyorsunuz. Hayirlisi ama riske atmak ben de istemem bakalim yine kontrole gidecegim
Tesekkur ederim sizin sonuc ne oldu acaba. Doktorunuz kimdiHayırlısı olsunbenimde gideceğim ay adetim gelmedi sonraki ay 3 cm kistim çıktı kan değerlerime bakılıp doğal siklusla transfer kararı verildi.. riske atmak istememişler sanırım.Sizin için en doğru zaman olsun inşallah
Merhaba hanımlar. Benim de transfer hazilrlik surecindeydik dogal siklus olacakti bugün 16. Gün adetten itibaren ama iptal olma durumu var cünkü yumurtam 16 mm iki gündur. Hormonlarimda yukselmemiş. Ilacli transfere gecebilirmisiz. Yani iptal edilip diger ay veya daha sonra. Daha once de covidden iptal olmustu biliyorsunuz. Hayirlisi ama riske atmak ben de istemem bakalim yine kontrole gidecegim
Aminn hepimiz icin insallah. Senin yine dogal siklus mu olacak cnmHayırlısı olsun canım sağlıklı zamanda olsun
Merhaba. Cevabiniz icin tesekkur ederim. Benim tuplerim kapali ve rahim duvarim ince onun disinda bir sorunumuz yok. Surec nasil ilerliyor? Ucret ne kadar tutuyor asagi yukari? Insallah sizin bebeginiz olmustur eger hala ugrasiyorsanizda en kisa zamanda olmasi dilegiyle ❤❤❤Merhabalar …
Eşiniz nokta atışı yapmış Memorial’ı keşfederek ..
Benim de eşim bulmuştu burayı , araştırınca ve tedaviye başlayınca çok doğru bi karar verdiğimizin farkına vardık ..
Probleminiz nedir bilmiyorum ama özelden paylaşayım sizinle numara , sanırım arkadaş girmedi buraya , o da mutlaka dönüş yapar ..
PozitifTesekkur ederim sizin sonuc ne oldu acaba. Doktorunuz kimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?