Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba 11 mayısta 5. Gün embriyosu transferim oldu.
Dayanamayıp 6. Günde idrar testi yaptım baya belirgindi. Ekliyorum fotoğrafını. Sonra 7. Gün tekrar yaptığımda yine silik bir şekilde vardı. O gün kan verdim ve 4.95 çıktı. Artık negatiftir, kimyasaldır diye düşünürken. Bugün yani 8. Gün yeniden test yaptım ve hala silik çizgi var.
Asıl kan günüm yarın, yeniden kan vereceğim. Başına böyle bişey gelen var mı? Gebelik varsa bile sağlıksız diye düşünüyorum ama idrar testi 4.94’i de görüyor olamaz sanırım

Eklentiler

• 35FAF091-A033-4F7E-8F1A-E0CA980B8C9E.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 79
Cnm benim en sonki negatifimde ki 2 embriyo transfer edilmisti 5. Gün silik cizgi görmüştüm 6. Gün hic bir şey cikmamisti hayalet cizgi bile yoktu. Benim 5. Gündeki ovitrelle etkisiydi kesin. Ama senin artik ovitrelle etkisi de kalamaz. Yarin herşey belli olur ben de merak ettim.

Daha önceden 10. Gün geçmişti ovitrelle etkisi o kadar karışıkki hiçbir cevapta bulamıyorum. İğne etkisi olacağını ben de sanmıyorum artık. Belki idrardan geç düşüyodur değer öyle olsa bile hala 4.95’i mi gösterecek idrar testi. Hofff yarın olsun artık kafam allak bullak

Seni cok iyi anlıyorum cnm belirsizlik insanı mahvediyor. Iste dayanamayip test yapıyoruz yapmasak daha dogru sonuclara ulasıriz aslında. Bence belirsizlikte burayi okudukca insan daha cok yipratiyor kendini. (Kendimden biliyorum) Yarina kadar farklı seylerle ugraşsan keske.

Aynen 2. Tedavide asla erken yapmam testi böyle daha çok stres oluyor elimde değilki burda daha hızlı geçiyo zaman sanki, neyse bakalım yarın olsun hayrolsun

Canım test yaptın mı tekrardan
Evet yaptım 6.39 çıktı kan testim. Doktorum sağlıksız bir gebelik olduğunu ilaçları bırakmamı söyledi. 4 gün sonra tekrar kan verip sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakıcaz. Değer bazen yükselebiliyormuş daha önceden böyle şeyler görmüşler ama hiç sağlıkla ilerlememiş gebelik. O yüzden değerin düşmesi önemliymiş bizim için. Bakalım ikinci transferde sağlıkla devam eder umarım

Diger transferi hemen düsünuyormusun cnm yoksa ara vermek istiyormusun

Diger transferi hemen düsünuyormusun cnm yoksa ara vermek istiyormusun
Reglim gelince 2. Gününe randevu alın eğer uygunsa hemen başlayalım dediler. Ben ara vermeyi düşünüyordum aslında ama tutunmuş olması beni ümitlendirdi hemen denemek istiyorum o yüzden. Bi aksilik çıkmazsa hemen başlayacağız sanırım

Senin süreç nasıl gidiyor?

Bence de basla cnm çunkü ara verince daha zor geliyor. Hem dedigin gibi vucut bi ogrendi gebe kalmayi daha iyi olacagini duşünuyorum.
Benim de yarin kontrolüm var bakalım ne diyecekler dogal siklus olacak sanırım.

Bence de basla cnm çunkü ara verince daha zor geliyor. Hem dedigin gibi vucut bi ogrendi gebe kalmayi daha iyi olacagini duşünuyorum.
Benim de yarin kontrolüm var bakalım ne diyecekler dogal siklus olacak sanırım.

Kesinlikle katılıyorum yazı hamiş geçirmek nasip olsun ikimize de Ahh benim de doğal siklus olmuştu çok rahat ilaçsız geçen süreç. Hayırlı sağlıkla devam etsin inşallah

Cnm hayırlısı olsun en baştan böyle olması daha iyi oluyor ilerde olmasındansa. İnşaAllah Bi dahaki transferde sağlıkla tutunur

Merhaba bebeginizi insallah saglikla kucaginiza almistirsiniz. Ben yurtdisinda yasiyorum ve Turkiyede dalinda cok iyi bir doktor ariyorum. Semra hanimi soyluyor esim ama krndisi artik fazla yapmiyor diye okudum ve duydum onun disinda sizin bahsettiginiz Yucel beyi okudum cok yerde. Mumkunse adini varsa eger tlfn numarasini verebilirmisiniz? ❤❤❤❤

Mesajiniz icin cok tesekürler. Allahimin Size gönderdigi Mucizeye bin şükür. Saglicakla büyütün. En önemlisi Kafa rahatligi. Insallah bende tekrardan Hamileligi ve Anneligi tadabilirim. Ami

Merhaba kizlar nasilsiniz.. uzun zaman sonra kkye bir göz atayim dedim umarim iyisinizdir, benim burda memorialden bir tup bebek deneyimim olup, saglikli bir hamilelik gecirip bir oglum oldu suanda 10 aylik ve cok ama coook tatli.. Rabbim ugrasanlara isteyenlerede versin inshaAllah en kisa zamanda Sizlerede umit olsun bu yazdiklarim

Kizlar smdi soyle bi durum var pazartesi gunu test yaptim beta hcg 258 cikti.. Bugun yine verdim sonucu bekliyorum katlanicakmi diye.. Tekrar hamile kaldim 10 aydan sonra, oglumdan once 3 dusugum oldu ve pgt yapildi, tek embryo kaldi 5 taneden genetik hasar saptandigi icin.. smdi sevinsemmi kaygilansam mi bilemedim.. Cok mutlu oldum ve bu hamileligi cok isterim biraz arkasindan olsada vucudumun saglikli bir gebelik gecirmesini cok isterim bilemiyorum.. isin icinde birde dusuk yapma olasiligi var genetik tasiyicilik var.. karman corman hissediyorum memorial i arasammi ne gibi testler gerekiyor bileniniz varmi? Rabbim herkezin kalbine gore versin saglikli hamilelikler versin inshaAllah

Çok sevindim senin adına İnşallah ikinci hamileliğini de sağlıklı bir şekilde geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın canım. İlk bebeğinizden önce düşük olma sebebiniz neydi acaba?

Çok sevindim senin adına İnşallah ikinci hamileliğini de sağlıklı bir şekilde geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın canım. İlk bebeğinizden önce düşük olma sebebiniz neydi acaba?
InshAllah canim tek temennim o Dusuklerimin sebepleri ailede genetik tasiyicilik.. translokasyon diye de biliniyor.. bu yuzden pgt yaptirdik saglikli embryo secilmesi icin tek saglikli embryo da oglum oldu

InshAllah canim tek temennim o Dusuklerimin sebepleri ailede genetik tasiyicilik.. translokasyon diye de biliniyor.. bu yuzden pgt yaptirdik saglikli embryo secilmesi icin tek saglikli embryo da oglum oldu
Cnm İnşaAllah denk gelmemiştir translokasyona sağlıkla kucağına alırsın naptın ikinci test sonucun nasıl

Merhaba histeroskopiden sonra mi hamile kaldınız??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…