Cnm benim en sonki negatifimde ki 2 embriyo transfer edilmisti 5. Gün silik cizgi görmüştüm 6. Gün hic bir şey cikmamisti hayalet cizgi bile yoktu. Benim 5. Gündeki ovitrelle etkisiydi kesin. Ama senin artik ovitrelle etkisi de kalamaz. Yarin herşey belli olur ben de merak ettim.Kızlar merhaba 11 mayısta 5. Gün embriyosu transferim oldu.
Dayanamayıp 6. Günde idrar testi yaptım baya belirgindi. Ekliyorum fotoğrafını. Sonra 7. Gün tekrar yaptığımda yine silik bir şekilde vardı. O gün kan verdim ve 4.95 çıktı. Artık negatiftir, kimyasaldır diye düşünürken. Bugün yani 8. Gün yeniden test yaptım ve hala silik çizgi var.
Asıl kan günüm yarın, yeniden kan vereceğim. Başına böyle bişey gelen var mı? Gebelik varsa bile sağlıksız diye düşünüyorum ama idrar testi 4.94’i de görüyor olamaz sanırım
Cnm benim en sonki negatifimde ki 2 embriyo transfer edilmisti 5. Gün silik cizgi görmüştüm 6. Gün hic bir şey cikmamisti hayalet cizgi bile yoktu. Benim 5. Gündeki ovitrelle etkisiydi kesin. Ama senin artik ovitrelle etkisi de kalamaz. Yarin herşey belli olur ben de merak ettim.
Seni cok iyi anlıyorum cnm belirsizlik insanı mahvediyor. Iste dayanamayip test yapıyoruz yapmasak daha dogru sonuclara ulasıriz aslında. Bence belirsizlikte burayi okudukca insan daha cok yipratiyor kendini. (Kendimden biliyorum) Yarina kadar farklı seylerle ugraşsan keske.Daha önceden 10. Gün geçmişti ovitrelle etkisio kadar karışıkki hiçbir cevapta bulamıyorum. İğne etkisi olacağını ben de sanmıyorum artık. Belki idrardan geç düşüyodur değer öyle olsa bile hala 4.95’i mi gösterecek idrar testi. Hofff yarın olsun artık kafam allak bullak
Seni cok iyi anlıyorum cnm belirsizlik insanı mahvediyor. Iste dayanamayip test yapıyoruz yapmasak daha dogru sonuclara ulasıriz aslında. Bence belirsizlikte burayi okudukca insan daha cok yipratiyor kendini. (Kendimden biliyorum) Yarina kadar farklı seylerle ugraşsan keske.
Canım test yaptın mı tekrardanAynen 2. Tedavide asla erken yapmam testi böyle daha çok stres oluyorelimde değilki burda daha hızlı geçiyo zaman sanki, neyse bakalım yarın olsun hayrolsun
Evet yaptım 6.39 çıktı kan testim. Doktorum sağlıksız bir gebelik olduğunu ilaçları bırakmamı söyledi. 4 gün sonra tekrar kan verip sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakıcaz. Değer bazen yükselebiliyormuş daha önceden böyle şeyler görmüşler ama hiç sağlıkla ilerlememiş gebelik. O yüzden değerin düşmesi önemliymiş bizim için. Bakalım ikinci transferde sağlıkla devam eder umarımCanım test yaptın mı tekrardan
Diger transferi hemen düsünuyormusun cnm yoksa ara vermek istiyormusunEvet yaptım 6.39 çıktı kan testim. Doktorum sağlıksız bir gebelik olduğunu ilaçları bırakmamı söyledi. 4 gün sonra tekrar kan verip sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakıcaz. Değer bazen yükselebiliyormuş daha önceden böyle şeyler görmüşler ama hiç sağlıkla ilerlememiş gebelik. O yüzden değerin düşmesi önemliymiş bizim için. Bakalım ikinci transferde sağlıkla devam eder umarım
Reglim gelince 2. Gününe randevu alın eğer uygunsa hemen başlayalım dediler. Ben ara vermeyi düşünüyordum aslında ama tutunmuş olması beni ümitlendirdi hemen denemek istiyorum o yüzden. Bi aksilik çıkmazsa hemen başlayacağız sanırımDiger transferi hemen düsünuyormusun cnm yoksa ara vermek istiyormusun
Bence de basla cnm çunkü ara verince daha zor geliyor. Hem dedigin gibi vucut bi ogrendi gebe kalmayi daha iyi olacagini duşünuyorum.Reglim gelince 2. Gününe randevu alın eğer uygunsa hemen başlayalım dediler. Ben ara vermeyi düşünüyordum aslında ama tutunmuş olması beni ümitlendirdi hemen denemek istiyorum o yüzden. Bi aksilik çıkmazsa hemen başlayacağız sanırım
Senin süreç nasıl gidiyor?
Bence de basla cnm çunkü ara verince daha zor geliyor. Hem dedigin gibi vucut bi ogrendi gebe kalmayi daha iyi olacagini duşünuyorum.
Benim de yarin kontrolüm var bakalım ne diyecekler dogal siklus olacak sanırım.
Cnm hayırlısı olsun en baştan böyle olması daha iyi oluyor ilerde olmasındansa. İnşaAllah Bi dahaki transferde sağlıkla tutunurEvet yaptım 6.39 çıktı kan testim. Doktorum sağlıksız bir gebelik olduğunu ilaçları bırakmamı söyledi. 4 gün sonra tekrar kan verip sıfırlanıp sıfırlanmadığına bakıcaz. Değer bazen yükselebiliyormuş daha önceden böyle şeyler görmüşler ama hiç sağlıkla ilerlememiş gebelik. O yüzden değerin düşmesi önemliymiş bizim için. Bakalım ikinci transferde sağlıkla devam eder umarım
Cnm hayırlısı olsun en baştan böyle olması daha iyi oluyor ilerde olmasındansa. İnşaAllah Bi dahaki transferde sağlıkla tutunur
Merhaba bebeginizi insallah saglikla kucaginiza almistirsiniz. Ben yurtdisinda yasiyorum ve Turkiyede dalinda cok iyi bir doktor ariyorum. Semra hanimi soyluyor esim ama krndisi artik fazla yapmiyor diye okudum ve duydum onun disinda sizin bahsettiginiz Yucel beyi okudum cok yerde. Mumkunse adini varsa eger tlfn numarasini verebilirmisiniz? ❤❤❤❤kızlar merhaba, öncelikle bu satırları yazmak için hep hayal kurardım, hayallerim gerçek oldu, çok şükür, Allah'ıma binlerce kere şükürler olsun. ve zamanında bu forumu çok yakından takip eden birisi olarak yani sizlerden birisi olarak yazmak istedim.
burada hep başarı hikayelerini okurdum ve her okudugumda Allah'ım inşallah bir gün banada burada hikayemi yazmayı nasip eder ben de başkalarına umut olabilirim, onların kırılan dirençlerini umutlarını tzeleyebiirim diye hayal ederdim, ve ok şükür oldu hayallerim :)
süreç çok zorlu biliyorum, çok yıpratıcı hem maddi olarak götürüyor hemde manevi olarak yıpratıyor. bende çok yıprandım. o igneleri ilaçları almak hiç kolay degildi. eşimde çok yıprandı sürekli bana destek olmaktan sürekli bana moral vermekten. para desen çok paramız gitti. umutsuzlupa düştügümüz anlar olmadımı oldu ama yılmadık ama bırakmadık ve çok şükür oldu.
öncelikle bu ekibe güvenin. bizim doktorumuz Yücel beydi. bir arkadaşın önerisiyle hiç tanımadan etmeden Yücel beyin yanına gitmeye karar verdik. ilk gün merkeze geldigimizde onunla tanıştık ve tüm süreci baştan sona onunla götürdük. süreç boyunca hep umutlandık hep bu sefer olacak dedik, her birisinde kötü haberi aldık ama hiç yılmadık Yücel beye inandık, o hep bize olacak dedi, ve bir gün oldu. Yücel beyin tedavi ediş şekli yorumları, net konuşması bizi kendisine çok bagladı. inanın ki oğluma bir ara Yücel ismini koymayı bile düşündüm. Semra Hanım çok ama çok kaliteli bir insan ve konunun artık duayen olmuş. süreç boyunca 4-5 kere görüşme şansımız oldu, her seferinde analizi, olaya bakışı, bize moral vermesi çok önemliydi. hemşireler desen onlar ayrı bir güzellerdi. kan alma kısmındaki Türki cumhuriyetten gelen bir hemşire vardı, ismini unuttum, her kan verdigimde olacak diye moral verirdi. Yücel hocanın eski hemşiresi vardı ismi Başak. Belki bilenler bilir. Başak az kahrımızı çekmedi. sonrasında Melike hemşire geldi, onun da az zamanını almadık. embriyolojide bir doktor vardı, bir gün akşam saat 8.30 olmuş, bizi arayıp embriyoların durumunu anlatması halen hafızamda. yaaa bu adamlar bu saatte halen çalışıyor dedim.
bu merkezin en dikkatimi çeken yanı reklam yok. reklamdan ziyade iş yapıyorlar. başka merkezlerin sosyal medyada birçok resim videosu var. Ama bakın Semra hocanın 2-3 videosu ancak vardır. Yücel hoca - ki bence bu sektörün gelecek senelrdeki duayeni olacak 1-2 videosu dışında bilgisi yoktur. bu nedenlede ben bu merkeze çok güvendim.
haaa hemen mi oldu, tabiki hayır. ilk toplamada 3transfer yaptılar - hepsi pgt'si güzeldi. birisi mutlaka tutar dediler, 3üde olmadı. 2 kere kürtaj olmak durumunda kaldım. öncesinde bir ameliyatım da oldu. yani zorluydu süreç. ama yılmadık. ikinci toplama sonrasında 4. transferde tuttu. o operasyon önlüğünü kaç kere giydim unuttum. her transfer öncesi su içmek, transferden sonra tuvalete gitmek istememek ama gitmek zorunda kalmak hiç hatırlamak istemedigim duygular oldu bu süreçte. gonalf mi dersin, ovitrellemi dersin cetrodite mi dersin, artık hepsini unutmak istiyorum hayatımdan çıakrtmak istiyorum.
önce kan testi iyi çıktı 2 gün sonra tekrarladık ve 2 katını gördük. ve güzel haberi aldıktan sonra dedikleri tarihe kadar bekledik. kalp atışı için Yücel beyin yanına gittigimizde kalp atışını duyunca Yücel beyin sevinci halen gözlerimin önünde. adam resmen sırtından büyük bir yük kalkmış gibi mutluydu. eşimi aglamaklı gördüm ben o an.
özetle yılmayın, vazgeçmeyin, bırakmayın. biliyorum zor, biliyorum çok yıpratıcı. ama inanki ben başardım sizlerde başarabilirsiniz.
Yücel beyi bir daha göremedik, onun burukluğu halen içimde. şu pandemi dönemi bir bitsin, mutlaka yanına gidecegim, ziyaret edecegim. biz oradayken ara sıra birileri kucagında çocuguyla gelirdi, pasta baklava falan getirirdi, onunda hayalini kurardım hep, virüs muhabbeti bitsin, bunu da yapacagım inşallah :)
en başta dedigim gibi hep bu yazıyı yazmak için hayaller kuruyordum, önce Allah'ın takdiri sonra eşime ve şişli memorial ekibininin destegiyle ben başardım. sizde başaracaksınız.
Allah hepinize tüm isteyenlere anne olmayı bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. AMİN.
Mesajiniz icin cok tesekürler. Allahimin Size gönderdigi Mucizeye bin şükür. Saglicakla büyütün. En önemlisi Kafa rahatligi. Insallah bende tekrardan Hamileligi ve Anneligi tadabilirim. AmiMerhabalar yazınızı okudum ve bu yolda çabalayıp çok şükür sonuç alan biri olarak bende yazmak istedim.memorialda 5. Denemede ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür.onlar yaklaşık iki yaşındaykende kendiliğinden hamile kaldım ve hamile olduğumu farkedinceye kadar kalp atışı duyulacak seviyeye gelmişti bebek.hamileliğim boyunca da ikizlerimi aynı anda kucağıma aldım hep hem de nerdeyse yaklaşık 30.haftaya kadar.Rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz hayırlısyla.
Çok sevindim senin adınaMerhaba kizlar nasilsiniz.. uzun zaman sonra kkye bir göz atayim dedim umarim iyisinizdir, benim burda memorialden bir tup bebek deneyimim olup, saglikli bir hamilelik gecirip bir oglum oldu suanda 10 aylik ve cok ama coook tatli.. Rabbim ugrasanlara isteyenlerede versin inshaAllah en kisa zamandaSizlerede umit olsun bu yazdiklarim
Kizlar smdi soyle bi durum var pazartesi gunu test yaptim beta hcg 258 cikti.. Bugun yine verdim sonucu bekliyorum katlanicakmi diye.. Tekrar hamile kaldim 10 aydan sonra, oglumdan once 3 dusugum oldu ve pgt yapildi, tek embryo kaldi 5 taneden genetik hasar saptandigi icin.. smdi sevinsemmi kaygilansam mi bilemedim.. Cok mutlu oldum ve bu hamileligi cok isterim biraz arkasindan olsada vucudumun saglikli bir gebelik gecirmesini cok isterim bilemiyorum.. isin icinde birde dusuk yapma olasiligi var genetik tasiyicilik var.. karman corman hissediyorum memorial i arasammi ne gibi testler gerekiyor bileniniz varmi? Rabbim herkezin kalbine gore versin saglikli hamilelikler versin inshaAllah
InshAllah canim tek temennim oÇok sevindim senin adınaİnşallah ikinci hamileliğini de sağlıklı bir şekilde geçirirsin ve bebişini kucağına alırsın canım . İlk bebeğinizden önce düşük olma sebebiniz neydi acaba?
Cnm İnşaAllah denk gelmemiştir translokasyona sağlıkla kucağına alırsın naptın ikinci test sonucun nasılInshAllah canim tek temennim oDusuklerimin sebepleri ailede genetik tasiyicilik.. translokasyon diye de biliniyor.. bu yuzden pgt yaptirdik saglikli embryo secilmesi icin tek saglikli embryo da oglum oldu
Merhaba histeroskopiden sonra mi hamile kaldınız??@Aebrgrr çok teşekkür ederim canımbeni memorialden prof. Dr. Ahmet Göçmene gönderdiler. Ahmet bey çok naif işinde de çok başarılı bir hekim. Benim ameliyatım güzel geçti çok şükür histereskopiyle çözüldü ama eğer ki düzeltilemesydi laparoskopi ile yapılacaktı sabah oldum öğleden sonra taburculuk istedim sağolsun Dr bey çıkmama izin verdi sancım oldu ağrı kesicilerle idare edebildim çok şükür. Histereskopi olması büyük avantaj istmosel baya genişti benim ona rağmen Ahmet bey histereskopi yapabildi sağolun. Operasyon için 15 bin istediler biraz zorladık 12 bin ödedik. Ama hastane biraz üçkağıtçı laparoskopi fiyatıyla giriş yaptı histereskopi fiyatı değildi yani belki daha uygun olabilirdi. Bir tedavi parasıda ameliyata gitmiş oldu sonu güzel olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?