Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaa ne kadar güzel inanın sizin adıniza cok sevindim. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Benim de doktorum Yucel bey
Çok çok teşekkür ederim ☺ amiinn rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın herkese nasip etsin Yücel Bey gerçekten çok başarılı bir doktor sizin içinde süreç pozitif sonuçlanır inşallah

Rahim duvarı zaten ilaçsız istenilen seviye de kalınlaşmıyor . Bunun içinde mutlaka her kişi progestan desteği almak zorunda .
Tüpler kapalıysa , bu konuda da sanıyorum sizden ilk etapta rahim filmi isteyeceklerdir . Onlar istemese bile Echomar ‘da çekinmenizi öneririm (Ağrısız,sızısız)
Çünkü tüp bebek tedavisi başlı başına temkinli giden bi tedavi … Yani olabildiğince testlerin , tahlillerin yapılıp donanımlı olarak başlanması gereken bir yol..

Maddi anlamda ise şunu söyleyebilirim ki ;
Bu tamamen sizinle ilgili ..
Elbette bi paket ücret vardır ama örneğin benim ilaçlarım 4,500₺ tuttu sizin ki 6.000₺ tutabilir .
Veya benim dönemim de Tüp Bebek paket ücreti 12.000₺ idi şimdi zamlanmış yeni liste bende yok ama oldukça fiyatlar cep yakıyor .
Ekstra olarak embriyolara PGT yapılcaksa yani genetik tarama hepten tuzlu .. Keza bu çoğu merkezde öyle .

Ben gebelik kontrollerim dahil şimdiye kadar 90.000₺‘yi geçtim .. Yol/Yakıt/Konaklama/Yeme-İçme/Tedavi/PGT/İlaçlar vs …
Yani size öncelik tavsiyem şu olur ;
Eğer tedaviyi şu 3/4 ay içerisinde düşünüyorsanız özelden göndereceğim numaralarla iletişime geçin .
Whatsapp yoluyla görüntülü görüşerek tedavi şeklinizin nasıl bi yol alacağını sorun , kafanızda aşağı yukarı belirli bi süreç belirecektir .
Zaten olur da başlarsanız , ben dahil tüm arkadaşlarım size detaylı yolculuğu her sorduğunuz da yanıtlayacaktır .
Keza Memorial bu konuda iletişimi de çok güçlü . Hayali bir tedavi yok . Size nasıl bir yol izleneceğini, hemşirelerin ilaçlarla ilgili nasıl aydınlatıcı küçük bilgilermelerini ve asla havada kalmayan sorularla aklınız rahat ayrılırsınız ..

Ben ilk kez tüp bebek tedavisi gördüm ve ilkinde de çok şükür 30. Haftalara kadar geldim . Rabbim nasip ederse inşAllah kucağıma da /kucaklarımıza da almayı nasip etsin ..
Ne kadar samimi gelir bilemem ama olumsuz da olsaydı yine Memorial derdim

30 hafta mıı En başından beri burda sürecinizi okudum şimdi 30 haftayı görmeniz beni çok duygulandırdı. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi
Negatif olmadı kimyasal oldu benim ama yine gözüm kapalı güveniyorum memorial’e 2. Negatif olsa ki inşallah olmaz Yine güveneceğim. İnşallah orası bana bebeğimi getirecek

İnanmak en güzel şey bence..
Merkezmiş , hekimmiş , süreçmiş boş …
Önce Rabbim’e tevekkülle teslim olmak gerek , içten dua … Sitem etmeden , hayırlısını dilemek ..
Elbette memnuniyet alamamış birçok hasta vardır eminim . Ama bana göre de kötünün en iyisi burası ..

Hiç moralini , motiveni bozma , geç olur güç olur ama mucize seni bulur .
Allah’ım bu duyguyu burda ki tüm hanımlara yaşatsın. Sadece Tüp Bebek değil hamilelik de zor bir süreç .. Her aşama meşakkatli , her yol kendine zor ..
Bizler aevilen kullarız belki de . Rabbim zorluk veriyor ama güç de veriyor .
İyi düşün , iyi olsun .
Hayırlısıyla senin de güzel müjdeli haberlerini alacağız..

Cok tesekkurler cok incesiniz butun ayrintisiyla yazmissiniz.. Ozelden yazacagim. Bebeginizin olmasina cok sevindim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ❤❤❤

Kesinlikle öyle Rabbim yardım etsin bu yolda olan herkese
Teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım bebeğim geldiğinde burada anlatıcam

Yumurta toplama öncesi covid testi yapıyorlar mı hala. Birkaç gün önce arkadaşımdan ameliyat öncesi covid testi istemişler şişli memorial da. hiç biryer istemiyor artık neden yapıyorlar

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. Bende translokasyon taşıyıcısıyım 11 ve 22. İki defa ngs denedik biri memorialde idi maalesef sağlıklı bulunamadı. Doğal denemeye karar verdik yücel hoca şansın %10 bile değil demişti 3 yıl hiç gebelik olmadı hafif pıhtılaşmam olduğu için coraspinle denedim ocaktan beri 2 düşüğüm oldu hepsi neredeyse aynı değerlerle başladı 6-7. Haftalarda düştü. Şimdi yine hamileyim hcg değerleri benzer başladı adetten 2 gün sonra 130 düşük bir değer yani farklı olarak bu sefer coraspin ve oksapar kullanıyorum ama translokasyon sebebiyle hiç umudum yok senin değerlern nasıl birde translokasyonun robertsaon mu benim resiprokal ve daha zor gözüküyor. Eskilerdrn tanıfık bir isim görünce yazmak istedim.

Arkadaşlar transfer sonrasında kaç güne dek rapor alabilirim acaba? Oldukça yoğun bir iş dönemime denk geldi de ptesi transfer olacağım inşallah cuma da dahil llacak biçimde 4 gün rapor verirler mi ne dersiniz? Ya da aile hekimime falan mı gitmem gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…