Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evt yasal olarak oyle ama hastanelerin %90 ı uymuyor. Fakat Memorial acayip bu konularda ameliyatlarda bile covid testi istenmiyorken bizden yine test istediler transfer icin. Hadi beni de gectim esimden de istiyorlar.

Herkeseee günaydın hayırlı cumalarrr olsun ;
Uzun süredir yazmak istiyordum ama kararsızdım ve de sürecim ilerlesin diye bekledim , geçen sene hazirandan beri burayı takipteyim . Benm de memorialla başlayan ilk tedavi sürecim aralıkta 9.haftada kalpleri duran ikizlelrle son buldu kürtaj sonrası 3 ay sonra tekrar başlıcaktık tedaviye o sırada bir arkadaşımın tavsiyesiyle MFK denen doktoru araştırmaya başladım ve ne kaybederiz diye ürünleri kullanmaya başladım ( bu arada ben de hekimim ) kürtajdan 2 ay sonra başladım kullanmaya , neyse sonra 3.5 ay geçti ben regl tarihimi beklemeye başladım tedavi için ama 4 gün kadar geçti ama zaten kürtaj sonrası değişir diye aldırmadım sonra bir arkadaşımın zoruyla test yaptırdım ve sonuç pozitif geldi inanamadık hemen kan verdik değierim de 1000 küsürlarda çıktı ve şuan 12 haftalık sürecimi doldurdum çok şükür herşey yolunda ilerliyo … benim sıkıntım solda tüp alındı sağda da çikolata kistlerm vardı neredeyse imkansız doğal yolla dedikleri için ıvf tedavisne başlamıştık ama Allahın mucizesiÜrünlerle ilgili bişey diyemem kesin etkili diye ama bende başka bir değişiklik olmadığından ben ona bağladım araştırmanızı önerirrm . MEHMET FATİH KARSLI adında bir perinatalog bu adam biraz çılgın da biri . Kimse yanlış anlamasın benm bir ilgim yok kendisiyle ama dedim ya bir umut , belki başkalarına da yardımcı olur … herkese güzel haftalarrr

Merhaba öncelikle tebrik ederim gercekten sevindirici bir haber. Insallah saglikla sihatle kucaginiza almak nasip olsun bebeginizi.
MFK yi ben de gördum instada. Genellikle yumurta üzerine diye biliyorum karisimlarini ama tabii tam anlamiyla hakim de degilim konuya. Aslında tüp bebek tedavi öncesi doktora bilgi verilerek baslanabilir.
Benim mesela tutunma problemim var sebebi billnmeyen infertilite diye geciyor, ben daha once ari sütü, incir kürü vs bir cok bitkisel denedim işe yaramadi tekrar tüp bebek tedavisi yolundayım.

Ya inanmıyorum çok mutlu oldum sağlıkla gelsin kuzu

İnstada mutlaka takip edin , canlı yayın açıyo sürekli bence katılın ve piyasaya sürdükler sadece yumurta için değil sprem için de etkili olduğunu söylüyor ve kullananların test sonuçlarını falan da yayınlıyorlar , düşük için de ulaşabilirseniz kendisine ki zor biraz ama bazen cevap veriyor tutunma için de bazı şeyler öneriyor bi deneyn derim ben ama zaten adam da yiyemediğiniz hiç bişeyi bu karışımlara katmıyoruz diyor ama bilinmez tabii , çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için zor bi süreç ben hepsini deneyimlerim nerdeyse .Allah herkesin yardımcısı olsun, umarım güzel haberler alırsınız
Ya inanmıyorum çok mutlu oldum sağlıkla gelsin kuzu
çook teşekkür ederimm

Merhaba hayirli olsun hangi ürünleri kullandınız acaba ben aylar önce Bee karışımını almıştım ama daha kullanamadım nasip olmadı ekstra ne kullandiniz

Merhaba hayirli olsun hangi ürünleri kullandınız acaba ben aylar önce Bee karışımını almıştım ama daha kullanamadım nasip olmadı ekstra ne kullandiniz
Teşekkür ederm darısı herkesin başına , women bal karışımı ve panacea kullnamıştım eşimde sıkıntı yoktu o yüzden o bişey kullanmadı

Kızlar selam, transfer öncesi yumurtası erken çatlayan oldu mu? Benim yumurtam çatlamış, kan aldılar sonuca göre karar verecekler transfere

Kızlar selam, transfer öncesi yumurtası erken çatlayan oldu mu? Benim yumurtam çatlamış, kan aldılar sonuca göre karar verecekler transfere
Ben perşembe 2. Kontrole gittim 18 mm olmuş çok büyümüş kan aldılar ona göre karar vereceğiz dediler . Akşam üstü aradılar çatlatma iğnesi vur haftaya çarşamba transfer olacak dediler ama çatlama falan bahsetmediler .

Hadi hayırlısı olsun inşallah
Benim 2 gün önce 13 mm ydi. Bugün yumurta yoktu kan sonucu cıktı Yarın tekrar çağırdılar yarın gidicem bidaha

Catlama icin LH ye bakiyorlar LH niz kac cikmisti benimde son gittigim gün. 18.5 dü yunurta o aksam vuruldum catlatma ignesini

Benim de e2 birden yukseldi yumurtam aniden büyüdü acikcasi hemen o aksam catlatma ignesini vuruldum ama igneyi vurulmadan evde yumurta bana catlamis gibi geldi. Progestana da bakilmadi o gün. Yani o kadar profesyonel oldum ki yillardir bu konuda akıntıdan anlıyorum catladigini. Insallah hepimizinki hayırla guzellikle sonuclanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…