Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aslında progestanin catlamadigini gösteriyor cnm ama tabii doktorun daha iyi bilir. Yarin mi gideceksin tekrar muhtemelen yine kanda progestana bakarlar

Ya evet çatlamış görüntü de yok dedi bilemiyorum işte evet yarın bidaha gidicem. Resmen ocak ayından beri hep yokuşlu gidiyo süreç sürekli bişey çıkıyo seninde öyle bu sene yaramadı kimseye tüp bebek

Ne zaman simdi senin transfer
Amin inşallahhh bunca yorgunluğun sonu mutluluk olsun

Ne zaman simdi senin transfer
Amin inşallahhh bunca yorgunluğun sonu mutluluk olsun
Pazartesi insallah cnm. Ben hergün kontrole gidiyordum yumurta 12 den bir günde 18 e cikti yani kimseyi suclayamam bu konuda. Evt hep inisli cikisli bir sürec oldu gercekten. Ama vardır bunda da bir sebep sonu guzelliklerle gelsin insallah.

Arkadaşımın da erkenden çatladı ama transfer yapıldı ve tuttu ins nasibinde varsa olcak stres yapma

Ayy cok az kalmış yani tabi kimseyi suçlayamayız gerçekten hakkımızda varsa oluyo işte. İnşallah transferden sonraki süreç su gibi geçer

Ah gerçekten mii, olacağı varsa oluyo işte gerçekten. Bugün belli olacak bakalım olup olmadığı, hakkımızda hayırlısı inşallah. Teşekkür ederim moral oldunuz
Nasibinizde varsa kimse engel olamaz nasipte yoksa ne yapsak boş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ins saglikli bir evlat olur size

Akile Ebru Önder ...
Canım inan o kadar çok sevindim ki anlatamam yani ..
Gözünaydın ,Rabbim kucağına da almayı nasip eylesin inşAllah ..

Herşey bi vesile aslında ,ben hep böyle inandım .
Çok üzülmüştüm senin o acı haberini okuduğum da ama şuan görüyorum ki içine çoktan mucizen konmuş ..
Daim olsun ,için şen olsun

Çok teşekkür ederim sağolunnn , siz de sağlıkla alın bebeğinizi inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…