Aslında progestanin catlamadigini gösteriyor cnm ama tabii doktorun daha iyi bilir. Yarin mi gideceksin tekrar muhtemelen yine kanda progestana bakarlar
Benim de e2 birden yukseldi yumurtam aniden büyüdü acikcasi hemen o aksam catlatma ignesini vuruldum ama igneyi vurulmadan evde yumurta bana catlamis gibi geldi. Progestana da bakilmadi o gün. Yani o kadar profesyonel oldum ki yillardir bu konuda akıntıdan anlıyorum catladigini. Insallah hepimizinki hayırla guzellikle sonuclanir
Pazartesi insallah cnm. Ben hergün kontrole gidiyordum yumurta 12 den bir günde 18 e cikti yani kimseyi suclayamam bu konuda. Evt hep inisli cikisli bir sürec oldu gercekten. Ama vardır bunda da bir sebep sonu guzelliklerle gelsin insallah.Ne zaman simdi senin transfer
Amin inşallahhh bunca yorgunluğun sonu mutluluk olsun
Arkadaşımın da erkenden çatladı ama transfer yapıldı ve tuttu ins nasibinde varsa olcak stres yapmaYa evet çatlamış görüntü de yok dedi bilemiyorum işte evet yarın bidaha gidicem. Resmen ocak ayından beri hep yokuşlu gidiyo süreç sürekli bişey çıkıyoseninde öyle bu sene yaramadı kimseye tüp bebek
Pazartesi insallah cnm. Ben hergün kontrole gidiyordum yumurta 12 den bir günde 18 e cikti yani kimseyi suclayamam bu konuda. Evt hep inisli cikisli bir sürec oldu gercekten. Ama vardır bunda da bir sebep sonu guzelliklerle gelsin insallah.
Arkadaşımın da erkenden çatladı ama transfer yapıldı ve tuttu ins nasibinde varsa olcak stres yapma
Nasibinizde varsa kimse engel olamaz nasipte yoksa ne yapsak boş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ins saglikli bir evlat olur sizeAh gerçekten mii, olacağı varsa oluyo işte gerçekten. Bugün belli olacak bakalım olup olmadığı, hakkımızda hayırlısı inşallah. Teşekkür ederim moral oldunuz
Nasibinizde varsa kimse engel olamaz nasipte yoksa ne yapsak boş Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın ins saglikli bir evlat olur size
Evt cnm oldum evdeyim şimdi. Senin neye karar verdildi
Güzel haberler ile dön insEvt cnm oldum evdeyim şimdi. Senin neye karar verdildi
Aminn cnm insallah sagolasinGüzel haberler ile dön ins
Akile Ebru Önder ...Herkeseee günaydın hayırlı cumalarrr olsun ;
Uzun süredir yazmak istiyordum ama kararsızdım ve de sürecim ilerlesin diye bekledim , geçen sene hazirandan beri burayı takipteyim . Benm de memorialla başlayan ilk tedavi sürecim aralıkta 9.haftada kalpleri duran ikizlelrle son buldu kürtaj sonrası 3 ay sonra tekrar başlıcaktık tedaviye o sırada bir arkadaşımın tavsiyesiyle MFK denen doktoru araştırmaya başladım ve ne kaybederiz diye ürünleri kullanmaya başladım ( bu arada ben de hekimim ) kürtajdan 2 ay sonra başladım kullanmaya , neyse sonra 3.5 ay geçti ben regl tarihimi beklemeye başladım tedavi için ama 4 gün kadar geçti ama zaten kürtaj sonrası değişir diye aldırmadım sonra bir arkadaşımın zoruyla test yaptırdım ve sonuç pozitif geldi inanamadık hemen kan verdik değierim de 1000 küsürlarda çıktı ve şuan 12 haftalık sürecimi doldurdum çok şükür herşey yolunda ilerliyo … benim sıkıntım solda tüp alındı sağda da çikolata kistlerm vardı neredeyse imkansız doğal yolla dedikleri için ıvf tedavisne başlamıştık ama Allahın mucizesiÜrünlerle ilgili bişey diyemem kesin etkili diye ama bende başka bir değişiklik olmadığından ben ona bağladım araştırmanızı önerirrm . MEHMET FATİH KARSLI adında bir perinatalog bu adam biraz çılgın da biri . Kimse yanlış anlamasın benm bir ilgim yok kendisiyle ama dedim ya bir umut , belki başkalarına da yardımcı olur … herkese güzel haftalarrr
Evt cnm oldum evdeyim şimdi. Senin neye karar verdildi
Hayırlı olsun canımEvt cnm oldum evdeyim şimdi. Senin neye karar verdildi
Test günüm 16 haziran ama o kadar beklemem diye düşünüyorum cnmHayırlı olsun canım ne zaman test gününbenim 9’u transfer
Cok tesekkür ederim canımHayırlı olsun canım
Test günüm 16 haziran ama o kadar beklemem diye düşünüyorum cnmhadi bakalim transferlerimiz peşpeşe guzel sonuclar alalim insallah.
Cok tesekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim sağolunnn , siz de sağlıkla alın bebeğinizi inşallahhAkile Ebru Önder ...
Canım inan o kadar çok sevindim ki anlatamam yani ..
Gözünaydın ,Rabbim kucağına da almayı nasip eylesin inşAllah ..
Herşey bi vesile aslında ,ben hep böyle inandım .
Çok üzülmüştüm senin o acı haberini okuduğum da ama şuan görüyorum ki içine çoktan mucizen konmuş ..
Daim olsun ,için şen olsun
Cnm transferin oldu muHadi inşallahhTest yaparsan haber ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?