Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba genel bir soru, sisli memorialda sart mi bu hag rahim filmi ? Onsuz yapmyiorösr mi?
Hsg istemeden yapan bir yere denk gelirseniz arkanıza bile bakmadan uzaklaşın tüp bebek gelişi güzel yapilcak bir tedavi değil rahim ve tüplerin durumu embriyo için çok önemli

Merhaba bende 3 tüp bebek merkezi arasinda git gel yaşiyordum medicalpark ,memorial, ve bahceci vardi aklimda ve bahceciyi sectik eşimle herkes icin hakkinda hayirlisini diliyorum hangi hastane olursa olsun hepsi birbirnden başarili oldugunu biliyorum cokda duydum yurt disinda yasadigim halde cok duydum bu yaziyi paylaşmanizda cok faydali olmuş diyer arkadaşlar icin kendinize iyi bakin bol bol şanslariniz olsun

Merhaba bahceci hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz bende kendi durumuma göre bir tedavi icin yol cizcek doktor nasil hastane iyilermi? Birde üzülmeyin tüp bebek öyledir cok duyuyorum ve etrafimda yaptiran cok rahat 3-5 kez yaptikdan sonra tutundu embriyolari sabir lazim bu sürecte gercekten ins yakin zamanda güzel haberler alirsiniz

V venuskiz napıyosun nasılsın benim ilk transferde daha hızlı geçmişti zaman şimdi geçmek bilmiyor
Iyiyim cnm hamdolsun bi ara pek negatiftim simdi pek dusunmüyorum Rabbime teslim oldum. Bu arada da biraz islerim vardi onlarla ilgilenmek falan iyi geldi kafam da dagildı acikcası. Hic bir belirti de yok acikcasi
Sen neler yapıyorsun

Benim ilk tedavim bahçeci de oldu 10 yumurtadan geriye 2 embriyo kaldı 5.güne sonuç negatif.ayrıca embriyoları çok iyi dediler ama sonradan öğrendim ki hiçte kaliteli değilmiş.tabi bu bizden kaynaklıdır bir şey demiyorum.2.tedavim memorailda oldu.11 yumurtadan 4 embriyo 5.güne geldi.ilk transferden bir oğlum oldu şükür 2buçuk yaşında.2.transferimi de Ekim ayında oldum şükür ki birkaç hafta sonra da bir kızım olacak allah izin verirse.iki merkezi kıyasladığımızda ben sonuç aldığım için Memorial derim

Iyiyim cnm hamdolsun bi ara pek negatiftim simdi pek dusunmüyorum Rabbime teslim oldum. Bu arada da biraz islerim vardi onlarla ilgilenmek falan iyi geldi kafam da dagildı acikcası. Hic bir belirti de yok acikcasi
Sen neler yapıyorsun

Ben tam aradayım ne negatif ne pozitif ikisini de düşünmemeye çalışıyorum. Sadece olumlu cümleler kullanıyorum hep, bebeğim rahmimde gelişimini tamamlıyor. Bebeğim bu sefer sağlıkla tutunacak gibi gibi olumlama yapıyorum
Ayrıca belirtisizlikte bir belirtidir
Ne zaman yapacaksın testi ben bu sefer son güne kadar beklemeyi düşünüyorum umarım

Aslinda kan testim persembe günü ama beklermiyim emin degilim bi ara pazartesi yaptircaktim ama 7. Gün erken biraz kafa karisikligi olabiliyor. Belki salı yaptiririm.

Allah hayirli etsin canim cok sevindim bende bahceciye gitcem ekimin sonunda tüp bebek direk yaptirmicaz bana catlama ilaci hic verilmedi ilaclari vitaminleri tamamen bastan güzelce bi yol cizcek ona ragmen gebelik olmazsa tüp bebek yapariz dedi böylesi daha iyi hemde hsg cekilmis olcam hic cekilmedim malum yurt disinda yasiyorum burda öyle kimse yollamiyor hayirlisi olsun ins..

Unuttum sormayi canim eger sormamda bi sakinca yoksa hangi doktorda tüp bebegi yaptirmistiniz bahcecide? Umarim sectigim doktor degildir herkes kendi tecrübesini yaşar ama yinede kaygilaniyor bi an insan tabiki insanlarin o an ki hormonlari yumurtalari ne bileyim düsünceleri dahi farklilik gösteriyo insan hassas oluyo sonucta

Aslinda kan testim persembe günü ama beklermiyim emin degilim bi ara pazartesi yaptircaktim ama 7. Gün erken biraz kafa karisikligi olabiliyor. Belki salı yaptiririm.

Aynen 7. Gün biraz karışık benim geçen sefer 6. Günden cıkmıstı aslında ama olmadı iişte. Çok hevesleniyo insan o moda girmek istemiyorum bende
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bu sefer olmuştur

Ben bahçeci umuttta yaptırmıştım canım selen hanım vardı o zaman Ona gidiyordum.bahçeci Fulya daha iyi diye duymuştum.bence önemli olan doktordan ziyade merkezlerin laboratuvarları.doktora çok takılmayın

Ben bahçeci umuttta yaptırmıştım canım selen hanım vardı o zaman Ona gidiyordum.bahçeci Fulya daha iyi diye duymuştum.bence önemli olan doktordan ziyade merkezlerin laboratuvarları.doktora çok takılmayın
Anladim canim haklisin benim gitcegim yerde bahceci fulya umarim iyi gelismeler olur insallah ignelerle ilaclarla kendiliginden oluşur 3 senedir ugrasiyorum ama olmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…