Hadi hayirli olsun gelsin guzel haberler
Merhaba genel bir soru, sisli memorialda sart mi bu hag rahim filmi ? Onsuz yapmyiorösr mi?
Hsg istemeden yapan bir yere denk gelirseniz arkanıza bile bakmadan uzaklaşın tüp bebek gelişi güzel yapilcak bir tedavi değil rahim ve tüplerin durumu embriyo için çok önemliMerhaba genel bir soru, sisli memorialda sart mi bu hag rahim filmi ? Onsuz yapmyiorösr mi?
Merhaba bahceci hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz bende kendi durumuma göre bir tedavi icin yol cizcek doktor nasil hastane iyilermi? Birde üzülmeyin tüp bebek öyledir cok duyuyorum ve etrafimda yaptiran cok rahat 3-5 kez yaptikdan sonra tutundu embriyolari sabir lazim bu sürecte gercekten ins yakin zamanda güzel haberler alirsinizBenim bahceci'de Erbil bey'di. Aslinda bayagi umutlanmistim. Tutunmama konusunda sordugum hicbir soruya cevap vermedi. Sadece PGT yapilsin dedi. Ama ben kesinlikle bagisiklik sistemimden kaynaklanan sorunlar sonucu nekadar iyi embriyo koyulsada sorun cikacagini dusunuyorum. Su asamada bende aret bey'in ismini cok duydum bakalim. Birde bruksel tup bebek varmis oda kafama yatiyor. Memorial'in eski hali yok diyorlar ondan dolayi en son gidenlerin deneyimlerini duymak istiyorum. Memorial'da Mustafa Acet varmis mesela oda Medipol gitmis. Onu gormek icin isterdim ama Memorial ama oda yok. Medipol denen yerde bayagi uzakda.Acikcasi Bahceci ve Memorial arasinda cok fark olacagini sanmiyorum.
Iyiyim cnm hamdolsun bi ara pek negatiftim simdi pek dusunmüyorum Rabbime teslim oldum. Bu arada da biraz islerim vardi onlarla ilgilenmek falan iyi geldi kafam da dagildı acikcası. Hic bir belirti de yok acikcasi
Benim ilk tedavim bahçeci de oldu 10 yumurtadan geriye 2 embriyo kaldı 5.güne sonuç negatif.ayrıca embriyoları çok iyi dediler ama sonradan öğrendim ki hiçte kaliteli değilmiş.tabi bu bizden kaynaklıdır bir şey demiyorum.2.tedavim memorailda oldu.11 yumurtadan 4 embriyo 5.güne geldi.ilk transferden bir oğlum oldu şükür 2buçuk yaşında.2.transferimi de Ekim ayında oldum şükür ki birkaç hafta sonra da bir kızım olacak allah izin verirse.iki merkezi kıyasladığımızda ben sonuç aldığım için Memorial derimMerhaba bahceci hakkinda biraz bilgi verebilirmisiniz bende kendi durumuma göre bir tedavi icin yol cizcek doktor nasil hastane iyilermi? Birde üzülmeyin tüp bebek öyledir cok duyuyorum ve etrafimda yaptiran cok rahat 3-5 kez yaptikdan sonra tutundu embriyolari sabir lazim bu sürecte gercekten ins yakin zamanda güzel haberler alirsiniz
Iyiyim cnm hamdolsun bi ara pek negatiftim simdi pek dusunmüyorum Rabbime teslim oldum. Bu arada da biraz islerim vardi onlarla ilgilenmek falan iyi geldi kafam da dagildı acikcası. Hic bir belirti de yok acikcasi
Sen neler yapıyorsun
Aslinda kan testim persembe günü ama beklermiyim emin degilim bi ara pazartesi yaptircaktim ama 7. Gün erken biraz kafa karisikligi olabiliyor. Belki salı yaptiririm.Ben tam aradayım ne negatif ne pozitif ikisini de düşünmemeye çalışıyorum. Sadece olumlu cümleler kullanıyorum hep, bebeğim rahmimde gelişimini tamamlıyor. Bebeğim bu sefer sağlıkla tutunacak gibi gibi olumlama yapıyorum
Ayrıca belirtisizlikte bir belirtidir
Ne zaman yapacaksın testiben bu sefer son güne kadar beklemeyi düşünüyorum umarım
Allah hayirli etsin canim cok sevindimBenim ilk tedavim bahçeci de oldu 10 yumurtadan geriye 2 embriyo kaldı 5.güne sonuç negatif.ayrıca embriyoları çok iyi dediler ama sonradan öğrendim ki hiçte kaliteli değilmiş.tabi bu bizden kaynaklıdır bir şey demiyorum.2.tedavim memorailda oldu.11 yumurtadan 4 embriyo 5.güne geldi.ilk transferden bir oğlum oldu şükür 2buçuk yaşında.2.transferimi de Ekim ayında oldum şükür ki birkaç hafta sonra da bir kızım olacak allah izin verirse.iki merkezi kıyasladığımızda ben sonuç aldığım için Memorial derim
Unuttum sormayi canim eger sormamda bi sakinca yoksa hangi doktorda tüp bebegi yaptirmistiniz bahcecide? Umarim sectigim doktor degildir herkes kendi tecrübesini yaşar ama yinede kaygilaniyor bi an insanBenim ilk tedavim bahçeci de oldu 10 yumurtadan geriye 2 embriyo kaldı 5.güne sonuç negatif.ayrıca embriyoları çok iyi dediler ama sonradan öğrendim ki hiçte kaliteli değilmiş.tabi bu bizden kaynaklıdır bir şey demiyorum.2.tedavim memorailda oldu.11 yumurtadan 4 embriyo 5.güne geldi.ilk transferden bir oğlum oldu şükür 2buçuk yaşında.2.transferimi de Ekim ayında oldum şükür ki birkaç hafta sonra da bir kızım olacak allah izin verirse.iki merkezi kıyasladığımızda ben sonuç aldığım için Memorial derim
Aslinda kan testim persembe günü ama beklermiyim emin degilim bi ara pazartesi yaptircaktim ama 7. Gün erken biraz kafa karisikligi olabiliyor. Belki salı yaptiririm.
Ben bahçeci umuttta yaptırmıştım canım selen hanım vardı o zaman Ona gidiyordum.bahçeci Fulya daha iyi diye duymuştum.bence önemli olan doktordan ziyade merkezlerin laboratuvarları.doktora çok takılmayınUnuttum sormayi canim eger sormamda bi sakinca yoksa hangi doktorda tüp bebegi yaptirmistiniz bahcecide? Umarim sectigim doktor degildir herkes kendi tecrübesini yaşar ama yinede kaygilaniyor bi an insantabiki insanlarin o an ki hormonlari yumurtalari ne bileyim düsünceleri dahi farklilik gösteriyo insan hassas oluyo sonucta
Anladim canim haklisin benim gitcegim yerde bahceci fulya umarim iyi gelismeler olur insallah ignelerle ilaclarla kendiliginden oluşur 3 senedir ugrasiyorum ama olmiyorBen bahçeci umuttta yaptırmıştım canım selen hanım vardı o zaman Ona gidiyordum.bahçeci Fulya daha iyi diye duymuştum.bence önemli olan doktordan ziyade merkezlerin laboratuvarları.doktora çok takılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?