Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şişli tarafında uygun kalacak yer otel tavsiyeleriniz bar mı?
Transferde 3 gece tempo otel de kaldık. Oda kahvaltı 2100 ödedik 2500 demislerdi pazarlık yapın mutlaka. Odalar temiz ve büyüktü. Hizmet çok iyi değildi ama birkaç gün için idare ettik. Transferden sonra otele yürüyerek gittim.

Kizlar temmuz adeti ile ins transfere gidicem güncel transfer ücreti bilgisi olan var mı şubat ayında görüşmüştüm Nisan ayı için 7 bin diye not almışlardi acaba o not hala geçerli olur mu

Kizlar temmuz adeti ile ins transfere gidicem güncel transfer ücreti bilgisi olan var mı şubat ayında görüşmüştüm Nisan ayı için 7 bin diye not almışlardi acaba o not hala geçerli olur mu

9.000 tl yeni transfer ücreti. Biz 8250(eski fiyat) diye anlaşmıştık. O fiyatta direttik kabul ettiler. Sizde diretin

9.000 tl yeni transfer ücreti. Biz 8250(eski fiyat) diye anlaşmıştık. O fiyatta direttik kabul ettiler. Sizde diretin
Yaaa diretmek zorundayım daha önce 3 kere tup bebek denedik direticem ya çok para bilsek olcak hic insan tereddüt etmez ama önümüzü göremiyoruz ki tutmasa yine para lazım direticez artık

Yaaa diretmek zorundayım daha önce 3 kere tup bebek denedik direticem ya çok para bilsek olcak hic insan tereddüt etmez ama önümüzü göremiyoruz ki tutmasa yine para lazım direticez artık

Aynen öyle malesefkiii bu yolda harcanan paralarla ohhooo
Bu şekilde anlaşmıştık falan dersen sorun etmezler inşallah en kötü 8.250’ye düşsünler 750 tl 750 tldir

Aynen öyle malesefkiii bu yolda harcanan paralarla ohhooo
Bu şekilde anlaşmıştık falan dersen sorun etmezler inşallah en kötü 8.250’ye düşsünler 750 tl 750 tldir
Şubatta 7 bin dediler nisanda gelirsen 7 bin ama ben gidemedim nisanda bi de beni uyardı o zaman şimdi buraya not ediyorum 7 bin diye ama nisanda ne olur bilemem simdi temmuzda gitcem ins pürüz cikarmaz ya

Hadi hayırlı olsun .
Walla not alındıysa onu zorlayın .
Herşey çok pahalı ya , muayene yok bişey yok 5 dklık işlem sonuçta .
O Menekşe Hanım’ı zorlayın

Ayriyetten elinde yeni fiyat bilgilendirme formu olan varsa paylaşsın lütfen

Not aldı diye hatırlıyorum ama zorlucam en kötü Zehra hanıma gidicem kac kere denedik orda herkes tanıyor hastanede beni o derece yani

Ben bir kere muayene oldum kendisine.yarım saate yakın muayene etti dikkatli bir doktor olduğunu düşünüyorum.eylül Ekim gibi geldi sanırım memoriala. yeni bir doktor merkezdeki diğer doktorlara göre.
Yeni doktor katıldı demek ekibe ..
Mesajını gördükten sonra ınstagramda vardır diye baktım ama bulamadım .
Umarım iyi bi hocadır

Şubatta 7 bin dediler nisanda gelirsen 7 bin ama ben gidemedim nisanda bi de beni uyardı o zaman şimdi buraya not ediyorum 7 bin diye ama nisanda ne olur bilemem simdi temmuzda gitcem ins pürüz cikarmaz ya

not aldılarsa kesin o fiyattan yaparlar canım yapmıyorlarsa zorla kesinlikle

Yeni doktor katıldı demek ekibe ..
Mesajını gördükten sonra ınstagramda vardır diye baktım ama bulamadım .
Umarım iyi bi hocadır
Ben Ekim ayında gittiğimde randevumu Aysu hanıma verdiler.ilk tedirgin oldum yeni olduğu için ama baya inceleyen bir doktorla karşılaştım.şuan daha da deneyimlidir.sen nasılsın canım Doğum ne zaman allah izin verirse

Sadece aysu hanım mi ilgilendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…