- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Tempo otele yonlendiriyorlar genelde hastaneŞişli tarafında uygun kalacak yer otel tavsiyeleriniz bar mı?
Ben bir kere muayene oldum kendisine.yarım saate yakın muayene etti dikkatli bir doktor olduğunu düşünüyorum.eylül Ekim gibi geldi sanırım memoriala. yeni bir doktor merkezdeki diğer doktorlara göre.Merhaba şişlide aysu akca tanıyor musunuz tavsiye eder misiniz?
Transferde 3 gece tempo otel de kaldık. Oda kahvaltı 2100 ödedik 2500 demislerdi pazarlık yapın mutlaka. Odalar temiz ve büyüktü. Hizmet çok iyi değildi ama birkaç gün için idare ettik. Transferden sonra otele yürüyerek gittim.Şişli tarafında uygun kalacak yer otel tavsiyeleriniz bar mı?
Canim twst yaptirdin mi güzel sonuçlarını bekliyoruzAslinda kan testim persembe günü ama beklermiyim emin degilim bi ara pazartesi yaptircaktim ama 7. Gün erken biraz kafa karisikligi olabiliyor. Belki salı yaptiririm.
Kizlar temmuz adeti ile ins transfere gidicem güncel transfer ücreti bilgisi olan var mı şubat ayında görüşmüştüm Nisan ayı için 7 bin diye not almışlardi acaba o not hala geçerli olur mu
Yaaa diretmek zorundayım daha önce 3 kere tup bebek denedik direticem ya çok para bilsek olcak hic insan tereddüt etmez ama önümüzü göremiyoruz ki tutmasa yine para lazım direticez artık9.000 tl yeni transfer ücreti. Biz 8250(eski fiyat) diye anlaşmıştık. O fiyatta direttik kabul ettiler. Sizde diretin
Yaaa diretmek zorundayım daha önce 3 kere tup bebek denedik direticem ya çok para bilsek olcak hic insan tereddüt etmez ama önümüzü göremiyoruz ki tutmasa yine para lazım direticez artık
Şubatta 7 bin dediler nisanda gelirsen 7 bin ama ben gidemedim nisanda bi de beni uyardı o zaman şimdi buraya not ediyorum 7 bin diye ama nisanda ne olur bilemem simdi temmuzda gitcem ins pürüz cikarmaz yaAynen öyle malesefkiii bu yolda harcanan paralarla ohhooo
Bu şekilde anlaşmıştık falan dersen sorun etmezler inşallah en kötü 8.250’ye düşsünler750 tl 750 tldir
Hadi hayırlı olsun .Kizlar temmuz adeti ile ins transfere gidicem güncel transfer ücreti bilgisi olan var mı şubat ayında görüşmüştüm Nisan ayı için 7 bin diye not almışlardi acaba o not hala geçerli olur mu
Not aldı diye hatırlıyorum ama zorlucam en kötü Zehra hanıma gidicem kac kere denedik orda herkes tanıyor hastanede beni o derece yaniHadi hayırlı olsun .
Walla not alındıysa onu zorlayın .
Herşey çok pahalı ya , muayene yok bişey yok 5 dklık işlem sonuçta .
O Menekşe Hanım’ı zorlayın
Ayriyetten elinde yeni fiyat bilgilendirme formu olan varsa paylaşsın lütfen
Yeni doktor katıldı demek ekibe ..Ben bir kere muayene oldum kendisine.yarım saate yakın muayene etti dikkatli bir doktor olduğunu düşünüyorum.eylül Ekim gibi geldi sanırım memoriala. yeni bir doktor merkezdeki diğer doktorlara göre.
Şubatta 7 bin dediler nisanda gelirsen 7 bin ama ben gidemedim nisanda bi de beni uyardı o zaman şimdi buraya not ediyorum 7 bin diye ama nisanda ne olur bilemem simdi temmuzda gitcem ins pürüz cikarmaz ya
Cnm yaptirmadim henüz yarin yaptirmayi düşünüyorum insallah heyecanliyim birazCanim twst yaptirdin mi güzel sonuçlarını bekliyoruz
Ayy gercekten mi bana verilen kagitta 7000 yaziyordu ama cok zam gelmis ya daha subatta yeni zamlar gelmisti9.000 tl yeni transfer ücreti. Biz 8250(eski fiyat) diye anlaşmıştık. O fiyatta direttik kabul ettiler. Sizde diretin
Ayy gercekten mi bana verilen kagitta 7000 yaziyordu ama cok zam gelmis ya daha subatta yeni zamlar gelmisti
Hadi ins güzel haberler verCnm yaptirmadim henüz yarin yaptirmayi düşünüyorum insallah heyecanliyim biraz
Zorlucam zaten o 7 bini bile zorla yazdırdım 8 bin demisti dedim ne 8 bini kac kere burda tedavi gördük filan dedim 7 bine zorla indi inmezse Zehra hanımla görüşürümnot aldılarsa kesin o fiyattan yaparlar canım yapmıyorlarsa zorla kesinlikle
Ben Ekim ayında gittiğimde randevumu Aysu hanıma verdiler.ilk tedirgin oldum yeni olduğu için ama baya inceleyen bir doktorla karşılaştım.şuan daha da deneyimlidir.sen nasılsın canım Doğum ne zaman allah izin verirseYeni doktor katıldı demek ekibe ..
Mesajını gördükten sonra ınstagramda vardır diye baktım ama bulamadım .
Umarım iyi bi hocadır
Sadece aysu hanım mi ilgilendiBen Ekim ayında gittiğimde randevumu Aysu hanıma verdiler.ilk tedirgin oldum yeni olduğu için ama baya inceleyen bir doktorla karşılaştım.şuan daha da deneyimlidir.sen nasılsın canım Doğum ne zaman allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?