Zorlucam zaten o 7 bini bile zorla yazdırdım 8 bin demisti dedim ne 8 bini kac kere burda tedavi gördük filan dedim 7 bine zorla indi inmezse Zehra hanımla görüşürüm
İlk randevuyu Aysu hanıma verdiler.ben gönül hanımdan memnun olduğum için onunla devam etmek istedim.aysu hanımı bir kere gördüm ama onu da beğendimSadece aysu hanım mi ilgilendi
Ins canim bu sefer yormadan gelirHadi inşallah bu sefer gelsin bebiş
Hayirli saglikli doğumlar insİlk randevuyu Aysu hanıma verdiler.ben gönül hanımdan memnun olduğum için onunla devam etmek istedim.aysu hanımı bir kere gördüm ama onu da beğendim
Ben de Kasım’da transfer oldum ama hiç adını vs duymadım .Ben Ekim ayında gittiğimde randevumu Aysu hanıma verdiler.ilk tedirgin oldum yeni olduğu için ama baya inceleyen bir doktorla karşılaştım.şuan daha da deneyimlidir.sen nasılsın canım Doğum ne zaman allah izin verirse
Bebek gelişimi nasıl su an peki? Kontrole ne sıklıkla gidiyorsun ve aspirin kullanıyor musunBen de Kasım’da transfer oldum ama hiç adını vs duymadım .
Fiziksel görüntüsü nasıl bilmiyorum ama transfer öncesi bazen Yücel Hoca’nın yanında muayenelere katılan zayıf kısa saçlı bi kadın vardı acaba o mu ..
Şimdilik çok şükür iyiyim .
Zaman su misali akıp gitmiş onca stres geride kalıyor zannediyoruz ama her aşama başlı başına heyecan ..
Ben 30. Haftayı devirdim çok şükür ama plesanta yaşlanması çıktı . Bu da bebekte gelişim geriliğine sebebiyet berebilen bir durum .
Dua ediyorum , kafama takmamaya özen gösteriyorum bakalım Rabbim’den tek dileğim benim gibi bekleyen tüm anne adayları sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşAllah
Sen nasılsın peki ?
Pazartesi muayene günüm…Bebek gelişimi nasıl su an peki? Kontrole ne sıklıkla gidiyorsun ve aspirin kullanıyor musun
Gelişim iyi ki masallah önde gibi benim erken doğum yapacağım kesindi en bastan doktorum hep 2500 geçersek yeter derdi hiç stres yapma kilo alımı dursa bile çok sıkı nst ile takip edilir aspirin kullanmanın yan etkisi maalesef plasenta kireclenmesi yapabiliyor nst çekmeye başladılar miPazartesi muayene günüm…
32+ 1 ‘de 2.200 dü,
33+ 3’ de 2.327 idi .
Yani 9 günde 127 gr almış ..
Durum stabil gibi bişey ..
Günlük Oksapar 0,4 ve 2 günde 1, 150 mg Ecoprin kullanıyorum .
Pazartesi bakalım ne çıkacak
Bana da doktorum kan sulandırıcı kullanarak bu riski en aza düşürüyoruz dedi .Gelişim iyi ki masallah önde gibi benim erken doğum yapacağım kesindi en bastan doktorum hep 2500 geçersek yeter derdi hiç stres yapma kilo alımı dursa bile çok sıkı nst ile takip edilir aspirin kullanmanın yan etkisi maalesef plasenta kireclenmesi yapabiliyor nst çekmeye başladılar mi
Aspirinin kireçlenme yaptığını çok okudum ama kan akışını sağlıyor her ilaçta bir risk olduğu gibi aspirinde de var benimde ilk bebegim plasenta sorunu yasadigim için aspirin kullanmak zorundayım her gebelikte aspirinin boyle bi yan etkisi olabiliyor ama masallah gelişimi güzel moral bozcak durum yokBana da doktorum kan sulandırıcı kullanarak bu riski en aza düşürüyoruz dedi .
Plesantanın kan akışını sağlıklı şekilde sağlıyor dedi .
Bi tezatlık var
NST’ye 20 Haziran’da gireceğim yani ;
34+5
Bana da doktorum kan sulandırıcı kullanarak bu riski en aza düşürüyoruz dedi .
Plesantanın kan akışını sağlıklı şekilde sağlıyor dedi .
Bi tezatlık var
NST’ye 20 Haziran’da gireceğim yani ;
34+5
Aspirin derken buna Oksapar ‘da dahil mi acaba ?Aspirinin kireçlenme yaptığını çok okudum ama kan akışını sağlıyor her ilaçta bir risk olduğu gibi aspirinde de var benimde ilk bebegim plasenta sorunu yasadigim için aspirin kullanmak zorundayım her gebelikte aspirinin boyle bi yan etkisi olabiliyor ama masallah gelişimi güzel moral bozcak durum yok
Bebeğinin kilosu haftasına göre gayet iyi canım.doktorun en iyi zamanı ayarlar inşallah.benimde geçtiğimiz Pazartesi 35+3 te kilosu 2780 gr dı.yarın yine kontrol ve nst var.rabbim nasip ederse inşallah Haziran sonuna denk gelecek Doğum büyük ihtimal.Ben de Kasım’da transfer oldum ama hiç adını vs duymadım .
Fiziksel görüntüsü nasıl bilmiyorum ama transfer öncesi bazen Yücel Hoca’nın yanında muayenelere katılan zayıf kısa saçlı bi kadın vardı acaba o mu ..
Şimdilik çok şükür iyiyim .
Zaman su misali akıp gitmiş onca stres geride kalıyor zannediyoruz ama her aşama başlı başına heyecan ..
Ben 30. Haftayı devirdim çok şükür ama plesanta yaşlanması çıktı . Bu da bebekte gelişim geriliğine sebebiyet berebilen bir durum .
Dua ediyorum , kafama takmamaya özen gösteriyorum bakalım Rabbim’den tek dileğim benim gibi bekleyen tüm anne adayları sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşAllah
Sen nasılsın peki ?
Canım ..Bebeğinin kilosu haftasına göre gayet iyi canım.doktorun en iyi zamanı ayarlar inşallah.benimde geçtiğimiz Pazartesi 35+3 te kilosu 2780 gr dı.yarın yine kontrol ve nst var.rabbim nasip ederse inşallah Haziran sonuna denk gelecek Doğum büyük ihtimal.
Hayir aspirin için biliyorum bu konuyuAspirin derken buna Oksapar ‘da dahil mi acaba ?
Evt cnm sonucum 164
Evt cnm sonucum 164hamdolsun Rabbime. Ama temkinliyim tabi daha once dis gebelik yasadigim icin. Cuma tekrar verecegım insallah guzelikle artar. Darisi sana ve tüm isteyen arkadaşlara
Evt cnm tam 9. Günüm. Cok cok teskkur ederim. Sen de guzel haberler vereceksin insallah cnmAyy çok şüküüüürçok mutlu oldum çokkkk inşallah sağlıkla artar 9. Günün dimi tam bugün
Evt cnm tam 9. Günüm. Cok cok teskkur ederim. Sen de guzel haberler vereceksin insallah cnmTüm isteyenlere nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?