Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de Kasım’da transfer oldum ama hiç adını vs duymadım .
Fiziksel görüntüsü nasıl bilmiyorum ama transfer öncesi bazen Yücel Hoca’nın yanında muayenelere katılan zayıf kısa saçlı bi kadın vardı acaba o mu ..

Şimdilik çok şükür iyiyim .
Zaman su misali akıp gitmiş onca stres geride kalıyor zannediyoruz ama her aşama başlı başına heyecan ..

Ben 30. Haftayı devirdim çok şükür ama plesanta yaşlanması çıktı . Bu da bebekte gelişim geriliğine sebebiyet berebilen bir durum .
Dua ediyorum , kafama takmamaya özen gösteriyorum bakalım Rabbim’den tek dileğim benim gibi bekleyen tüm anne adayları sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşAllah

Sen nasılsın peki ?

Bebek gelişimi nasıl su an peki? Kontrole ne sıklıkla gidiyorsun ve aspirin kullanıyor musun

Bebek gelişimi nasıl su an peki? Kontrole ne sıklıkla gidiyorsun ve aspirin kullanıyor musun
Pazartesi muayene günüm…
32+ 1 ‘de 2.200 dü,
33+ 3’ de 2.327 idi .

Yani 9 günde 127 gr almış ..
Durum stabil gibi bişey ..
Günlük Oksapar 0,4 ve 2 günde 1, 150 mg Ecoprin kullanıyorum .
Pazartesi bakalım ne çıkacak

Gelişim iyi ki masallah önde gibi benim erken doğum yapacağım kesindi en bastan doktorum hep 2500 geçersek yeter derdi hiç stres yapma kilo alımı dursa bile çok sıkı nst ile takip edilir aspirin kullanmanın yan etkisi maalesef plasenta kireclenmesi yapabiliyor nst çekmeye başladılar mi

Bana da doktorum kan sulandırıcı kullanarak bu riski en aza düşürüyoruz dedi .
Plesantanın kan akışını sağlıklı şekilde sağlıyor dedi .
Bi tezatlık var

NST’ye 20 Haziran’da gireceğim yani ;
34+5

Aspirinin kireçlenme yaptığını çok okudum ama kan akışını sağlıyor her ilaçta bir risk olduğu gibi aspirinde de var benimde ilk bebegim plasenta sorunu yasadigim için aspirin kullanmak zorundayım her gebelikte aspirinin boyle bi yan etkisi olabiliyor ama masallah gelişimi güzel moral bozcak durum yok

Aspirin derken buna Oksapar ‘da dahil mi acaba ?

Bebeğinin kilosu haftasına göre gayet iyi canım.doktorun en iyi zamanı ayarlar inşallah.benimde geçtiğimiz Pazartesi 35+3 te kilosu 2780 gr dı.yarın yine kontrol ve nst var.rabbim nasip ederse inşallah Haziran sonuna denk gelecek Doğum büyük ihtimal.

Canım ..
Rabbim hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin .

Eğer yanlış hatılamıyorsam , senin transfer benden önceydi eylül sonumuydu ne , hatta doktorun gönül hocaydı ve embriyo kaliten de bayağı iyiydi

Evt cnm sonucum 164 hamdolsun Rabbime. Ama temkinliyim tabi daha once dis gebelik yasadigim icin. Cuma tekrar verecegım insallah guzelikle artar. Darisi sana ve tüm isteyen arkadaşlara

Ayy çok şüküüüür çok mutlu oldum çokkkk inşallah sağlıkla artar 9. Günün dimi tam bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…