Bana da aynisini demislerdi cnm benim doktorum da aradi o da ayni seyleri söyledi belki senin doktor da ikinci tahlilden sonra ararDoktorum aramadı ama hemşire aradı kuzu. Değeriniz çok güzel fakat kesinleştirmek adına 2 gün sonra tekrar verelim kanı ona göre tekrar konuşalım dedi. Sana ne dediler ne zaman gideceksin
Bana da aynisini demislerdi cnm benim doktorum da aradi o da ayni seyleri söyledi belki senin doktor da ikinci tahlilden sonra arar. Ay cnm cok gec tarihe verdiler ya 7 temmuz ondan önce baska bi yere gitmeyi düşünüyorum
Kese vajinal bakilirsa beta hcg 1000-2000 arasi, karindan bakilirsa 2000 den sonra gozüküyor bildigim kadarıyla. Ben de aradayim bi de ücüncü tahlili yaptirsam mi diye de arada kaldim. Hemsire daha yaptirmana gerek yok dedi ama ben merak ediyorumBüyük ihtimalle canım bugün belki izinliydi doktorumuz falan diye düşündük biz. Aaa çok geç gerçekteninsan bekleyebilir mi o kadar kesin bana da bayramdan sonra falan dicekler herhalde Kese ne zaman görülüyo öncesinde kadın doğuma gideriz
Kese vajinal bakilirsa beta hcg 1000-2000 arasi, karindan bakilirsa 2000 den sonra gozüküyor bildigim kadarıyla. Ben de aradayim bi de ücüncü tahlili yaptirsam mi diye de arada kaldim. Hemsire daha yaptirmana gerek yok dedi ama ben merak ediyorumsana da bayram arefesine gün verirler cnm sanırım.
Aynen ikisi de gorünsün diye oyle yapiyolar cnm ya guzellikle gorünsunlerde bekkeriz sorun yokİnsan merak ediyo tabi ne kadar yükseldi diyesanırım hem kese hem kalp atışı duyulur sen gittiğinde? İkisini bir görmek için mi o kadar geç acaba
Aynen ikisi de gorünsün diye oyle yapiyolar cnm ya guzellikle gorünsunlerde bekkeriz sorun yok
Canım ya cok tesekkür ederim. Darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun.
Kaç çıktı canım.arkadaşımında yüksek çıkıyordu sürekliTransfer öncesi prolaktin yüksekliği yaşayan var mı
Sen başladın mı cnm? Benim tedaviden 10 ay once falan bi yukselmisti biraz adet gecikmesi yapmisti sonra duzeldiTransfer öncesi prolaktin yüksekliği yaşayan var mı
Amin canım İnşaAllahCanım ya cok tesekkür ederim. Darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun.
Sen de gidecektin tekrardan karar verdin mi
Insallah hic gerek kalmaz tekrar bir ameliyata cnm rahim filmi mi istiyolar tekrardanAmin canım İnşaAllah
Ben şuan beklemedeyim 3 ay daha beklemem gerekiyor iyileşme açısından bakalım inş iyileşme olur yoksa tekrardan bir ameliyat söz konusu olabilir
Amin canımInsallah hic gerek kalmaz tekrar bir ameliyata cnm rahim filmi mi istiyolar tekrardan
Canım çok geçmiş olsun.bu istmosel tekrarlayan bir şey mi, inşallah gerek kalmaz başka operasyona.Amin canım
rahim filmi ameliyat öncesi çekildim onda gözükmedi çok fazla istmosel. O yüzden tekrar isterler mi bilmiyorum istemesinlerde artık 4 kez çekildim 10 senede
26 cikmis ama göğsüm dolu hissediyorumKaç çıktı canım.arkadaşımında yüksek çıkıyordu sürekli
Ilac verdiler mi cnm? Adetimi bekliyorum ins adetle baslicamSen başladın mı cnm? Benim tedaviden 10 ay once falan bi yukselmisti biraz adet gecikmesi yapmisti sonra duzeldi
Yok cnm benim de 28 di hatta ama onemli degilmis bu kadarlık bir yukselme. Yani seninki de kafana takacagin bir oran degil. Hadi insallah hersey kolaylıkla ilerlesinIlac verdiler mi cnm? Adetimi bekliyorum ins adetle baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?