Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Doktorum aramadı ama hemşire aradı kuzu. Değeriniz çok güzel fakat kesinleştirmek adına 2 gün sonra tekrar verelim kanı ona göre tekrar konuşalım dedi. Sana ne dediler ne zaman gideceksin
Bana da aynisini demislerdi cnm benim doktorum da aradi o da ayni seyleri söyledi belki senin doktor da ikinci tahlilden sonra arar. Ay cnm cok gec tarihe verdiler ya 7 temmuz ondan önce baska bi yere gitmeyi düşünüyorum

Bana da aynisini demislerdi cnm benim doktorum da aradi o da ayni seyleri söyledi belki senin doktor da ikinci tahlilden sonra arar. Ay cnm cok gec tarihe verdiler ya 7 temmuz ondan önce baska bi yere gitmeyi düşünüyorum

Büyük ihtimalle canım bugün belki izinliydi doktorumuz falan diye düşündük biz. Aaa çok geç gerçekten insan bekleyebilir mi o kadar kesin bana da bayramdan sonra falan dicekler herhalde Kese ne zaman görülüyo öncesinde kadın doğuma gideriz

Kese vajinal bakilirsa beta hcg 1000-2000 arasi, karindan bakilirsa 2000 den sonra gozüküyor bildigim kadarıyla. Ben de aradayim bi de ücüncü tahlili yaptirsam mi diye de arada kaldim. Hemsire daha yaptirmana gerek yok dedi ama ben merak ediyorum sana da bayram arefesine gün verirler cnm sanırım.

İnsan merak ediyo tabi ne kadar yükseldi diye sanırım hem kese hem kalp atışı duyulur sen gittiğinde? İkisini bir görmek için mi o kadar geç acaba

Ya kızlar bana hiç bildirim gelmemiş Bi saattir sayfayı arıyorum zor buldum

V venuskiz cukulatam sırf sizin için girdim sayfaya nasıl sevindim anlatamam sağlıkla ilerlesin İnşaAllah
Canım ya cok tesekkür ederim. Darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun.
Sen de gidecektin tekrardan karar verdin mi

Canım ya cok tesekkür ederim. Darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun.
Sen de gidecektin tekrardan karar verdin mi
Amin canım İnşaAllah
Ben şuan beklemedeyim 3 ay daha beklemem gerekiyor iyileşme açısından bakalım inş iyileşme olur yoksa tekrardan bir ameliyat söz konusu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…