Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım çok geçmiş olsun.bu istmosel tekrarlayan bir şey mi, inşallah gerek kalmaz başka operasyona.
Sağol canım Tekrarlama değilde iyilişmesine bağlı benim şikayetlerim %30-40 oranında azaldı ama tam anlamıyla geçmedi normal Bi yara düşün dedi kolumuzdaki gibi izi illa kalıyomuş ve içeride olduğu için iyileşmesi zaman alıyormuş martta oldum ameliyat Eylül gibi gidicem kontrole Ahmet hocaya bakalım ne diyecek. Yücel hoca temmuzda adetin 10.gel dedi ama bayram tatili giriyor araya nasıl olur bilmem artık

Yücel hoca da mı kontrol icin cagirdi cnm

Merhabalar Semra kahraman hocanın adını çok duyuyorum. Diğer tüp bebek tedavilerinden farklı olarak ne yapıyor? Fiyat 17,5 bin TL neredeyse aynı fiyatlar.

Merhabalar Semra kahraman hocanın adını çok duyuyorum. Diğer tüp bebek tedavilerinden farklı olarak ne yapıyor? Fiyat 17,5 bin TL neredeyse aynı fiyatlar.
Semra hoca merkezin başkanı yani ekibinde doktorlar var. Herkesin tedavi yöntemi farkli tabii sikayetler farkli olunca. Ama baştan savma bir iş yapmıyorlar onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…