- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
InsAllah cnm Rabbim hepimize saglikla kolaylıkla nasip etsinYok cnm benim de 28 di hatta ama onemli degilmis bu kadarlık bir yukselme. Yani seninki de kafana takacagin bir oran degil. Hadi insallah hersey kolaylıkla ilerlesin
Sağol canım Tekrarlama değilde iyilişmesine bağlı benim şikayetlerim %30-40 oranında azaldı ama tam anlamıyla geçmedi normal Bi yara düşün dedi kolumuzdaki gibi izi illa kalıyomuş ve içeride olduğu için iyileşmesi zaman alıyormuş martta oldum ameliyat Eylül gibi gidicem kontrole Ahmet hocaya bakalım ne diyecek. Yücel hoca temmuzda adetin 10.gel dedi ama bayram tatili giriyor araya nasıl olur bilmem artıkCanım çok geçmiş olsun.bu istmosel tekrarlayan bir şey mi, inşallah gerek kalmaz başka operasyona.
Benim 29.98 çıkmıştı önemli değil dediler ilaç vermediler. Çok şükür tedavimde olumlu oldu26 cikmis ama göğsüm dolu hissediyorum
Yücel hoca da mı kontrol icin cagirdi cnmSağol canım Tekrarlama değilde iyilişmesine bağlı benim şikayetlerim %30-40 oranında azaldı ama tam anlamıyla geçmedi normal Bi yara düşün dedi kolumuzdaki gibi izi illa kalıyomuş ve içeride olduğu için iyileşmesi zaman alıyormuş martta oldum ameliyat Eylül gibi gidicem kontrole Ahmet hocaya bakalım ne diyecek. Yücel hoca temmuzda adetin 10.gel dedi ama bayram tatili giriyor araya nasıl olur bilmem artık
Cnm ne alemdesin nasıl gidiyor bakalım gidicek misin bu hafta doktoraBenim 29.98 çıkmıştı önemli değil dediler ilaç vermediler. Çok şükür tedavimde olumlu oldu
Evet canım yücel hoca sağolsun bu dönemde çok ilgilendi Ahmet hocaya gitmeden bakalım dedi aradaYücel hoca da mı kontrol icin cagirdi cnm
Anladım cnm Yucel hoca cok titiz her konuda her ayrintıya dikkat ediyor.Evet canım yücel hoca sağolsun bu dönemde çok ilgilendi Ahmet hocaya gitmeden bakalım dedi arada
Cnm ne alemdesin nasıl gidiyor bakalım gidicek misin bu hafta doktora
Aynen canım sağolsun valla iyice emin olmadan başlamayalım diyorAnladım cnm Yucel hoca cok titiz her konuda her ayrintıya dikkat ediyor.
Yaa sizin venüsle aynı gün müydü test günleriniz çok heyecanlı bekleyişlerÇok gitmek istiyorumm ama kararda veremiyorum gidicem büyük ihtimalle perşembe yada cuma, sen ne düşünüyosun
2 gün vardı aramızda yanılmıyosamYaa sizin venüsle aynı gün müydü test günleriniz çok heyecanlı bekleyişler
Cok sukur cnm saglikla kucaklaBenim 29.98 çıkmıştı önemli değil dediler ilaç vermediler. Çok şükür tedavimde olumlu oldu
Amin canım2 gün vardı aramızda yanılmıyosam
Kesinlikle çok heyecanlı , Allahım seninde , tüm kızlarında pozitiflerini göstersin bize burda inşallahh
Ben de persembe gitmek istiyorum canım bakalım. Aramızda 3 gun var benim pazartesi senin persembeydi yanilmiyorsamÇok gitmek istiyorumm ama kararda veremiyorum gidicem büyük ihtimalle perşembe yada cuma, sen ne düşünüyosun
Ben de persembe gitmek istiyorum canım bakalım. Aramızda 3 gun var benim pazartesi senin persembeydi yanilmiyorsamrandevularimizida 1 gün arayla verdiler
Cnm senin doktorun kimdiAynen canım doğru 9’u perşembe
Yaa evet bana daha geçe verirdi büyük ihtimalle ama bayram dolayı
Cnm senin doktorun kimdi
Semra hoca merkezin başkanı yani ekibinde doktorlar var. Herkesin tedavi yöntemi farkli tabii sikayetler farkli olunca. Ama baştan savma bir iş yapmıyorlar onu biliyorumMerhabalar Semra kahraman hocanın adını çok duyuyorum. Diğer tüp bebek tedavilerinden farklı olarak ne yapıyor? Fiyat 17,5 bin TL neredeyse aynı fiyatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?