cukulatam cnm napıyorsun. Benim randevumu 5 temmuza cektiler. Nornalde 7 temmuzdu. Yücel bey izne cikacakmis. Seni de aradılar mı?
Evt düsmesine sevindim aslında ama erken mi olur diye de pimpiriklenmiyo degilim.Aa öyle mi yok canım beni aramadılar. Umut bey çıkmıyor demekki izneoh 2 gün daha düşmüş oldu ne güzel doktora gittin mi
Evt düsmesine sevindim aslında ama erken mi olur diye de pimpiriklenmiyo degilim.Yok cnm gitmedim normalde yarin gitmeyi duşünüyorum. Sen naaptin
Haklısın cnm bi kac gün icin de gitmeye degmez gibi dusünüyo insan ama kese icin normal bence gidebilirsin. Bi de bu hesaplama olayi farkli sitelerde farkli cikiyor biraz kafam karisti acikcasi transfer gününü 15 gün sayarsak blast embriyo icin artı 2 gün eklememiz gerekiyor mantıken.2 günden bişey olmaz bence yaBen hala kararsızım Blastokist transferine göre 5+4 şuan 6. Haftayı falan beklesem mi diyorum. 6. Haftayı beklerken 8’ine de baya yaklaşmış olucam onu beklerim diyorum o yüzden kararsızım
Haklısın cnm bi kac gün icin de gitmeye degmez gibi dusünüyo insan ama kese icin normal bence gidebilirsin. Bi de bu hesaplama olayi farkli sitelerde farkli cikiyor biraz kafam karisti acikcasi transfer gününü 15 gün sayarsak blast embriyo icin artı 2 gün eklememiz gerekiyor mantıken.
Selamlar, hayırlı olsun ikinizin de hamileliği:) etiketleuemedim ama anladiniz siz:) hamilelik haftasını transferden bağımsız son adet tarihinize Göre hesaplayın. Günüyle anormal farklılık yoksa gideceğiniz tüm doktorlar bu şekilde kabul edecek çünkü. 6+ olmadan doktora gitmeyin derim. Ağrınız siziniz sanciniz yoksa 6+2 leri bekleyin gidince kalp atışı duyma ihtimaliniz de olsun. Hattta kilolu değilseniz karindan da rahatça görülür kalp atışı. Ama alttan muayenede de bir risk yok, zaten Memorial o şekilde bakıyor. Tedirgin olmayın diye uaziyorum bilmiyorsaniz egerOf evet belki bende giderim yarın bilemedim
Şu hesaplamalarıda hiç bilemiyorum yeni yeni öğreniyorum bi siteden baktım işte bende orda 5+4 cıkıyor. Fakat son adet tarihine göre daha küçük çıkıyor. Doktorlarda hep son adet tarihine göre hesaplıyorlarmış ama genelde tüple olanlar önden gidiyormuş. Yani blastokist transfer tarihine göre bakmamız normal o zaman
Cevabinız icim tesekkürler. Benim son adet tarihine göre hesap olmuuyor cünkü dogal siklusda yumurtam cok gec catladi bu yuzden cok gec transfer yapıldi. Yani ben mecburen transfer tarihine göre hesaplama yapmam gerek gidince doktora soracagım unutmassamSelamlar, hayırlı olsun ikinizin de hamileliği:) etiketleuemedim ama anladiniz siz:) hamilelik haftasını transferden bağımsız son adet tarihinize Göre hesaplayın. Günüyle anormal farklılık yoksa gideceğiniz tüm doktorlar bu şekilde kabul edecek çünkü. 6+ olmadan doktora gitmeyin derim. Ağrınız siziniz sanciniz yoksa 6+2 leri bekleyin gidince kalp atışı duyma ihtimaliniz de olsun. Hattta kilolu değilseniz karindan da rahatça görülür kalp atışı. Ama alttan muayenede de bir risk yok, zaten Memorial o şekilde bakıyor. Tedirgin olmayın diye uaziyorum bilmiyorsaniz eger
Selamlar, hayırlı olsun ikinizin de hamileliği:) etiketleuemedim ama anladiniz siz:) hamilelik haftasını transferden bağımsız son adet tarihinize Göre hesaplayın. Günüyle anormal farklılık yoksa gideceğiniz tüm doktorlar bu şekilde kabul edecek çünkü. 6+ olmadan doktora gitmeyin derim. Ağrınız siziniz sanciniz yoksa 6+2 leri bekleyin gidince kalp atışı duyma ihtimaliniz de olsun. Hattta kilolu değilseniz karindan da rahatça görülür kalp atışı. Ama alttan muayenede de bir risk yok, zaten Memorial o şekilde bakıyor. Tedirgin olmayın diye uaziyorum bilmiyorsaniz eger
Evet vajinal oluyorCevabinız icim tesekkürler. Benim son adet tarihine göre hesap olmuuyor cünkü dogal siklusda yumurtam cok gec catladi bu yuzden cok gec transfer yapıldi. Yani ben mecburen transfer tarihine göre hesaplama yapmam gerek gidince doktora soracagım unutmassambu arada Memorial da ilk gebelik kontrolü mutlaka vajinal mi oluyor?
Canım peki beklenen adet tarihinden kaç gün önce transferin oldu benim iki transferdede test günüm adet günüme denk gelmişti 9.gün yaniCevabinız icim tesekkürler. Benim son adet tarihine göre hesap olmuuyor cünkü dogal siklusda yumurtam cok gec catladi bu yuzden cok gec transfer yapıldi. Yani ben mecburen transfer tarihine göre hesaplama yapmam gerek gidince doktora soracagım unutmassambu arada Memorial da ilk gebelik kontrolü mutlaka vajinal mi oluyor?
Cnm şöyle zaten devamli yumurta kontrolü yapilip en sonunda catlatma ignesi vuruldugu icin ben adet tarihimi catlatma ignesinin vurulduktan 1.5 gün sonra uzerine 14 gün sayarak hesapladımCanım peki beklenen adet tarihinden kaç gün önce transferin oldu benim iki transferdede test günüm adet günüme denk gelmişti 9.gün yani
Normali bu mu acaba senin belkide hep böyle mi çatlıyor o zaman satı baz alabilirsin yanlış mı anladımCnm şöyle zaten devamli yumurta kontrolü yapilip en sonunda catlatma ignesi vuruldugu icin ben adet tarihimi catlatma ignesinin vurulduktan 1.5 gün sonra uzerine 14 gün sayarak hesapladım
o gün de yine test tairihime denk geldi.
Cnm herkes yumurta catladiktan 14 gün sonra mutlaka regl oluyor. Yani igneyi vurulduktan 36 saat sonra yumurta catliyor. Uzerine 14 gün sonra adet oluyorsun. Son adet tarihini yine baz alamiyoruz cnm ben cünkü mesela kimisi adetin 16. Günü transfer olur kimisi 26. Günü arada 10 gün fark var. Ama tabi normal 28 günlük dongüye göre yumurtasi catlamissa ve transfer olmussa o zaman son adet tarihinden hesaplayabiliriz. Biraz karisık anlattim cnm sanırımNormali bu mu acaba senin belkide hep böyle mi çatlıyor o zaman satı baz alabilirsin yanlış mı anladım
Yok yumurta bazende çatlamıyor ama döngü normal devam edebiliyor demişti dr geç çatlasada adet günü gününde olunuyor diye duymuştum o yüzden dedim yani adetlerin çok çok düzensiz değilse diye diyorum karışık işlerCnm herkes yumurta catladiktan 14 gün sonra mutlaka regl oluyor. Yani igneyi vurulduktan 36 saat sonra yumurta catliyor. Uzerine 14 gün sonra adet oluyorsun. Son adet tarihini yine baz alamiyoruz cnm ben cünkü mesela kimisi adetin 16. Günü transfer olur kimisi 26. Günü arada 10 gün fark var. Ama tabi normal 28 günlük dongüye göre yumurtasi catlamissa ve transfer olmussa o zaman son adet tarihinden hesaplayabiliriz. Biraz karisık anlattim cnm sanırım
Benim adetler duzensiz degildi de cnm aslında sanırım yumurta toplamada yuklenen hormonlar dolayisiyla saştı biraz yumurtalar inat etti gec büyüdü transfer zamanındaYok yumurta bazende çatlamıyor ama döngü normal devam edebiliyor demişti dr geç çatlasada adet günü gününde olunuyor diye duymuştum o yüzden dedim yani adetlerin çok çok düzensiz değilse diye diyorum karışık işler
Hemde ne ordinaryusBenim adetler duzensiz degildi de cnm aslında sanırım yumurta toplamada yuklenen hormonlar dolayisiyla saştı biraz yumurtalar inat etti gec büyüdü transfer zamanındahic sorma cidden karisik isler. Ama normal gebelik yaşayanlara göre ordinaryus gibi bilgi sahibiyiz
Ben adetin 30. günü transfer oldum. Yani sata göre gebelik haftası belirlenseydi epey büyük olurdu bebekCnm herkes yumurta catladiktan 14 gün sonra mutlaka regl oluyor. Yani igneyi vurulduktan 36 saat sonra yumurta catliyor. Uzerine 14 gün sonra adet oluyorsun. Son adet tarihini yine baz alamiyoruz cnm ben cünkü mesela kimisi adetin 16. Günü transfer olur kimisi 26. Günü arada 10 gün fark var. Ama tabi normal 28 günlük dongüye göre yumurtasi catlamissa ve transfer olmussa o zaman son adet tarihinden hesaplayabiliriz. Biraz karisık anlattim cnm sanırım
Cok guzel anlattin cnm ben Memorial bunu nasil hesaplıyor onu merak ediyordum acikcasi ve aydinliga kavustuBen adetin 30. günü transfer oldum. Yani sata göre gebelik haftası belirlenseydi epey büyük olurdu bebekdoktorum şu şekilde hesapladı. 19 aralık transfer günüm. Embriyo 5. gün embriyosu. Yani aslında döllenme 14 aralıkta gerçekleşti diye düşündü. Adetin 14. günü yumurtlamam gerekiyordu onun için son adet tarihim 30 kasım. Umarım anlatabilmişimdir
Amin cnm sagolasınHemde ne ordinaryus1 ay sonra ortaya çıkar artık nasıl Hesap yapılacağı sağlıkla büyüsün kuzucuk,
O zaman bu hesaplamaya göre benim sat tutuyorBen adetin 30. günü transfer oldum. Yani sata göre gebelik haftası belirlenseydi epey büyük olurdu bebekdoktorum şu şekilde hesapladı. 19 aralık transfer günüm. Embriyo 5. gün embriyosu. Yani aslında döllenme 14 aralıkta gerçekleşti diye düşündü. Adetin 14. günü yumurtlamam gerekiyordu onun için son adet tarihim 30 kasım. Umarım anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?