Benim tutmuyor gercegi 11 mayıs bu hesaba göre 19 mayısO zaman bu hesaplamaya göre benim sat tutuyor9’unda transfer oldum 5. Gün 9-5=4 haziran. 4 hazirandan 14 gün geri git tam son adet tarihime denk geliyor Hadi bakalııım hahahha
Benim tutmuyor gercegi 11 mayıs bu hesaba göre 19 mayısartik son adet tarihim 19 mayıs
Senin kontrolün yarın mı cnmBenim tutmuyor gercegi 11 mayıs bu hesaba göre 19 mayısartik son adet tarihim 19 mayıs
Aynen cnm aksama dogruSenin kontrolün yarın mı cnm
Bnde Memorial Şişli düşünüyorum Ekim gibi gidicemmerhaba ben de Şişli memorial da başlamayı düşünüyorum. Doktor öneriniz var mı? Genetik ücreti ne kadar oluyor? Kredi kartına taksit imkanları var mı acaba? Bir de geldiğimde kalabileceğim yakın bir otel pansiyon biliyor musunuz?
Bnm doktorum yücel bey ben çok memnunum. 295 dolar pgt ücreti taksit olmuyor diye biliyorummerhaba ben de Şişli memorial da başlamayı düşünüyorum. Doktor öneriniz var mı? Genetik ücreti ne kadar oluyor? Kredi kartına taksit imkanları var mı acaba? Bir de geldiğimde kalabileceğim yakın bir otel pansiyon biliyor musunuz?
Bana yücel bey temmuzda gel dedi adetin 10. Günü ameliyat kontrolü yapalım dedi tekrardan bayramın 3.gğnüne denk geliyo Bi arayıp sorcam hastaneyi orada mı diye yoksa Bi dahaki adetle giderim şehir dışında olmazsamKizlar ben önümüzdeki hafta adet olcam bayram tatiline denk geliyor belli bir doktorum olmucak sanırım nobet usulü olur dmi bayramda
Aynen cnm aksama dogru
Kizlar ben önümüzdeki hafta adet olcam bayram tatiline denk geliyor belli bir doktorum olmucak sanırım nobet usulü olur dmi bayramda
Bana yücel bey temmuzda gel dedi adetin 10. Günü ameliyat kontrolü yapalım dedi tekrardan bayramın 3.gğnüne denk geliyo Bi arayıp sorcam hastaneyi orada mı diye yoksa Bi dahaki adetle giderim şehir dışında olmazsam
Kendi laboratuvarları olduğu için daha hızlı ve doğru sonuç alınabilir. Yaş kaçtı acaba?Bana yücel bey temmuzda gel dedi adetin 10. Günü ameliyat kontrolü yapalım dedi tekrardan bayramın 3.gğnüne denk geliyo Bi arayıp sorcam hastaneyi orada mı diye yoksa Bi dahaki adetle giderim şehir dışında olmazsam
Alıntı yanlış oldu galibaKendi laboratuvarları olduğu için daha hızlı ve doğru sonuç alınabilir. Yaş kaçtı acaba?
Ins doktorlarımız orda olur yaBana yücel bey temmuzda gel dedi adetin 10. Günü ameliyat kontrolü yapalım dedi tekrardan bayramın 3.gğnüne denk geliyo Bi arayıp sorcam hastaneyi orada mı diye yoksa Bi dahaki adetle giderim şehir dışında olmazsam
Ins cnm cok tesekkur ederim sende ins sorunsuz cok güzel bir gebelik geçirirsinGüzel haberlerle gel canım
İnşallah süreciniz çiçek gibi geçsin kızlar
Ins cnm cok tesekkur ederim sende ins sorunsuz cok güzel bir gebelik geçirirsin
Arayıp Bi sorsam aslında iyi olacakIns doktorlarımız orda olur ya
Kiz ararsan beril hocayı da sorsanaArayıp Bi sorsam aslında iyi olacak
Günseli Özdemir’i tavsiye ederim ben de.merhaba ben de Şişli memorial da başlamayı düşünüyorum. Doktor öneriniz var mı? Genetik ücreti ne kadar oluyor? Kredi kartına taksit imkanları var mı acaba? Bir de geldiğimde kalabileceğim yakın bir otel pansiyon biliyor musunuz?
Canım noldu neden olumsuzKızlar malesef benim olumsuz cok üzgünüm. Hakkimızda hayırlisı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?