Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

merhaba ben de Şişli memorial da başlamayı düşünüyorum. Doktor öneriniz var mı? Genetik ücreti ne kadar oluyor? Kredi kartına taksit imkanları var mı acaba? Bir de geldiğimde kalabileceğim yakın bir otel pansiyon biliyor musunuz?

Bnde Memorial Şişli düşünüyorum Ekim gibi gidicem

Kizlar ben önümüzdeki hafta adet olcam bayram tatiline denk geliyor belli bir doktorum olmucak sanırım nobet usulü olur dmi bayramda

Bnm doktorum yücel bey ben çok memnunum. 295 dolar pgt ücreti taksit olmuyor diye biliyorum

Kizlar ben önümüzdeki hafta adet olcam bayram tatiline denk geliyor belli bir doktorum olmucak sanırım nobet usulü olur dmi bayramda
Bana yücel bey temmuzda gel dedi adetin 10. Günü ameliyat kontrolü yapalım dedi tekrardan bayramın 3.gğnüne denk geliyo Bi arayıp sorcam hastaneyi orada mı diye yoksa Bi dahaki adetle giderim şehir dışında olmazsam

Aynen cnm aksama dogru

Güzel haberlerle gel canım

İnşallah süreciniz çiçek gibi geçsin kızlar

Kendi laboratuvarları olduğu için daha hızlı ve doğru sonuç alınabilir. Yaş kaçtı acaba?

Ins doktorlarımız orda olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…