Canım ya geçmiş olsun çok üzüldümKesenin büyügünün ici bos kucuk kese de ise ici dolu fakat kalp atisi göremedi Yucel bey. Cok düsük ihtimal dedi olmasi artik. Bekliycez vucut kendi mi atacak kürtaj mi olmam gerekecek belli degil henüz insallah kendi atar. Ilacları biraktirdi doktor.
Küçük büyük kese derken ikiz mi yoksa yolk sac mı6+6 ymis transfer tarihine göre. Ama büyuk kese 7 haftalik kucugu de 6+3 dedi
Iki kese var cift embriyo transfer olmustum ben cnm. Birinin ici boş tamamen digerinde de kalp atisi yokKüçük büyük kese derken ikiz mi yoksa yolk sac mı
Ay inanmıyorum ya niye böyle oldu kiIki kese var cift embriyo transfer olmustum ben cnm. Birinin ici boş tamamen digerinde de kalp atisi yok
Cnm 8.haftaya kadar beklesenIki kese var cift embriyo transfer olmustum ben cnm. Birinin ici boş tamamen digerinde de kalp atisi yok
Evet bende öyle diyecektim bazen gelişim geriden yavaş ilerliyorCnm 8.haftaya kadar beklesen
Evet bende cok gördüm ama kendisi ve yücel bey daha iyi bilirEvet bende öyle diyecektim bazen gelişim geriden yavaş ilerliyor
Aynen canım elden Bişey gelmiyor maalesefYucel bey pazartesi tekrar bakalım dedi ama umutlandirmak istemem cok kücük bi ihtimal dedi. Yani zaten şu an bisey yapmiycaz kizlar bekliyorum. Rabbim en dogrusunu bilir.
ben ben benKizlar endometriozis hastası olan var mı aranızda
Memorialde mi tedavi görüyorsunuzben ben ben
evet şişli memorial hastanesindeyimMemorialde mi tedavi görüyorsunuz
Hangi asamadasinizevet şişli memorial hastanesindeyim
ben 1 senedir orda tedavi görüyorum nerdeyse 2 defa opu oldum amh düşük bende 3 embriyo oldu 1 trandfer negatif arkasından sol tüp alındı laporoskopi oldum agustoa 2. tranfer icin gidecez uygunsa transfer olacak umarım bu son olu r siz hangi aşamadasınzHangi asamadasiniz
Transfer olucam ekstra baskilayici tedavi uyguladılar mi Transfer öncesiHangi asamadasiniz
Ben ilk transferi taze olmuştum dondurulmuş ilk defa olucam bana herhangi bir tedavi uygulanmadı .Baslılayıcı tedavi nedir ? bilgim yokTransfer olucam ekstra baskilayici tedavi uyguladılar mi Transfer öncesi
Bende de var malesefKizlar endometriozis hastası olan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?