- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ne uyguladılar pekiBende de var malesef
Bana hic birsey uygulamadilar gebelik isteyim oldugu icin gitmiştim. Ağrım hic yok yada her hangi bir belirti. Genel muayeneye gittigimde ogrendim iki taraftada var biri 5 cm biri 7cm büyüklüğünde. Beni direk tüp bebege yonlendirdiler. Siz ne gibi tedaviler uyguluyorsunuzNe uyguladılar peki
Transfere gidicem insBana hic birsey uygulamadilar gebelik isteyim oldugu icin gitmiştim. Ağrım hic yok yada her hangi bir belirti. Genel muayeneye gittigimde ogrendim iki taraftada var biri 5 cm biri 7cm büyüklüğünde. Beni direk tüp bebege yonlendirdiler. Siz ne gibi tedaviler uyguluyorsunuz
Çalışıyorlar beni dün hemşire hattından aradılar randevum için bazen düşmüyor tekrar arayın isterseniz ya da hemşire hattına mesaj da atabilirsiniz dün beril hanım Yücel bey gönül hanım orada diye biliyorumKizlar tup bebek merkezini arıyorum ama açan yok calisiyorlar diye biliyordum bilgisi olan var mı
Ulaştım bir şekilde yarına randevu verildi yücel beye normalde doktorum beril hanım ama ilk muayene yücel beye denk geldi vardır bir hayırÇalışıyorlar beni dün hemşire hattından aradılar randevum için bazen düşmüyor tekrar arayın isterseniz ya da hemşire hattına mesaj da atabilirsiniz dün beril hanım Yücel bey gönül hanım orada diye biliyorum
Cnm sana günlük kac doz progestan verildi
Ya bende pruletex igne istedim ama daha önceki olumsuz denemelerim olunca oglumdaki iğneden başka seçenek yok dedi yücel bey her gün kalcadan 2 doz progestan 50 mg yazdı daha vurulmadan kalcamdako o sızıyı hissettimİğne olarak mı canım
Lutinus verilmiyor bana daha önce crinone jel ile cok kotu anılarımız oldu ondan herhaldeBenim kullandığım ilaçlar bu şekilde
Lutinus - günde 2 tane sabah akşam
Oksapar - günde 1 tane göbekten
Progestan dex - günde 1 tane göbekten
Folik asit
Lutinus ve progestan dex 10. Haftaya kadar. Bu ay sonu bırakacam yani.
Folik asit 12. Haftaya kadar
Oksapar doğuma kadar
Aiiy olabilir canım ben hiç kalçadan vurulmadım bilemiyorum onuYa bende pruletex igne istedim ama daha önceki olumsuz denemelerim olunca oglumdaki iğneden başka seçenek yok dedi yücel bey her gün kalcadan 2 doz progestan 50 mg yazdı daha vurulmadan kalcamdako o sızıyı hissettim
Lutinus verilmiyor bana daha önce crinone jel ile cok kotu anılarımız oldu ondan herhalde
Surekli kahverengi leke yapti kanamayida engellememistiAiiy olabilir canım ben hiç kalçadan vurulmadım bilemiyorum onu
Yaa öyle mi ne olmuştu ki
50 mg olanından kullanmıştım. Ama bende maalesef apse yapmıştı. Kalçam enfeksiyon kaptı. O yüzden 8 haftalık hamileyken ameliyat olup 11 gün hastanede yattım. 14 gün yüksek doz antibiyotik tedavisi gördüm.gokkusaginadusenbukalemun etiketleyip rahatsız ettiğim için özür dilerim transfer olduğunuzda kalcadan progestan oldugunuzu hatırlıyorum dozunu hstirliyor musunuz acaba
Malesef cnm kese olusumu bozulmaya baslamis bir kac gün daha atmasini bekliycem insallah kendiliginden atar yoksa kürtaj.
Ya oğlumda bende bu iğneyi kullandım bir sorun olmamıştı ama sizin yazılarınızı görünce korktum ve göbekten istedim ama yücel bey vermedi 50 mg olandan tek doz mu 2 doz mu aldiniz acaba50 mg olanından kullanmıştım. Ama bende maalesef apse yapmıştı. Kalçam enfeksiyon kaptı. O yüzden 8 haftalık hamileyken ameliyat olup 11 gün hastanede yattım. 14 gün yüksek doz antibiyotik tedavisi gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?