Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne uyguladılar peki
Bana hic birsey uygulamadilar gebelik isteyim oldugu icin gitmiştim. Ağrım hic yok yada her hangi bir belirti. Genel muayeneye gittigimde ogrendim iki taraftada var biri 5 cm biri 7cm büyüklüğünde. Beni direk tüp bebege yonlendirdiler. Siz ne gibi tedaviler uyguluyorsunuz

Transfere gidicem ins

Kizlar tup bebek merkezini arıyorum ama açan yok calisiyorlar diye biliyordum bilgisi olan var mı
Çalışıyorlar beni dün hemşire hattından aradılar randevum için bazen düşmüyor tekrar arayın isterseniz ya da hemşire hattına mesaj da atabilirsiniz dün beril hanım Yücel bey gönül hanım orada diye biliyorum

Ulaştım bir şekilde yarına randevu verildi yücel beye normalde doktorum beril hanım ama ilk muayene yücel beye denk geldi vardır bir hayır

Merhaba. Şişli memorialda tüm embriyoları 5.güne mi götürüyorlar ? 3. Gün embriyo transferi yapıyorlar mı bilen var mı ? Teşekkürler

Cnm sana günlük kac doz progestan verildi

Benim kullandığım ilaçlar bu şekilde
Lutinus - günde 2 tane sabah akşam
Oksapar - günde 1 tane göbekten
Progestan dex - günde 1 tane göbekten
Folik asit

Lutinus ve progestan dex 10. Haftaya kadar. Bu ay sonu bırakacam yani.

Folik asit 12. Haftaya kadar

Oksapar doğuma kadar

İğne olarak mı canım
Ya bende pruletex igne istedim ama daha önceki olumsuz denemelerim olunca oglumdaki iğneden başka seçenek yok dedi yücel bey her gün kalcadan 2 doz progestan 50 mg yazdı daha vurulmadan kalcamdako o sızıyı hissettim

Lutinus verilmiyor bana daha önce crinone jel ile cok kotu anılarımız oldu ondan herhalde

Ya bende pruletex igne istedim ama daha önceki olumsuz denemelerim olunca oglumdaki iğneden başka seçenek yok dedi yücel bey her gün kalcadan 2 doz progestan 50 mg yazdı daha vurulmadan kalcamdako o sızıyı hissettim
Aiiy olabilir canım ben hiç kalçadan vurulmadım bilemiyorum onu
Lutinus verilmiyor bana daha önce crinone jel ile cok kotu anılarımız oldu ondan herhalde

Yaa öyle mi ne olmuştu ki

gokkusaginadusenbukalemun etiketleyip rahatsız ettiğim için özür dilerim transfer olduğunuzda kalcadan progestan oldugunuzu hatırlıyorum dozunu hstirliyor musunuz acaba
50 mg olanından kullanmıştım. Ama bende maalesef apse yapmıştı. Kalçam enfeksiyon kaptı. O yüzden 8 haftalık hamileyken ameliyat olup 11 gün hastanede yattım. 14 gün yüksek doz antibiyotik tedavisi gördüm.

Ya oğlumda bende bu iğneyi kullandım bir sorun olmamıştı ama sizin yazılarınızı görünce korktum ve göbekten istedim ama yücel bey vermedi 50 mg olandan tek doz mu 2 doz mu aldiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…