- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ins kendiliğinden gider başka birseye gerek kalmadanMalesef cnm kese olusumu bozulmaya baslamis bir kac gün daha atmasini bekliycem insallah kendiliginden atar yoksa kürtaj.
Üç günde birdi doz. Bir gün yaptırıyordum iki gün yaptırmıyordum.Ya oğlumda bende bu iğneyi kullandım bir sorun olmamıştı ama sizin yazılarınızı görünce korktum ve göbekten istedim ama yücel bey vermedi 50 mg olandan tek doz mu 2 doz mu aldiniz acaba
Ekstra başka bisi kullandınız mıÜç günde birdi doz. Bir gün yaptırıyordum iki gün yaptırmıyordum.
Yok hayır progestan olarak başka bir ilaç kullanmadım.Ekstra başka bisi kullandınız mı
Insallahh aminnIns kendiliğinden gider başka birseye gerek kalmadan
Korkmana gerek yok ben de her gü 2 doz 50 mg kalcadan oldum hatta ben istedim Yucel beyden. Igneyi cok yavaş enjekte edilirse sorun olmuyorYa oğlumda bende bu iğneyi kullandım bir sorun olmamıştı ama sizin yazılarınızı görünce korktum ve göbekten istedim ama yücel bey vermedi 50 mg olandan tek doz mu 2 doz mu aldiniz acaba
Daha önce oğlumda 3 ay oldum ama sıkıntı yaşayanları görünce bir korku olduKorkmana gerek yok ben de her gü 2 doz 50 mg kalcadan oldum hatta ben istedim Yucel beyden. Igneyi cok yavaş enjekte edilirse sorun olmuyor
Surekli kahverengi leke yapti kanamayida engellememisti
Malesef cnm kese olusumu bozulmaya baslamis bir kac gün daha atmasini bekliycem insallah kendiliginden atar yoksa kürtaj.
Insallah cnm aminnAnladım canım sen ne zaman başlıyorsun şimdi
Hayırlısı olsun inşallah canım umarım kendiliğinden gider o zaman
Başta agri yapıyor sonra vucut alisiyor bir de yavaş enjekte gercekten agriyi cok cok haififletiyorDaha önce oğlumda 3 ay oldum ama sıkıntı yaşayanları görünce bir korku oldu
CarsambaArkadaşlar merhaba. Bugün akşam üstü 19.00 gibi adet oldum. Dondurulmuş tedavisine başlayacağım. Memorial adetin 2. Gününü hangi gün olarak sayar? Yarın mı? Çarşamba mı?
Çok teşekkürler. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun.Carsamba
Ilk muayenemi oldum cnm bu hafta içi 2.kontrol varP Pamukprensali naaptin cnm sen tedaviye basladin mi
Benimde çatlamıştı ama kan değerleri iyiyse transfer yaparız demişti yücel bey ama rahimde sıvı vardı iptal oldu o yüzdenKizlar yumurtası önceden çatlayan var mi kontrole geldim yumurta çatlamış
Ve rahim kalınlığı 14 mm daha da kalinlasmicak mi bu transfer olana kadarBenimde çatlamıştı ama kan değerleri iyiyse transfer yaparız demişti yücel bey ama rahimde sıvı vardı iptal oldu o yüzden
Evet kalınlaşıyor ama iyi değil mi zaten 14 kaç olunca transfer oluyordu unutmuşumVe rahim kalınlığı 14 mm daha da kalinlasmicak mi bu transfer olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?