Benim de catlamistiKizlar yumurtası önceden çatlayan var mi kontrole geldim yumurta çatlamış
Ama daha da kalinlasmazmiEvet kalınlaşıyor ama iyi değil mi zaten 14 kaç olunca transfer oluyordu unutmuşum
Ne oldu pekiBenim de catlamisti
Cok kalin olmasi dw iyi değil diye biliyorum zaten bugün beril hocaya söyledim bu burda sadece sizden gercekten cok iyi enerji aldığım için kendime son şansım bi daha buraya gelmicem daha önceki yaşadıklarım dosyamda sizde biliyorsunuz dedim iyice modum düştüEvet kalınlaşıyor ama iyi değil mi zaten 14 kaç olunca transfer oluyordu unutmuşum
Bir sey olmadi aynen devam ettik transfereNe oldu peki
Rahim kalinliginizi hatırlıyor musunuz sonuç ne oldu demek istedimBir sey olmadi aynen devam ettik transfere
Pardon. Sonuc pozitif oldu, sorun olmadi. Rahim kalinligim da yuksek oluyordu benim hep, net rakam hatirlayamiyorum 15 civari olabilirRahim kalinliginizi hatırlıyor musunuz sonuç ne oldu demek istedim
Yaa ben baya strese girdim şu an aradıklarında iptal isticem benimde 14 mm cikti baya kalinlasmis bir embriyom var zaten bu stresle olmayayım en iyisiPardon. Sonuc pozitif oldu, sorun olmadi. Rahim kalinligim da yuksek oluyordu benim hep, net rakam hatirlayamiyorum 15 civari olabilir
Kaçıncı gün gittin ikinci kontrole aslında eski hastasın sen bilmeleri lazım ara kontrol istemeleri gerekiyorduYaa ben baya strese girdim şu an aradıklarında iptal isticem benimde 14 mm cikti baya kalinlasmis bir embriyom var zaten bu stresle olmayayım en iyisi
Adetin 3.gunu ilk muayene bugun adetin 11.gunu 2.muayene zahmet ettiler çağırmakla sanırım iptal edicem transferimi ve başka merkeze taşicam embriyoyuKaçıncı gün gittin ikinci kontrole aslında eski hastasın sen bilmeleri lazım ara kontrol istemeleri gerekiyordu
ya ciddi misin çok üzüldüm şaka gibiler yaAdetin 3.gunu ilk muayene bugun adetin 11.gunu 2.muayene zahmet ettiler çağırmakla sanırım iptal edicem transferimi ve başka merkeze taşicam embriyoyu
ya ciddi misin çok üzüldüm şaka gibiler ya
Kizlar yumurtası önceden çatlayan var mi kontrole geldim yumurta çatlamış
Rahim kalınlığı ne kadardı hatırlıyor musunBenim çatlamıştı canım. 2 gün erken çatlamıştı ama transfer oldum yine de
Rahim kalınlığı ne kadardı hatırlıyor musun
İyi etmissin bence, kafanda acabalarla transfer olmak belki de olumsuz etkileyecekti sureci. Hakkinda hayirlisi olsunTransferi iptal ettirdim
Beril hoca aradı beni ikna etti geriİyi etmissin bence, kafanda acabalarla transfer olmak belki de olumsuz etkileyecekti sureci. Hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?