Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet kalınlaşıyor ama iyi değil mi zaten 14 kaç olunca transfer oluyordu unutmuşum
Cok kalin olmasi dw iyi değil diye biliyorum zaten bugün beril hocaya söyledim bu burda sadece sizden gercekten cok iyi enerji aldığım için kendime son şansım bi daha buraya gelmicem daha önceki yaşadıklarım dosyamda sizde biliyorsunuz dedim iyice modum düştü

Pardon. Sonuc pozitif oldu, sorun olmadi. Rahim kalinligim da yuksek oluyordu benim hep, net rakam hatirlayamiyorum 15 civari olabilir
Yaa ben baya strese girdim şu an aradıklarında iptal isticem benimde 14 mm cikti baya kalinlasmis bir embriyom var zaten bu stresle olmayayım en iyisi

Yaa ben baya strese girdim şu an aradıklarında iptal isticem benimde 14 mm cikti baya kalinlasmis bir embriyom var zaten bu stresle olmayayım en iyisi
Kaçıncı gün gittin ikinci kontrole aslında eski hastasın sen bilmeleri lazım ara kontrol istemeleri gerekiyordu

Kaçıncı gün gittin ikinci kontrole aslında eski hastasın sen bilmeleri lazım ara kontrol istemeleri gerekiyordu
Adetin 3.gunu ilk muayene bugun adetin 11.gunu 2.muayene zahmet ettiler çağırmakla sanırım iptal edicem transferimi ve başka merkeze taşicam embriyoyu

Kizlar monodoks hap sabah aksam 12 saat ara ile içilmesi lazım bugün basla diyorlar saat aksam ustu neredeyse yerimde olsanız ne yapardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…