Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İcin rahatladiysa buna da hayirli olsun
Yani bilmiyorum cok aradayım ama deniyip olmazsa başka merkezle devam etmek istiyorum maddi olarakta bayagi zorrlucsk transfere 11 bin dedi ve menekşe hanımla indirim konuşuyoruz piyasa durgun müşteriler az bu aralar dedi iyice irrete oldum yalandan deniyip gitmek istiyorum sanırım bi an önce burdan

Kizlar sabah genel cerrahide muayenem vardı prolaktin de bakti 24 cikmis sinir 23 laboratuvarin bu şekilde olan var mı

Arkadaşlar merhabalar öncelikle herkesin tedavisi güzel sonuçlansin insllh rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 17 temmuz pazar günü transfer oldum ben de memorialın eski hastalarındanım salı günü test vereceğim insllh güzel bi seyler paylasırım burdan. Bizden transfer ücreti olarak 12500 aldılar biraz fazla gibi geldi bana burda sanki farkli fiyatlara yaptıranlar var . Bir de benim ilk tedavide 4 yıl önce progestan iğne vermemislerdi. Hemsireye sordum tüp bebek her gecen gün kendini yenileyen bi sey zamanla ilaclar degisebiliyor dedi ama yine de aklimda bi soru isareti kaldı sonradan acaba embriyo kalitesine göre mi veriyorlar diye degisik dusuncelere kapıldim sizlerde nasıl ne kullandiniz birde luteunus aplikatör olayı pek hijyenik gelmiyor bana kullanımda hiyjen acisindan söyle yapın daha iyi olur gibisinden tavsiyeler alan var mi

Kizlar sabah genel cerrahide muayenem vardı prolaktin de bakti 24 cikmis sinir 23 laboratuvarin bu şekilde olan var mı
Doktorla gorusebildin mi ne oldu? Seninle degerlerimiz hep benziyo, benim prolaktin de 22-23 cikardi hep ama bu degeri yuksek olarak degerlendirmiyorlardi. Sana ne dediler?

Merhaba benimde bu pazar ttansfwrim var ins bana da 12500 dediler eski hasta olduğum için bende zorla 11 bine indirdiler benim 4 sene önce ne verdilerse aynisini verdiler daha önce orda 2 tane başarısız denemem oldu 3.de ben perinatologa duzenlettim ilaclarimi oyle bir oglum oldu şimdi yine ilaxlar yazıldı ama telefonda hemsire clexan iğneyi pozitif olursa kullanxaksin dedi ama ben öyle yapmicam transfere gidince belirticem transfer ile birlikte baslicam niye protokolu değiştirmeye calisiyolar anlamıyorum

Doktorla gorusebildin mi ne oldu? Seninle degerlerimiz hep benziyo, benim prolaktin de 22-23 cikardi hep ama bu degeri yuksek olarak degerlendirmiyorlardi. Sana ne dediler?
Hemsire ile görüştüm bir problem yok dediler evet ya değerlerimiz hep aynı gidiyor ins benimde pozitif olup saglikla ilerler :)

Benim de 4 sene önceki tedavimden bir kızım oldu şimdi kardeş istiyoruyoruz insllh pozitifi görurüz hepimiz. Benim esim pazarlik falan yapmamış malesef ne dedmişlerse vermiş. Benimde anlamadığim progestan iğne neden verdiler bana malesef doktorumuza sormak kısmet olmadı

Doktorunuz kim? Bi kac yıldır rutin olarak progesteron takviyesi yapıliyor herkese yani bi sıkıntı olduğu için vermemislerdir rutin olduğu için her gün mü igne oluyorsunuz?

Progestan gerekli olmasa da veriyorlar rutin olarak. İsi saglama almak icin aslinda. Benim degerlerime gore gerek yoktu aslinda ama Yucel bey garantiye almak icin kullaniyoruz demisti. Sevimsiz bisey ama benim de garantici yanim kullanmaktan yanaydi

Clexan kan sulandirici di mi? Ben de hibor kullanmistim, perinatolog transferden sonraki 5. gun baslatmisti ama embriyonun cok yuksek ihtimalle tutacagini on gorerek, yoksa bikac gun sonra baslamakta da bi sikinti olmayacakti. Memorial kan sulandirici bakimindan rahat davraniyo cok, biz pimpiriklilerin kafasina yatmiyo ama pozitif sonucla baslamak da uygun aslinda. Sen yine bildigin ve istedigin gibi ilerlet, icin rahatbetsin tabiiki

Memorial bana göre kan sulandırıcı konusunda tam bir fiyasko yasadiklarimdan sonra asla bu konuda onları dinlemem zaten pazar günü gidince kullanacagimi belirticem

Evet ben de garanti seyleri severim aslinda yalniz ilkinde vermemislerdi o yuzden biraz kafam karisti tesekkur ederim cvbınız icin. cok fazla kafamı yormayım en iyisi salı günu belli olacak bakalım kaderim siz transfer oldunuz mu

Rica ederim. Ben gecen senenin hastasiyim, bebegim simdi 5 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…