- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Güzel haberlerini alalim ins :)Evet dondurulmuş embriyo 1 tane transfer edildi
Yaa çok sevindim bu mesajınaBenim 29.93 çıkmıştı transferden önce normal dediler
AminGüzel haberlerini alalim ins :)
InsallahAminCok tesekkur ederim . İnsllah hepimiz burda pozitifleri görelim .
Merhaba ben 30 Mayısta tramsfer oldum Şubat ayında ödemesini yapmıştık Transfer öncesi ve sonrası lutinus tableti hep kendim parmakla uyguladım Hijyen açısından uzun süreli kullanımda aplikatör önerilmedi Ama opular sonrası dondurulmuş pgt li embriyo transferi planlanmasına rağmen hep nolur nolmaz transfer hazırlığı yaptırdılar O zaman kısa süreli aplikatör kullandım Ve evet beraberinde progestan dex iğne de yaptımArkadaşlar merhabalar öncelikle herkesin tedavisi güzel sonuçlansin insllh rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. 17 temmuz pazar günü transfer oldum ben de memorialın eski hastalarındanım salı günü test vereceğim insllh güzel bi seyler paylasırım burdan. Bizden transfer ücreti olarak 12500 aldılar biraz fazla gibi geldi bana burda sanki farkli fiyatlara yaptıranlar var . Bir de benim ilk tedavide 4 yıl önce progestan iğne vermemislerdi. Hemsireye sordum tüp bebek her gecen gün kendini yenileyen bi sey zamanla ilaclar degisebiliyor dedi ama yine de aklimda bi soru isareti kaldı sonradan acaba embriyo kalitesine göre mi veriyorlar diye degisik dusuncelere kapıldim sizlerde nasıl ne kullandiniz birde luteunus aplikatör olayı pek hijyenik gelmiyor bana kullanımda hiyjen acisindan söyle yapın daha iyi olur gibisinden tavsiyeler alan var mi
BeeenKizlar yarın 14-14:30 arası ins transferim var yücel bey yapacakmış itiraz etmedim normalde ederdim ama neyseyücel beyde transfer olan var mi
Ya herseyimiz aynı olabilir mi bu kadar yok artık diyorumBeeen
Hayirli olsun, ugurlu gelsin insallah
Merhabalar ben aplikatör kullanıyorum kullanımıyla ilgili herhangi bi öneride bulunmadılar ama acikcası banada pek hijyenik gelmiyor test günü arıyorlar insllh sonuc pozitif olursa kullanmaya devam edersem soracağım baska bi yöntemı nasıl olur diye . Tesekkür ederim umarım sonucunuz pozitif olmuşturMerhaba ben 30 Mayısta tramsfer oldum Şubat ayında ödemesini yapmıştık Transfer öncesi ve sonrası lutinus tableti hep kendim parmakla uyguladım Hijyen açısından uzun süreli kullanımda aplikatör önerilmedi Ama opular sonrası dondurulmuş pgt li embriyo transferi planlanmasına rağmen hep nolur nolmaz transfer hazırlığı yaptırdılar O zaman kısa süreli aplikatör kullandım Ve evet beraberinde progestan dex iğne de yaptım
Benim 2 transferimi de yücel bey yaptı ilkinde bi kızım oldu cok sükür bunda bakalım ne olacak ama yücel hoca iyi bi doktor bence benim doktorum da umut bey normaldeKizlar yarın 14-14:30 arası ins transferim var yücel bey yapacakmış itiraz etmedim normalde ederdim ama neyseyücel beyde transfer olan var mi
İcinizi ferah tutun insllh güzel olacak her seyBenim 2 transferimi de yücel bey yaptı ilkinde bi kızım oldu cok sükür bunda bakalım ne olacak ama yücel hoca iyi bi doktor bence benim doktorum da umut bey normalde
Ya merak ettim hastaneden mi önermediler aplikatör kullanımını bana neden bi sey söylemediler acabaMerhaba ben 30 Mayısta tramsfer oldum Şubat ayında ödemesini yapmıştık Transfer öncesi ve sonrası lutinus tableti hep kendim parmakla uyguladım Hijyen açısından uzun süreli kullanımda aplikatör önerilmedi Ama opular sonrası dondurulmuş pgt li embriyo transferi planlanmasına rağmen hep nolur nolmaz transfer hazırlığı yaptırdılar O zaman kısa süreli aplikatör kullandım Ve evet beraberinde progestan dex iğne de yaptım
Hemşirelerden biri söylemişti evetYa merak ettim hastaneden mi önermediler aplikatör kullanımını bana neden bi sey söylemediler acaba
Tesekkurler siz parmakla mı gönderiyorsunuz parmakla istenilen bölgeye ulasıyomudurki bilemedim eskiden crinone jel vardı tek kullanımlık paketli aplikatörlerdeydi o iyiydi aslındaHemşirelerden biri söylemişti evet
Kizlar yarın 14-14:30 arası ins transferim var yücel bey yapacakmış itiraz etmedim normalde ederdim ama neyseyücel beyde transfer olan var
Ben Yücel beyde oldum rahat ol sende keyfine bak transfer okurken 4,5 Aylık olduk inşallahKizlar yarın 14-14:30 arası ins transferim var yücel bey yapacakmış itiraz etmedim normalde ederdim ama neyseyücel beyde transfer olan var mi
Masallah cnm nifty sonucun cikti mi ?Ben Yücel beyde oldum rahat ol sende keyfine bak transfer okurken 4,5 Aylık olduk inşallah
Evet canım pozitif hayrlı olsun 2gun ara ile bhcg takibi yaptır sağlıklı gebelik olup olmadığı netleşsin rabbim bizede nasip etsinMerhaba hanımlar benim bugün test günümdü sonuç 94 cikti bu olumlu mu simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?