Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba ben 30 Mayısta tramsfer oldum Şubat ayında ödemesini yapmıştık Transfer öncesi ve sonrası lutinus tableti hep kendim parmakla uyguladım Hijyen açısından uzun süreli kullanımda aplikatör önerilmedi Ama opular sonrası dondurulmuş pgt li embriyo transferi planlanmasına rağmen hep nolur nolmaz transfer hazırlığı yaptırdılar O zaman kısa süreli aplikatör kullandım Ve evet beraberinde progestan dex iğne de yaptım

Merhabalar ben aplikatör kullanıyorum kullanımıyla ilgili herhangi bi öneride bulunmadılar ama acikcası banada pek hijyenik gelmiyor test günü arıyorlar insllh sonuc pozitif olursa kullanmaya devam edersem soracağım baska bi yöntemı nasıl olur diye . Tesekkür ederim umarım sonucunuz pozitif olmuştur

Kizlar yarın 14-14:30 arası ins transferim var yücel bey yapacakmış itiraz etmedim normalde ederdim ama neyse yücel beyde transfer olan var mi
Benim 2 transferimi de yücel bey yaptı ilkinde bi kızım oldu cok sükür bunda bakalım ne olacak ama yücel hoca iyi bi doktor bence benim doktorum da umut bey normalde

Ya merak ettim hastaneden mi önermediler aplikatör kullanımını bana neden bi sey söylemediler acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…