Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet canım pozitif hayrlı olsun 2gun ara ile bhcg takibi yaptır sağlıklı gebelik olup olmadığı netleşsin rabbim bizede nasip etsin
Tesekkür ederim.insllh sağlıklı bi şekilde ilerler hepinizden güzel haberler alacağız burda ben inanıyorum memorial cok iyi bu konuda

Tesekkür ederim.insllh sağlıklı bi şekilde ilerler hepinizden güzel haberler alacağız burda ben inanıyorum memorial cok iyi bu konudak

Tesekkür ederim.insllh sağlıklı bi şekilde ilerler hepinizden güzel haberler alacağız burda ben inanıyorum memorial cok iyi bu konuda
Kesinlikle bende Memoriale gidicem. Umarım benimde yüzümü güldürür lütfen dua edin

Kendim için dua ederken hepimiz adınada ediyorum . Allahım bu yolda olan kimseyi bos cevirmesin her zaman duamdasınız sanşınız bol olsun icinizi ferah tutun hic bi seye takilmayın doktorunuza ve hastanenize güvenin her seyin en iyisini düşünüyorlar hastaları için

Allah razı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

Kizlar yarın 14-14:30 arası ins transferim var yücel bey yapacakmış itiraz etmedim normalde ederdim ama neyse yücel beyde transfer olan var mi
Benim transferimi 2021 de yapti. Hamile kaldım bu Mayısta doğurdum. 2,5 aylık oğlum var yücel bey bir tane inşallah sanada uğurlu gelsin

Benim transferimi 2021 de yapti. Hamile kaldım bu Mayısta doğurdum. 2,5 aylık oğlum var yücel bey bir tane inşallah sanada uğurlu gelsin
İnşallah uğurlu gelir bugun cok stresli bir gün geçirdim tutamadım kendimi ağladım umarım sonucumu etkilemez

Psikolojik olarak pek iyi değilim 2 ağustos test günüm hiçbir şey hissetmiyorum bugun cok kotu bir gün geçirdim sinir stres hic düşündüğüm gibi olmadı

Yaa stresten uzak tut kendini , ben transfer dönemi kimseyle görüşmedim kimse sinirimi bozmasın diye Uzak dur herkesten boşver

İnşallah uğurlu gelir bugun cok stresli bir gün geçirdim tutamadım kendimi ağladım umarım sonucumu etkilemez
Cnm sen transferini oldun mu adetin kacinci günü oldun? Konu ne bilmiyorum ama yonetebilecegin bisey ise uzak dur lütfen zaten bu donem kullanilan progestanlar bizi ekstra hassas yapiyor bu da bir gercek

Adetin 16.gunu oldum yumurta erken çatladi yakalayamadilar
Cnm sen transferini oldun mu adetin kacinci günü oldun? Konu ne bilmiyorum ama yonetebilecegin bisey ise uzak dur lütfen zaten bu donem kullanilan progestanlar bizi ekstra hassas yapiyor bu da bir gercek

Cnm ya tesekkur ederim covid pozitifim yine neyseki pozitiften önce operasyonu gecirmistim şu an evdeyim. Sen nasılsın nasıl gidiyor bebişin ilerleyisı her şey yolundadır insallan cnm.
Venuskız covid testi istendi mi transferden önce? Opudan önce isteniyor mu şuan memorialda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…