Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba ben de tedaviye başlayacağım ve bu süreçte istanbulda mı kalmak gerekecek? Acaba hastaneye yakın kalacak uygun bir yer biliyor musunuz? İstanbul’u çok iyi bilmiyoruz.

Peki pozitif olursa tedavi tamamen iptal mi oluyor? Toplu taşıma kullanınca tedirgin oldum
Cift maske kullanmanizi tavsiye ederim ve muayenede de kesinlikle acmayin maskenizi. Evt maalesef iptal oluyor. Subat ayinda benim tam da yumurta toplama zamani pozitif cikinca 17 yumurta ile ortada kalmistim. O kadar ilac emek masraf da cabası. Transfer surecinde pozitif olursa da erteleniyor ama embriyolar donmus oldugu icin bi dahaki aya kalsada sorun olmuyor.

Kızlar merhaba öncelikle aynı süreci yaşayan bütün arkadaşlarımın gönüllerinde ki dualarının kabul olmasını dilerim. natürel siklusta transfer sürecindeyim farklı bir ilde yaşıyorum. Transferden kaç gün önce çağırılıyor acaba benimle aynı durumları yaşayan birileri var mı?

Merhabalar hanımlar bugün 2. Testi yaptırdim degerim 2ye katlamamış 1.de 94tu bunda 135 olmuş canım cok sıkıldı sagliklı bi gebelik değil sanırım

Hemsire hattından sonucları gönderdiğiniz zaman sorun isterseniz bu kişıye göre değişebiliyor

Hata yaptım maalesef bugün tüm gün ağladım hala da sakın değilim tam anlamı ile

Giremedim bi kaç gündür canım nasıl oldun
Cnm ya tesekkur ederim covid pozitifim yine neyseki pozitiften önce operasyonu gecirmistim şu an evdeyim. Sen nasılsın nasıl gidiyor bebişin ilerleyisı her şey yolundadır insallan cnm.

Geçmiş olsun bi kurtulamadık şu illetten ya çok şükür canım.
Ben iyiyim bebekte iyi canım

Etkilemez etkilemez ben transfer oldu da istanbul trafiklerinden İzmir'e geri döndüm. Onca yürüme uçak o bu yani
Nasibi varsa gelecek ins baya sabirsizlaniyorim belirsizlik cok kotu erkenden test yapsam mı diyorum sonra diyorum negatif filan olur kendimi tutamam en iyisi bekle diyorum çok karışık duygular

Nasibi varsa gelecek ins baya sabirsizlaniyorim belirsizlik cok kotu erkenden test yapsam mı diyorum sonra diyorum negatif filan olur kendimi tutamam en iyisi bekle diyorum çok karışık duygular
Bence bekle test falan yapma kafan karışmasın bosuna her sey güzel olacak insllh evet beklemek cok yorucu gercekten bende son zamanlarda en fazla yasadığım durum bu oldu ama ne yapalım sabırlı olmak zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…