- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Yaa bunu düşünürken oğlumun vücudunda kırmızı noktalar cikti simdi doktora götürüyoruz ins bulaşıcı bir hastalık değildir akşamları beraber uyuyoruz 2 gündür keyifsizdi ins bana da bulasmamistirBence bekle test falan yapma kafan karışmasın bosuna her sey güzel olacak insllh evet beklemek cok yorucu gercekten bende son zamanlarda en fazla yasadığım durum bu oldu ama ne yapalım sabırlı olmak zorundayız.
Bu aralar kullandigi bir surup falan var mi cnm. Merak etme genelde cocuklardan buyüklrre gecmesi daha zor.Yaa bunu düşünürken oğlumun vücudunda kırmızı noktalar cikti simdi doktora götürüyoruz ins bulaşıcı bir hastalık değildir akşamları beraber uyuyoruz 2 gündür keyifsizdi ins bana da bulasmamistir
Atesi oldu 1 gün hatta yarım gün calpol verdim o zaman sadeceBu aralar kullandigi bir surup falan var mi cnm. Merak etme genelde cocuklardan buyüklrre gecmesi daha zor.
Olumsuz düşünme bi sey olmaz Allahın izniyleYaa bunu düşünürken oğlumun vücudunda kırmızı noktalar cikti simdi doktora götürüyoruz ins bulaşıcı bir hastalık değildir akşamları beraber uyuyoruz 2 gündür keyifsizdi ins bana da bulasmamistir
Ates sonrası döküntü olabiliyor farklı farklı hastalıklardaAtesi oldu 1 gün hatta yarım gün calpol verdim o zaman sadece
Ins bana geçmeden atlatırız bu süreciAtes sonrası döküntü olabiliyor farklı farklı hastalıklarda
Biz de yaşadık gecenlerde ama sana geçmesi evet biraz zor. Bizim de çocukluktan bağışık olduğumuz hastalıklar oluyor çünkü genelde. Geçmiş olsun, güzel sonuçlansin inşallah transfer de. Eskilerden olarak merakla bekliyorum güzel haberini
Kimyasaldir büyük ihtimalle ama bir kan daha verin eğer düşme varsa kimyasaldir ama az az artma varsa dış gebelik olabilir Allah korusunKızlar benim bugun kanama seklinde lekelenmem oldu degerimde iyi artmamisti zaten dun umut bey aradı sağliklı bi artış değil demişti benim şuan yasadığım ne acaba düsük falan mı olacak dış gebelik mi kafam corba oldu keske en basta hic tutmasaydı bu sekilde belirsizlik daha zor aranızda benim gibi bi durum yasayanınız oldumu
Evet bende dış gebelik olma ihtimalinden korkuyorum aslında kimyasalında nasıl olduğunu bilmiyorum ama dış gebelik sıkıntılı bi sürec anladığım kadarıyla bu gibi durumların sebebi arastıştırılıyor mu acaba benden mi kaynaklı embriyoyla mı alakalı kalan embriyolarımda 6.gün embriyosu toplam 4 tane ama onları 2 serli transfer edecekler onlara sans vermeli miyim bilemiyorumKimyasaldir büyük ihtimalle ama bir kan daha verin eğer düşme varsa kimyasaldir ama az az artma varsa dış gebelik olabilir Allah korusun
Kimyasalsa embriyo kaynaklidir kromozomal sıkıntı sebebi ile tutunamamistir bende yaşamıştım ilk gebelikte değer pozitif çıkıyor bir süre sonra düşüşe geçiyor adetle bitiyor işlem filan gerektirmiyorEvet bende dış gebelik olma ihtimalinden korkuyorum aslında kimyasalında nasıl olduğunu bilmiyorum ama dış gebelik sıkıntılı bi sürec anladığım kadarıyla bu gibi durumların sebebi arastıştırılıyor mu acaba benden mi kaynaklı embriyoyla mı alakalı kalan embriyolarımda 6.gün embriyosu toplam 4 tane ama onları 2 serli transfer edecekler onlara sans vermeli miyim bilemiyorum
Ayy cok tesekkur ederim vakit ayırıp yazdığıniz icin ya böyle bilgilenmek iyi oluyor . İnsllh kimyasaldır. Haftaya tam netlesir diye dusunuyorum. Yarın gidip tekrar test vereceğim yine az artacaksa umarım öyle bi sey olmaz düşmesini tercih ederim. Sizin embriyo transferiniz 1 tane miydiKimyasalsa embriyo kaynaklidir kromozomal sıkıntı sebebi ile tutunamamistir bende yaşamıştım ilk gebelikte değer pozitif çıkıyor bir süre sonra düşüşe geçiyor adetle bitiyor işlem filan gerektirmiyor
Kadın doğum asistani olarak şunu söyleyebilirim. Bhcg değerlerini verdiğiniz saat ve merkez bile değişiklik gösterebilir. Sağlıklı gebelik olup olmadığını düzenli bhcg takibi yaparak elde edebilirsiniz. Ne kadar fazla sonuç olursa durumunuz o kadar netleşir. Umarım hakkınızda hayırlısı olurEvet aradılar 4 gün sonra bi test daha vereceğim haftaya ultrason istediler normalmis bazen 2 kattan az artabiliyormuş. Ama nebileyim benim içim hiç rahat değil başım cok fena ağrıyor sabahtan beri düşünmekten umudum biraz azaldı
Ayni yerde aynı saatte verin umarım hayırla sonuçlanır evet 1 embriyoAyy cok tesekkur ederim vakit ayırıp yazdığıniz icin ya böyle bilgilenmek iyi oluyor . İnsllh kimyasaldır. Haftaya tam netlesir diye dusunuyorum. Yarın gidip tekrar test vereceğim yine az artacaksa umarım öyle bi sey olmaz düşmesini tercih ederim. Sizin embriyo transferiniz 1 tane miydi
Ayni yerde aynı saatte verin umarım hayırla sonuçlanır evet
Yarın hafta sonu devlet hastanesinde bakarlar mı bilemedim olmazsa ptesiyi beklerim. Hadi insllh sizin güzel haberinizi alalım bizlerede böyle seyler umut oluyor.Ayni yerde aynı saatte verin umarım hayırla sonuçlanır evet 1 embriyo
Canım hayırlı uğurlu olsunBenim transferimi 2021 de yapti. Hamile kaldım bu Mayısta doğurdum. 2,5 aylık oğlum varyücel bey bir tane inşallah sanada uğurlu gelsin
Sahsen ben erken test yapmadım herşey kanda çıksın istedim. İlk beta HCG sonucum 66 çıkmıştı cok tedirgin olmuştum. Sonra 188 gelmişti. Şimdiden bunlarida diyimde şuan kucağımda herşey rakamlarda kaldıNasibi varsa gelecek insbaya sabirsizlaniyorim belirsizlik cok kotu erkenden test yapsam mı diyorum sonra diyorum negatif filan olur kendimi tutamam en iyisi bekle diyorum çok karışık duygular
Benim yapılmadı. Doktoruna göre değişir mi bu durum bilmiyorum ama 2li 3lü 4lü taramalara gerek görmedi. Sadece perinatoloji kontrolü yapıldı. Detayli ultrason diye geçiyor.Kızlar bişey sormak istiyorum pgt li tüp bebek yapıldığında gebelikte tarama testlerini yaptırmaya gerek var mı bu konu da bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?