- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Bak sen değeri yazınca hatırladım ilk transferimxe ilk kanım 60 li çıkmıştı benimde o düşük oldu biliyorsun Semra hoca aylar sonra o değeri görünce bunun düşeceği belliymis değer kotj başlamış dedi halbuki 2ye katlanmisti o zamanSahsen ben erken test yapmadım herşey kanda çıksın istedim. İlk beta HCG sonucum 66 çıkmıştı cok tedirgin olmuştum. Sonra 188 gelmişti. Şimdiden bunlarida diyimde şuan kucağımda herşey rakamlarda kaldı
Hanımlar merhabalar benim 9.gün test sonucum 95 ti 11.gün 135 ve 15. Gun yani bugun 427 cikti sizce nasıl
Gayet guzel duruyor aslında 12. Gün sonrasi deger artisina bakmak daha saglıkli oldugunu biliyorum. Bu yuzden ilk degerlerin oyle cikmasina takılmayın. Saglıkla devam etsinHanımlar merhabalar benim 9.gün test sonucum 95 ti 11.gün 135 ve 15. Gun yani bugun 427 cikti sizce nasıl
Aminn insllh ya böyle belirsizlik daha zormuş insllh gzl ilerler bundan sonra hayırlısı artıkGayet guzel duruyor aslında 12. Gün sonrasi deger artisina bakmak daha saglıkli oldugunu biliyorum. Bu yuzden ilk degerlerin oyle cikmasina takılmayın. Saglıkla devam etsin
İnsllah sonuc alalı yarın 1 hafta olacak ama belirsizlikten dolayı hic sevinemiyorum Allahım sen buyuksun diyorum insllh hayırlısı olsun artıkYanlış hesaplamadıysam %60 ı geçmiş değil mi artış? %60 üzeri normal diyorlar
Hepsi aynı merkezde mi yapıldı testlerinin??Hanımlar merhabalar benim 9.gün test sonucum 95 ti 11.gün 135 ve 15. Gun yani bugun 427 cikti sizce nasıl
Evet aynı merkezde yaptırdımHepsi aynı merkezde mi yapıldı testlerinin??
İnsllah sonuc alalı yarın 1 hafta olacak ama belirsizlikten dolayı hic sevinemiyorum Allahım sen buyuksun diyorum insllh hayırlısı olsun artık
Umut bey aradı dün pek iç açıcı konuşmadı 570li bi seyler olmasını bekliyorduk degerinizin dedi istediğimiz gibi artmamış dış gebelik veya boş gebelik olma ihtimali var dedi . Ultrason istedi ben de dedim umut hocam bulunduğum sehirde bugün gittim dedim. hıı dış gebelik falan bi sey demedi yani dedi evet dedim cuma günü gelin kese icın bakalım dedi burdaki doktorum dedim. tmm cuma günü gidin ultrasondan bi sonucunuza bakalım dedi umut hoca. Bilmiyorum cnm cok sıtkın sonuç olumsuz olacaksa hic buralara gelmeseydi keşke şimdi bütün ihtimalleri düşünüyorum dıs gebelikse bos gebelikse ya kürtaj olmak zorunda olursam kürtaj sonrası rahimde yapışiklık falan olabiliyormuş hayırlısı artık.İnşallah canım memorialden ne dediler peki
Siz simdiden caninizi sikmayin, Umut bey hep en olumsuzunu konusur. Ben ona kontrol oldugum zaman odevini eksik yapmis ogrenci gibi hissediyordum kendimiUmut bey aradı dün pek iç açıcı konuşmadı 570li bi seyler olmasını bekliyorduk degerinizin dedi istediğimiz gibi artmamış dış gebelik veya boş gebelik olma ihtimali var dedi . Ultrason istedi ben de dedim umut hocam bulunduğum sehirde bugün gittim dedim. hıı dış gebelik falan bi sey demedi yani dedi evet dedim cuma günü gelin kese icın bakalım dedi burdaki doktorum dedim. tmm cuma günü gidin ultrasondan bi sonucunuza bakalım dedi umut hoca. Bilmiyorum cnm cok sıtkın sonuç olumsuz olacaksa hic buralara gelmeseydi keşke şimdi bütün ihtimalleri düşünüyorum dıs gebelikse bos gebelikse ya kürtaj olmak zorunda olursam kürtaj sonrası rahimde yapışiklık falan olabiliyormuş hayırlısı artık.
Umut bey aradı dün pek iç açıcı konuşmadı 570li bi seyler olmasını bekliyorduk degerinizin dedi istediğimiz gibi artmamış dış gebelik veya boş gebelik olma ihtimali var dedi . Ultrason istedi ben de dedim umut hocam bulunduğum sehirde bugün gittim dedim. hıı dış gebelik falan bi sey demedi yani dedi evet dedim cuma günü gelin kese icın bakalım dedi burdaki doktorum dedim. tmm cuma günü gidin ultrasondan bi sonucunuza bakalım dedi umut hoca. Bilmiyorum cnm cok sıtkın sonuç olumsuz olacaksa hic buralara gelmeseydi keşke şimdi bütün ihtimalleri düşünüyorum dıs gebelikse bos gebelikse ya kürtaj olmak zorunda olursam kürtaj sonrası rahimde yapışiklık falan olabiliyormuş hayırlısı artık. Bİnşallah canım memorialden ne dediler peki
Tesekkür ederim . Insllh guzel devam eder benim gibi olanlara bi umut olurum bekleyip göreceğizSiz simdiden caninizi sikmayin, Umut bey hep en olumsuzunu konusur. Ben ona kontrol oldugum zaman odevini eksik yapmis ogrenci gibi hissediyordum kendimiinsallah guzel sonuclanir, hakkinizda hayirlisi olsun
bazen duzensız artııs olsada saglıklı olabılıyor canım,ınsallah senınkıde oyle olur..Umut bey aradı dün pek iç açıcı konuşmadı 570li bi seyler olmasını bekliyorduk degerinizin dedi istediğimiz gibi artmamış dış gebelik veya boş gebelik olma ihtimali var dedi . Ultrason istedi ben de dedim umut hocam bulunduğum sehirde bugün gittim dedim. hıı dış gebelik falan bi sey demedi yani dedi evet dedim cuma günü gelin kese icın bakalım dedi burdaki doktorum dedim. tmm cuma günü gidin ultrasondan bi sonucunuza bakalım dedi umut hoca. Bilmiyorum cnm cok sıtkın sonuç olumsuz olacaksa hic buralara gelmeseydi keşke şimdi bütün ihtimalleri düşünüyorum dıs gebelikse bos gebelikse ya kürtaj olmak zorunda olursam kürtaj sonrası rahimde yapışiklık falan olabiliyormuş hayırlısı artık.
Umut bey aradı dün pek iç açıcı konuşmadı 570li bi seyler olmasını bekliyorduk degerinizin dedi istediğimiz gibi artmamış dış gebelik veya boş gebelik olma ihtimali var dedi . Ultrason istedi ben de dedim umut hocam bulunduğum sehirde bugün gittim dedim. hıı dış gebelik falan bi sey demedi yani dedi evet dedim cuma günü gelin kese icın bakalım dedi burdaki doktorum dedim. tmm cuma günü gidin ultrasondan bi sonucunuza bakalım dedi umut hoca. Bilmiyorum cnm cok sıtkın sonuç olumsuz olacaksa hic buralara gelmeseydi keşke şimdi bütün ihtimalleri düşünüyorum dıs gebelikse bos gebelikse ya kürtaj olmak zorunda olursam kürtaj sonrası rahimde yapışiklık falan olabiliyormuş hayırlısı artık.
Tesekkur ederim. Güzel gelişmesini cok isterim hayırlısı olsun yine de beklemekten baska care yok gibibazen duzensız artııs olsada saglıklı olabılıyor canım,ınsallah senınkıde oyle olur..
hayırlısı ıle güzel haberler alırsın ınsallahh...
İnsllh cok tesekkür ederim güzel dileklerin içinDoktorlar genelde hep kötüyü söylüyorlar ilk çünkü olumsuz olursa ümit vermiştiniz denmemesi için. İnşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin buraya dualarım seninle mutlaka haber ver bizede
en hayırlısı olsun inşallah hakkındaTesekkur ederim. Güzel gelişmesini cok isterim hayırlısı olsun yine de beklemekten baska care yok gibi
Kizlar uzun bir süre burda olmayacağım ins bu süreci herkes çok güzel geçirip evlatlarina kavuşur kafamı toplamak istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin İnşaAllah
Canım neden kendini bu kadar içine kapatıyorsun yapma böyle lütfenKizlar uzun bir süre burda olmayacağım ins bu süreci herkes çok güzel geçirip evlatlarina kavuşur kafamı toplamak istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin İnşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?