Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bak sen değeri yazınca hatırladım ilk transferimxe ilk kanım 60 li çıkmıştı benimde o düşük oldu biliyorsun Semra hoca aylar sonra o değeri görünce bunun düşeceği belliymis değer kotj başlamış dedi halbuki 2ye katlanmisti o zaman

Gayet guzel duruyor aslında 12. Gün sonrasi deger artisina bakmak daha saglıkli oldugunu biliyorum. Bu yuzden ilk degerlerin oyle cikmasina takılmayın. Saglıkla devam etsin
Aminn insllh ya böyle belirsizlik daha zormuş insllh gzl ilerler bundan sonra hayırlısı artık

İnşallah canım memorialden ne dediler peki
Umut bey aradı dün pek iç açıcı konuşmadı 570li bi seyler olmasını bekliyorduk degerinizin dedi istediğimiz gibi artmamış dış gebelik veya boş gebelik olma ihtimali var dedi . Ultrason istedi ben de dedim umut hocam bulunduğum sehirde bugün gittim dedim. hıı dış gebelik falan bi sey demedi yani dedi evet dedim cuma günü gelin kese icın bakalım dedi burdaki doktorum dedim. tmm cuma günü gidin ultrasondan bi sonucunuza bakalım dedi umut hoca. Bilmiyorum cnm cok sıtkın sonuç olumsuz olacaksa hic buralara gelmeseydi keşke şimdi bütün ihtimalleri düşünüyorum dıs gebelikse bos gebelikse ya kürtaj olmak zorunda olursam kürtaj sonrası rahimde yapışiklık falan olabiliyormuş hayırlısı artık.

Siz simdiden caninizi sikmayin, Umut bey hep en olumsuzunu konusur. Ben ona kontrol oldugum zaman odevini eksik yapmis ogrenci gibi hissediyordum kendimi insallah guzel sonuclanir, hakkinizda hayirlisi olsun

İnşallah canım memorialden ne dediler peki
Umut bey aradı dün pek iç açıcı konuşmadı 570li bi seyler olmasını bekliyorduk degerinizin dedi istediğimiz gibi artmamış dış gebelik veya boş gebelik olma ihtimali var dedi . Ultrason istedi ben de dedim umut hocam bulunduğum sehirde bugün gittim dedim. hıı dış gebelik falan bi sey demedi yani dedi evet dedim cuma günü gelin kese icın bakalım dedi burdaki doktorum dedim. tmm cuma günü gidin ultrasondan bi sonucunuza bakalım dedi umut hoca. Bilmiyorum cnm cok sıtkın sonuç olumsuz olacaksa hic buralara gelmeseydi keşke şimdi bütün ihtimalleri düşünüyorum dıs gebelikse bos gebelikse ya kürtaj olmak zorunda olursam kürtaj sonrası rahimde yapışiklık falan olabiliyormuş hayırlısı artık. B
Siz simdiden caninizi sikmayin, Umut bey hep en olumsuzunu konusur. Ben ona kontrol oldugum zaman odevini eksik yapmis ogrenci gibi hissediyordum kendimi insallah guzel sonuclanir, hakkinizda hayirlisi olsun
Tesekkür ederim . Insllh guzel devam eder benim gibi olanlara bi umut olurum bekleyip göreceğiz

bazen duzensız artııs olsada saglıklı olabılıyor canım,ınsallah senınkıde oyle olur..
hayırlısı ıle güzel haberler alırsın ınsallahh...

Doktorlar genelde hep kötüyü söylüyorlar ilk çünkü olumsuz olursa ümit vermiştiniz denmemesi için. İnşallah cuma günü güzel haberlerle gelirsin buraya dualarım seninle mutlaka haber ver bizede

Kizlar uzun bir süre burda olmayacağım ins bu süreci herkes çok güzel geçirip evlatlarina kavuşur kafamı toplamak istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin İnşaAllah

Kizlar uzun bir süre burda olmayacağım ins bu süreci herkes çok güzel geçirip evlatlarina kavuşur kafamı toplamak istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin İnşaAllah
Canım neden kendini bu kadar içine kapatıyorsun yapma böyle lütfen noldu sonucun negatif mi yoksa lütfen moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…