Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar, hepimize geçmiş olsun öncelikle. Şişli Memorial’da hangi kadın doğumcuyu önerirsiniz acaba?

Bir de eşi azosperm olan, başarı elde eden var mı acaba?

Merhaba kızlar, hepimize geçmiş olsun öncelikle. Şişli Memorial’da hangi kadın doğumcuyu önerirsiniz acaba?

Yücel beyi kesinlikle tavsiye ederim benim doktorum kaç senedir beni hep Semra hanım ve Yücel bey muayene yaptı çok memnunum transferlerimi de yücel bey yaptı diğer doktorların hiçbirini tanımıyorum hepsi yeni doktor azosperm için bilgim yok ama laboratuarına gözü kapalı güvenebilirsin

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Merhabalar cnm benim ablamın esi azospermdi 1 tane kızları var Allah yolunu acik etsin insllh memorialın bütün doktorları iyidir bence benim doktorum umut beydi memnunun ama yücel bey daha sempatik gibi

Eşi azosperm olup çocuk sahibi olan çok kişi var inşallah sizin de yüzünüz Güler.benim doktorum da gönül hanımdı başından sonuna kadar tedavimde kendisi ilgilendi eski doktorlardan kendisi.kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme:
Kızlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun. Yaklaşık 1.5 yıldır umutsuzluk içinde yol alıyoruz.. mesajlarınız biraz olsun ferahlattı. Çok teşekkür ederim

Merhabalar cnm benim ablamın esi azospermdi 1 tane kızları var Allah yolunu acik etsin insllh memorialın bütün doktorları iyidir bence benim doktorum umut beydi memnunun ama yücel bey daha sempatik gibi
Canım sen naptın yazılanları okudum tekrardan beta bakıldı mı

Merhaba cnm benim de pek bi umudum yok bugün ilaclarımı bile kullanasım gelmedi beta düzgün artmıyor yarın ultrason muayene olacak umarım ne olduğum belli olur dış gebelik falan olmasında en cok ondan korkuyorum bi an önce durum açıga kavusur insllh

Değerlerin nasıl bilmiyorum cnm ama rabbim inş hakkında hayırlısı olur ama dış gebelik mi diye kesinlikle düşünme çünkü dış gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum bhcg düzenli artar aynı gebelik gibi ama usg de bişey görünmez için rahat olsun eğer düzensizlik varsa kimyasal gebelik olabilir

Cok gecmış olsun rabbim bir daha yasatmasın . Tup bebekle mi dis gebelik yasadiniz. İnsllh kimyasal cikar 3 kez bhcg baktirdim 94 -135 -427 cikti sonrasinda tekrar test istemediler ultrason istediler umut hoca olumlu konusmadi degerler hakkinda

İyiyiz şükür canım sen nasılsın.evet 1 Temmuz’da doğdu kızım.sen neler yapıyorsun transfer ne zaman olacak belli mi.yoksa bir süre daha bekleyecek misin
Yaa hadi gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah ben daha bekleme aşamasındayım belki bir ameliyat daha gerekebilir, şikayetlerim hiç düzelmedi çünkü

Hayır tüp bebek değil benim tekrarlayan gebelik kayıplarım vardı bir tanesi de dış gebelik oldu bu yüzden tüp bebeğe karar verildi içim rahat olsun istiyorsan herhangi bir kadın doğuma muayene ol rahatlarsın

cnm cok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasın sağlıklı sıhhatli hamileliklerimiz bebişlerimiz olsun insllh

Sikayetlerin nelerdi cnm normalde sana 6 ay mi bekleme süresi verdiler
Normalde 3 ay dediler ama 6 aya çıktı şuan 5 ay oldu çokta Bişey farketmedi, rahim içinde sıvı var, adetlerim 12 13 gün yoğun kanamalı geçiyordu şuan 10 güne düştü işte yani normal adet ilk 3 gün yoğun olur sonra kırmızı gelmez ya benim hep kırmızı geliyo işte 8 9 günden sonra vişne çürüğü kahverengi oluyo (biraz detaylı yazdım kusura bakma) buda rahim içinde embriyo için uygun olmaz dediler nasıl olacak inan hiç bilmiyorum tekrardan ameliyat olmakta korkutuyor.

Sen nasılsın toparlanabildin mi

Senin bu sikayetler onceden de varmiydi cnm yani benim de 10 gün olur adetim ama hep boyleydi onceden de. Dur bakalim icini karartma hemen 10 güne dustuyse bi gelisme var demekki. Benim de lekelenmelerim hala devam ediyor cnm doktor adetle atarsin tum kanı dedi daha olmadim henüz bakalim ne zaman olur.

Doğumdan önce yoktu böyle Bi sıkıntım sezaryen sonrası dikişler de oluşan birşey bu iç dikişler de cep gibi Bişey oluşmuş istmosel deniyor. Çok sık rastlıyoruz dedi yücel bey, İlk bebeğine tedavisiz hamile kalıp ikinci bebeği olmayanlar çokmuş bu istmosel yüzünden ve her drda anlamıyor bunu ben devletede gittim inanır mısın 3 senede 4 5 Dr gördü histereskopi bile yapıldı yok Bişey dediler, yücel beyde ilk adetli muayenede anlayamadı o ay transfer olacaktı ikinci muayenede yumurtam erken çatlayıncaya rahim içinde çok sıvı vardı ve transfer o ay iptal oldu bakalım zaman ne gösterecek...

Kürtajda çok zor ya benim 40 gün kanamam devam etmişti sanki doğum yapmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…