Evt istmoseli biliyorum benim de bu sıvı bi oluyor bi olmuyor ama bana Yucel bey bu sivinin gebe kalip kalmamakta etkili oldugu bilimsel olarak hanüz kanitlanmamis demisti yani sen sivi goruldukten sonra bir ttansfer olmadin degil mi?Doğumdan önce yoktu böyle Bi sıkıntım sezaryen sonrası dikişler de oluşan birşey bu iç dikişler de cep gibi Bişey oluşmuş istmosel deniyor. Çok sık rastlıyoruz dedi yücel bey, İlk bebeğine tedavisiz hamile kalıp ikinci bebeği olmayanlar çokmuş bu istmosel yüzünden ve her drda anlamıyor bunu ben devletede gittim inanır mısın 3 senede 4 5 Dr gördü histereskopi bile yapıldı yok Bişey dediler, yücel beyde ilk adetli muayenede anlayamadı o ay transfer olacaktı ikinci muayenede yumurtam erken çatlayıncaya rahim içinde çok sıvı vardı ve transfer o ay iptal oldu bakalım zaman ne gösterecek...
Kürtajda çok zor ya benim 40 gün kanamam devam etmişti sanki doğum yapmışım gibi
Geçmiş olsun cnm insllh en kısa zamanda atlatırsın bu durumu bebeğine kavuşursun amelyatlık bi duruma gerek kalmaz umarım.Normalde 3 ay dediler ama 6 aya çıktı şuan 5 ay oldu çokta Bişey farketmedi, rahim içinde sıvı var, adetlerim 12 13 gün yoğun kanamalı geçiyordu şuan 10 güne düştü işte yani normal adet ilk 3 gün yoğun olur sonra kırmızı gelmez ya benim hep kırmızı geliyo işte 8 9 günden sonra vişne çürüğü kahverengi oluyo (biraz detaylı yazdım kusura bakma) buda rahim içinde embriyo için uygun olmaz dediler nasıl olacak inan hiç bilmiyorum tekrardan ameliyat olmakta korkutuyor.
Sen nasılsın toparlanabildin mi
Banada Semra hanım %100 düzelmez transferin için garanti veremeyiz falan dedi sıvı varken asla transfer önermiyoruz dedi Semra hanım bize. Transfer gününe sıvı kalmıyor ama yinede rahim içini bozabilir dedi. Evet bende ilk gebeliğimde kalp atışı durmuştu 11 haftalıktı. Kürtaj sonrası benden hsg istenmesi belki sendende istemez. Nerede oldu kürtajınEvt istmoseli biliyorum benim de bu sıvı bi oluyor bi olmuyor ama bana Yucel bey bu sivinin gebe kalip kalmamakta etkili oldugu bilimsel olarak hanüz kanitlanmamis demisti yani sen sivi goruldukten sonra bir ttansfer olmadin degil mi?
Sen de mi kürtaj olmustun cnm sen neden olmustun. Bilemiyorum Yucel bey yine rahim filmi isteyecek ama cekilmeyi düsünmyorum bu sefer
Amin canım İnşaAllah hepimiz sağlıkla kavuşalımGeçmiş olsun cnm insllh en kısa zamanda atlatırsın bu durumu bebeğine kavuşursun amelyatlık bi duruma gerek kalmaz umarım.
Cnm transfer gününe sıvı kalmiyorsa bence sorun yapmamaları gerek cunkü benim de oyle olmustu ve transfer yapıldı. Doktorların hepsi ayni seyi söylemiyor memorialda. Bir de kimle devam ediliyorsa bence onla devam edilmeli doktor hasta iliskisi ve doktorun hastayi tanimasi acisindan. Dondurulmusun varmiydi senin?Banada Semra hanım %100 düzelmez transferin için garanti veremeyiz falan dedi sıvı varken asla transfer önermiyoruz dedi Semra hanım bize. Transfer gününe sıvı kalmıyor ama yinede rahim içini bozabilir dedi. Evet bende ilk gebeliğimde kalp atışı durmuştu 11 haftalıktı. Kürtaj sonrası benden hsg istenmesi belki sendende istemez. Nerede oldu kürtajın
Cnm bende kasımda transfer oldum ve benım degerlerımde senınkı gıbı ilerliyor du kese goruldu ama kalp atışı yoktu boş keseydı ve kendılınden düştüKızlar merhabalar benim bugun transferin 19.günu degerlerim guzel artmadığindan bahsetmistim neyse bugun ultrasonla bakildi kese icin kese goremedik kese gormek icin degerin 1500 lerde olmasi lazimmis sanirim sonra tekrar beta bakilsin deei bulundugum sehirde doktorum bugun beta 754 cikti. 9.gun 94 11.gun 135 15.gun 427 ve 19.gun 754 dis gebelige dogru mu gidiyor benim dururumum simdi
Kese ne zaman gordunuz acaba ben de görulmedi 19.gun bugun insllh sizin gibi kendiliginden duser 10gundur belirsizlik kafam cok karısık rabbim her seyin hayırlısını versinCnm bende kasımda transfer oldum ve benım degerlerımde senınkı gıbı ilerliyor du kese goruldu ama kalp atışı yoktu boş keseydı ve kendılınden düştü
Kandakı degerlerım 900 lerdeyken kese gorunduKese ne zaman gordunuz acaba ben de görulmedi 19.gun bugun insllh sizin gibi kendiliginden duser 10gundur belirsizlik kafam cok karısık rabbim her seyin hayırlısını versin
Ptesi tekrar gideyim bakalım ne olacakKandakı degerlerım 900 lerdeyken kese gorundu
Hakkınızda hayırlısı olsun belirsizlik cok kotuPtesi tekrar gideyim bakalım ne olacak
Tesekkurler. Gercekten öyle belirsizlik cok zor en basta olumsuz olsaydi simdiye kadar kendimizi toparlayip olasiliklari dusunurduk bu skldi hic bi sey dusunemez oldumHakkınızda hayırlısı olsun belirsizlik cok kotu
Aynen canım Dr değişmeyi bende sevmiyorum hep yücel beye gittim. Dondurulmusum var iki tane biri pgtli İnşaAllah sağlıkla nasip olurCnm transfer gününe sıvı kalmiyorsa bence sorun yapmamaları gerek cunkü benim de oyle olmustu ve transfer yapıldı. Doktorların hepsi ayni seyi söylemiyor memorialda. Bir de kimle devam ediliyorsa bence onla devam edilmeli doktor hasta iliskisi ve doktorun hastayi tanimasi acisindan. Dondurulmusun varmiydi senin?
Kürtaj sonrasi Yucel bey belki isteyebiliriz demisti ki daha ocak ayinda cekildim rahim filmini 3. kez. Benim oturdugum yerde oldum kurtaji doktor yillardir bilinen bi doktor rahim filmine gerek olmadigini soyledi kesinlikle. Bilemiyorum
biz de azospermiz malesef. Şuan eşim 3 aylık tedavide olmazsa tese dedi doktor.Merhaba kızlar, hepimize geçmiş olsun öncelikle. Şişli Memorial’da hangi kadın doğumcuyu önerirsiniz acaba?
Bir de eşi azosperm olan, başarı elde eden var mı acaba?
Size mesaj atmak istedim ama sanırım mesajlarınız kapalı. Azosperm sebebiniz neydi acaba? Bizim tek taraflı inmemiş testise bağlı. Hormonal değerleri normal. İlaç tedavisi önermedi doktorlar. Sizin nasıl değerleriniz?biz de azospermiz malesef. Şuan eşim 3 aylık tedavide olmazsa tese dedi doktor.
Peki ultrasona girdiniz mi hic kese gözükmedi mi? diş gebelik garantilenmeden o igne yapılmazki daha erken bence boyle bi karar icın lütfen acele etmeyinKızlar umut bey aradı ilacları kesmemi istedi. Dış gebelik ihtimali olabilir dedi yine tekrar ultrason olmazsa düşuk için bi iğne ismi söyledi hatırlayamadım o yapılacak işte bakalım süreç bu sekil devam ediyor insllh artik guzel bi seyler yazarım şuraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?