Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evt istmoseli biliyorum benim de bu sıvı bi oluyor bi olmuyor ama bana Yucel bey bu sivinin gebe kalip kalmamakta etkili oldugu bilimsel olarak hanüz kanitlanmamis demisti yani sen sivi goruldukten sonra bir ttansfer olmadin degil mi?

Sen de mi kürtaj olmustun cnm sen neden olmustun. Bilemiyorum Yucel bey yine rahim filmi isteyecek ama cekilmeyi düsünmyorum bu sefer

Geçmiş olsun cnm insllh en kısa zamanda atlatırsın bu durumu bebeğine kavuşursun amelyatlık bi duruma gerek kalmaz umarım.

Banada Semra hanım %100 düzelmez transferin için garanti veremeyiz falan dedi sıvı varken asla transfer önermiyoruz dedi Semra hanım bize. Transfer gününe sıvı kalmıyor ama yinede rahim içini bozabilir dedi. Evet bende ilk gebeliğimde kalp atışı durmuştu 11 haftalıktı. Kürtaj sonrası benden hsg istenmesi belki sendende istemez. Nerede oldu kürtajın

Cnm transfer gününe sıvı kalmiyorsa bence sorun yapmamaları gerek cunkü benim de oyle olmustu ve transfer yapıldı. Doktorların hepsi ayni seyi söylemiyor memorialda. Bir de kimle devam ediliyorsa bence onla devam edilmeli doktor hasta iliskisi ve doktorun hastayi tanimasi acisindan. Dondurulmusun varmiydi senin?

Kürtaj sonrasi Yucel bey belki isteyebiliriz demisti ki daha ocak ayinda cekildim rahim filmini 3. kez. Benim oturdugum yerde oldum kurtaji doktor yillardir bilinen bi doktor rahim filmine gerek olmadigini soyledi kesinlikle. Bilemiyorum

Kızlar merhabalar benim bugun transferin 19.günu degerlerim guzel artmadığindan bahsetmistim neyse bugun ultrasonla bakildi kese icin kese goremedik kese gormek icin degerin 1500 lerde olmasi lazimmis sanirim sonra tekrar beta bakilsin deei bulundugum sehirde doktorum bugun beta 754 cikti. 9.gun 94 11.gun 135 15.gun 427 ve 19.gun 754 dis gebelige dogru mu gidiyor benim dururumum simdi

Cnm bende kasımda transfer oldum ve benım degerlerımde senınkı gıbı ilerliyor du kese goruldu ama kalp atışı yoktu boş keseydı ve kendılınden düştü

Cnm bende kasımda transfer oldum ve benım degerlerımde senınkı gıbı ilerliyor du kese goruldu ama kalp atışı yoktu boş keseydı ve kendılınden düştü
Kese ne zaman gordunuz acaba ben de görulmedi 19.gun bugun insllh sizin gibi kendiliginden duser 10gundur belirsizlik kafam cok karısık rabbim her seyin hayırlısını versin

Aynen canım Dr değişmeyi bende sevmiyorum hep yücel beye gittim. Dondurulmusum var iki tane biri pgtli İnşaAllah sağlıkla nasip olur

Evet banada belki gerekebilir demişti galiba ya tam hatırlamıyorum ama muayene olmuştum sonra gerek yok demişlerdi İnşaAllah gerek kalmaz benim 4 rahim filmim var yeter bence banada bide İnşaAllah ameliyat demezler yoksa hoop yine rahim filmi

biz de azospermiz malesef. Şuan eşim 3 aylık tedavide olmazsa tese dedi doktor.
Size mesaj atmak istedim ama sanırım mesajlarınız kapalı. Azosperm sebebiniz neydi acaba? Bizim tek taraflı inmemiş testise bağlı. Hormonal değerleri normal. İlaç tedavisi önermedi doktorlar. Sizin nasıl değerleriniz?

Kızlar umut bey aradı ilacları kesmemi istedi. Dış gebelik ihtimali olabilir dedi yine tekrar ultrason olmazsa düşuk için bi iğne ismi söyledi hatırlayamadım o yapılacak işte bakalım süreç bu sekil devam ediyor insllh artik guzel bi seyler yazarım şuraya

Peki ultrasona girdiniz mi hic kese gözükmedi mi? diş gebelik garantilenmeden o igne yapılmazki daha erken bence boyle bi karar icın lütfen acele etmeyin

Benim de pazartesi yumurta toplama işlemi var. Haftasonu istanbulda devlet hastanesinde Covid testi yaptırabileceğim bir yer var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…