İşte bu durumdan bahsediyorum canım. Bozulma oranları fazla mı?Hiç duymadım ben son zamanlarda ne oluyormuş ki bozuluyormuş daha önceden de bozuluyordu
Canım ben de 17 tmmzda dondurulmus embriyo transferi oldum transfer olurken yucel beye sormustum hocam var mı bi sıkınti cozunurken kalite kaybı falan olabiliyormus diye bizimkinde oyle bi sıkıntı olmamış ilk gunku gibi cozundu demisti. Normalde oluyor mu bilmiyorum ama dusuk ihtimal gibi bu olasilik yuksek olsa dondurulmus transferini tavsiye etmezlerKızlar tekrar merhaba, son zamanlarda embriyo çözünürken bozulmalar oluyormuş. Gerek Google yorumları, gerekse buradan ara ara baktıklarımda gördüm. Sizde de oldu mu? Ya da duydunuz mu?
Bize %2 demişti dr bozulma oranı diyeİşte bu durumdan bahsediyorum canım. Bozulma oranları fazla mı?
4 yıl önce 2 kez dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ikiside pozitifti, evet korku hep var o %2 Lik bölüme denk gelmeyelim korkusu Allah korusunİçimi rahatlattınız kızlar. Google yorumları, şikayet var yorumları falan moralimi bozmuştu. Bi an başka merkez arayışına girmiştim
Aman Allah korusun. Hiçbirimizin başına gelmesin4 yıl önce 2 kez dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ikiside pozitifti, evet korku hep var o %2 Lik bölüme denk gelmeyelim korkusu Allah korusun
Akasyacım merhaba bu topiğin coğu yazışmalarını okudum gibi bis sey seni hatırladım. Bir de kızın var sanırım Allah bağışlasın cnm. sonucuna da cok sevindim insllh değerin kat kat artsın bize yaz burdan böyle güzel haberler bizlere moral oluyorMerhaba. 2013 yılında Memorial’da dondurulmuş embriyomu 9 yıl sonra çözdürüp transfer ettirdim. Hiçbir bozulma olmadı. İlk testim pozitif çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayacağım.
Senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun. Bu yol biraz sabır işi. Allah dileyen herkese nasip etsinAkasyacım merhaba bu topiğin coğu yazışmalarını okudum gibi bis sey seni hatırladım. Bir de kızın var sanırım Allah bağışlasın cnm. sonucuna da cok sevindim insllh değerin kat kat artsın bize yaz burdan böyle güzel haberler bizlere moral oluyorben de ekim gibi nasipse yeni tedavime baslayacağım
Aynen öyle sabırlı ve pozitif olmak lazım. Rabbim isteyen herkese versinSenin de tedavin hayırlı uğurlu olsun. Bu yol biraz sabır işi. Allah dileyen herkese nasip etsin
Amin. Tebrikler inşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin2. Testim de katlamış kızlar. Kalp kese için randevu verildi. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin.Ben epey ara vermiştim. 44 yaşında 9 yıl sonra tekrar hamileyim. İnşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Regl olunca doktor muayene ediyor eger bir problem yoksa sonrasinda bi kac kez muayeneye cagiriyor ve en uygun günde transfer yapıliyor. Genelde adetin 17 veya 20. Günleri arasi transfer yapilir ama benim 27. Gün transfer yapilmisti mesela kisiden kisiye degisiyor. Transferden önce de ilac başlanıyor.Merhabalar arkadaşlar Rabbım herkesin ümitlerini boş a çıkarmasınBen birsey soracaktım dondurulmuş embriyo transferi aşamaları nasıl oluyor acaba ?
Aslında fena bir deger degil %60 yeterli diye de biliyorum. 2 gün sonra daha net belli olur güzel düsünün insallah hayirlı sonuclar alırsiniz.Kızlar merhaba birşey soracağım. Ya benim 5. Gün embriyosu ile tek transferim oldu 9. Gün sonucum 67, 11. Gün 108 çıktı. Iki gün sonra bir daha yapacağız ama artış doktorumun çok hoşuna gitmedi sizce nasıl deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Çok tesekkur ederim . Benim de ilk kızım şişli memorial da oldu. Şimdi Allah nasip ederse dondurulmuş deniyecezRegl olunca doktor muayene ediyor eger bir problem yoksa sonrasinda bi kac kez muayeneye cagiriyor ve en uygun günde transfer yapıliyor. Genelde adetin 17 veya 20. Günleri arasi transfer yapilir ama benim 27. Gün transfer yapilmisti mesela kisiden kisiye degisiyor. Transferden önce de ilac başlanıyor.
bende sana yaşadıklarımı anlatayım.Kızlar merhaba birşey soracağım. Ya benim 5. Gün embriyosu ile tek transferim oldu 9. Gün sonucum 67, 11. Gün 108 çıktı. Iki gün sonra bir daha yapacağız ama artış doktorumun çok hoşuna gitmedi sizce nasıl deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?