Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar tekrar merhaba, son zamanlarda embriyo çözünürken bozulmalar oluyormuş. Gerek Google yorumları, gerekse buradan ara ara baktıklarımda gördüm. Sizde de oldu mu? Ya da duydunuz mu?
Canım ben de 17 tmmzda dondurulmus embriyo transferi oldum transfer olurken yucel beye sormustum hocam var mı bi sıkınti cozunurken kalite kaybı falan olabiliyormus diye bizimkinde oyle bi sıkıntı olmamış ilk gunku gibi cozundu demisti. Normalde oluyor mu bilmiyorum ama dusuk ihtimal gibi bu olasilik yuksek olsa dondurulmus transferini tavsiye etmezler

İçimi rahatlattınız kızlar. Google yorumları, şikayet var yorumları falan moralimi bozmuştu. Bi an başka merkez arayışına girmiştim

İçimi rahatlattınız kızlar. Google yorumları, şikayet var yorumları falan moralimi bozmuştu. Bi an başka merkez arayışına girmiştim
4 yıl önce 2 kez dondurulmuş embriyo transferi olmuştum ikiside pozitifti, evet korku hep var o %2 Lik bölüme denk gelmeyelim korkusu Allah korusun

Merhaba. 2013 yılında Memorial’da dondurulmuş embriyomu 9 yıl sonra çözdürüp transfer ettirdim. Hiçbir bozulma olmadı. İlk testim pozitif çıktı. 2 gün sonra testi tekrarlayacağım.
Akasyacım merhaba bu topiğin coğu yazışmalarını okudum gibi bis sey seni hatırladım. Bir de kızın var sanırım Allah bağışlasın cnm. sonucuna da cok sevindim insllh değerin kat kat artsın bize yaz burdan böyle güzel haberler bizlere moral oluyor ben de ekim gibi nasipse yeni tedavime baslayacağım

Merhaba. Çook eskilere kadar okumuşsunuz 2012-2014 arası hem bu topikte hem de pgt topiğinde epey kişi yazıştık. Güzel dostluklar da kuruldu. Çoğumuz da bebeğine kavuştu. Benim de 2014 doğumlu bir kızım var. O tarihte dondurulmuş 2 embriyom kalmıştı. Onu çözdürdük. Hakkımızda hayırlısı

Senin de tedavin hayırlı uğurlu olsun. Bu yol biraz sabır işi. Allah dileyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba benım 1. Tup bebekte 6. Gun 5bc kalıtede embrıyo transfer edıldı kımyasal oldu.2.denemeyı baska yerde yaptık 5. Gun 4aa embrıyo transferı yapıldı degerım ıkı kat arttı sonra gene dustu yanı kımyasal oldu.Bu sekılde olup sonrasında gebelıgı devam eden varmı hısteroskobı yapılacak bu sefer bıde bağıştık serumu kortızol falan kullanacam 2 tane 4aa transfer edılecek ınsAllah son olur

Merhabalar arkadaşlar Rabbım herkesin ümitlerini boş a çıkarmasın Ben birsey soracaktım dondurulmuş embriyo transferi aşamaları nasıl oluyor acaba ?

Amin. Tebrikler inşallah Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin dondurulmuş embriyo transfer aşaması nasıl oluyor acaba ? Regl 2. Günü hastaneye gittikten sonrası nasıl oluyor , transfer acaba hangi gün yapılıyor

Merhabalar arkadaşlar Rabbım herkesin ümitlerini boş a çıkarmasın Ben birsey soracaktım dondurulmuş embriyo transferi aşamaları nasıl oluyor acaba ?
Regl olunca doktor muayene ediyor eger bir problem yoksa sonrasinda bi kac kez muayeneye cagiriyor ve en uygun günde transfer yapıliyor. Genelde adetin 17 veya 20. Günleri arasi transfer yapilir ama benim 27. Gün transfer yapilmisti mesela kisiden kisiye degisiyor. Transferden önce de ilac başlanıyor.

Kızlar merhaba birşey soracağım. Ya benim 5. Gün embriyosu ile tek transferim oldu 9. Gün sonucum 67, 11. Gün 108 çıktı. Iki gün sonra bir daha yapacağız ama artış doktorumun çok hoşuna gitmedi sizce nasıl deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Aslında fena bir deger degil %60 yeterli diye de biliyorum. 2 gün sonra daha net belli olur güzel düsünün insallah hayirlı sonuclar alırsiniz.

Çok tesekkur ederim . Benim de ilk kızım şişli memorial da oldu. Şimdi Allah nasip ederse dondurulmuş deniyecez

bende sana yaşadıklarımı anlatayım.
9. gün 63
11. gün 103
13. ün 308

ondan sonrada yaptırmadım artık
şu anda oğlum 4 yaşında

inşallah sizinde sağlıklı gebelik olarak devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…